,תשמעו איזה קטע הזוי!!

shanshan4

New member
,תשמעו איזה קטע הזוי!!

ביום חמישי בלילה יצאתי עם חברה לנמל בת"א, למי שלא מכיר, זה מתחם עפ מספר מסעדות מועדונים ובארים... זה היה בשעה 1 בלילה, איך שיצאנו מהאוטו שלי לכיוון המועדון חברה שלי נתקפה בצורך עז ללכת לשירותים (בנות...) ולא יכלה להתאפק עד שנגיע למועדון. היא נכנסה לאחת המסעדות ואני החלטתי לחכות לה על הספסל בחוץ. בעודי יושבת על הספסל בוהה בהולכים ושבים אני מרימה פתאום את הראש ואת מי אני רואה ממש מולי? ניחשתם נכון!! את דיויד!! בלי לחשוב פעמיים אני נעמדת מולו ואומרת : "דיויד היי מה שלומך"? (הוא מכיר אותי מהופעות ועוד כמה אירועים אבל אף פעם לא נתקלתי בו ככה ברחוב...) דיויד מייד מכבד אותי בחיבוק חם ומספר לי שהוא בדרך לאחת המסעדות כי הזמינו אותו לשידור של תכנית רדיו בקול ישראל ביחד עם כמה מחברי מיומנה. חברה שלי בינתיים חזרה ואנחנו מתחילות ללכת איתו תוך כדי שיחה לכיוון המסעדה... כמובן שהאדם המדהים הזה מזמין אותנו להצטרף אליו לשם (בלי לחשוב פעמיים אנחנו הולכות איתו) וזהו כך הגעתי באמצע הלילה לשידור של תכנית רדיו שמארחת את דיויד... איזה קטע הזוי!! דרך אגב זה סיפור אמיתי...

glitter8

New member
רגע..?? כמה שני יש בפורום??

התפקדות שני יוצאת לדרך!

handlessman

New member
חחחח

זה SHANILIROY אם אני לא טועה, היא והבן שלה לירוי... הייתה גם איזו שני אחת בדאון שכתבה איזה כמה הודעות ונעלמה, לא זוכר את הניק שלה...

shanshan4

New member
יכול להיות

אולי אני אהיה במצדה, עוד לא יודעת...אצליזה הכל ברגע האחרון...

glitter8

New member
ושני כהן באה איתנו למצדה??

ואגב סיפור חמוד, לא הזוי בכלל ואפילו נחמד, תמיד נחמד לשמוע סיפורים כגון אלה!יש סיפורים למכביר ויש לנו 3 שעות נסיעה למצדה להעביר חוויות וסיפורים.

handlessman

New member
וכמובן עם דויד ברקע...

תביאו מלא דיסקים!!!!!!!!! ענבל תביאי את Away From Home אם יש אותו בדיסק, אני רוצה לשמוע אותו...

glitter8

New member
אין את away בדיסק

ולא מוציאה דיסקים של דיויד מהבית, (אבד לי כבר דוד ויונתן הנדיר..!!!) אבל אני אשיר לכם אותו כל הדרך! ובגלל שאין להשיג אותו, אולי אני אקליט לך...(אל תגלה ליעל, ותשלם לדיויד 16 שקל כי ככה זה עלה לי לפני 15 שנה חחח...אז הוא לא יפסיד תמלוגים...) סתם. רק לי יש אותו ואני שומרת על מקוריות תקנאו!!

lile0

New member
לי יש את דויד ויונתן הנדיר ../images/Emo13.gif

"דויד ויונתן היו ביחד, בחייהם ובמותם כמו השמן והרזה..."

glitter8

New member
את גנבת לי??../images/Emo46.gif ../images/Emo3.gif

romens

New member
המשך לשיר דויד ויונתן

"הייתה זאת ידידות מאוד מוצלחת ואולי הרבה יותר מיזה" דיסק טוב, בהתחלה ששמעתי את הדיסק ממש לא התלהבתי אבל ששומעים אותה יחד כאילו ברצץ דיסק טוב!!!! ויונתן שפ קורע " יש פה נשואים בקהל? אני רואה כמה ממורמרים בצד" חחחחחחחח ענק

romens

New member
עמרי!

שאמרתי שזה ענק התכוונתי לקטע הזה ולשאר הקטעים שיש בדיסק אז אל תגיד לא מצחיק עד שאתה שומע את דיסק... למי שיש את הדיסק אתם זוכרים את הקטע עם גקי ברדימון (או משהו כזה ) שעד היום שר את השיר חתונה איי מצחיק ואז שדויד שר... , ואם הקטע שהוא יוצא אם עצמו ומפשיט את עצמו ומכניס את עצמו למיטה חחח חזק... אני בטוח שאתם תסכימו איתי ( אלו שיש להם את הדיסק ושמעו אותו במלואו)

handlessman

New member
חחעעעעע עאלק נדיר!!!!!

תמצאי אותו בכל טאואר!! לפחות אני ראיתי אותו בכמה מקומות...

handlessman

New member
אולי...

בעיר הגדולה יהיו לך יותר סיכויים למצוא דיסקים נדירים יחסית...

למעלה