תשמעו איזה קטע היה לי היום

riktal

New member
תשמעו איזה קטע היה לי היום

כמעט הפלתי את המחשב שלי והכל בגלל PSYCH. מאז שאני מכורה לסידרה הזאת, התחלתי להזמין דברים מחו"ל - ספרים, בגדים, משחקים ועוד שטויות של הסידרה. אפילו הזמנתי את התסריט של הפיילוט והוא אמור להגיע אלי בקרוב! בקיצור, היום פתחתי מייל שלא הייתי צריכה לפתוח כי היה רשום בו שיש בעיה עם הכתובת שלי ואי אפשר לשלוח לי משהו. בלי לקרוא כלום ובלי להתעמק בעניין, פשוט פתחתי את המייל והוא כמעט הפיל לי את כל המערכת! דבר ראשון ניתקתי אותו מהאינטרנט ועד עכשיו ישבתי עליו וניסיתי בכל הכח שלא ייפול לי חלונות ורק עכשיו (אני מקווה) הצלחתי. מוסר ההשכל הוא שצריך לקרוא כל דבר ולא לעשות כמוני דברים בלי מחשבה. הבעיה העיקרית שלי היא שאני מכורה למחשב וכל היום עליו, גם בבוקר - דבר ראשון שאני עושה, לפעמים עוד עם עיניים עצומות, זה יושבת ובודקת מיילים שהגיעו מארצות הברית, ופה התחילה הבעיה. לא חשוב, העיקר שהכל בסדר עכשיו וחזרתי לרשת ולעולם! הייתי אומרת שזה ילמד אותי לקח - אבל אני מכירה את עצמי, וזה ממש לא!
סוף שבוע נפלא! תעשו חיים!

Nich92

New member
חחחח ואווו 00

תכלס ללמוד לקח! >< קיבלתי אתמול מייל ממישי/מישו שרוצה להתחיל איתי מערכת יחסים ושאין לי מה לחשוב על גיל ומרחק וזה והכי חשוב זה האהבה -_- אגב, מזה התסריט של הפיילוט? וואי אני מתה שיתחיל כבר PSYCH !!

riktal

New member
עוד שבועיים פחות יומיים עד המשך העונה הרביעית

אני חייבת להגיד שהזמן עובר לאט מדי!!!! כן, אני צריכה ללמוד מזה לקח ובדרך כלל אני מאוד נזהרת עם הדברים הללו, אבל הפעם, לא יודעת מה קרה לי. השתגעתי. לא נורא, העיקר שעכשיו הכל בסדר ואפילו קניתי את Norton Internet Security שזה הישג גדול בשבילי כי אני אף פעם לא משלמת על דברים כאלה, אבל הפעם לא היתה ברירה. לא חשוב - האסון מאחורינו והכל בסדר עכשיו, חוזרים לנשום רגיל.
התסריט של הפיילוט הוא התסריט המקורי של הסידרה. אני מתה לקרוא אותו כי ג'יימס
תמיד מדבר על זה שהוא כל כך אהב לקרוא את התסריט הזה וזה מה שגרם לו ללכת על הסידרה (למזלינו
). קניתי אותו עם חתימות שלו ושל דולי ואני מתה לקרוא אותו כבר. הוא אמור להגיע בעוד שבועיים, בערך. הקטע הוא שקניתי אותו מ-EBAY וזה בעצם הדבר הראשון שקניתי מהם (אני בדרך כלל קונה מאמזון), אז חשבתי שבאמת יש בעיה עם המשלוח, או משהו בסגנון. לא חשוב! הכל מאחורינו עכשיו (אם אני אגיד וארשום את זה עוד מאה פעם, אני אתחיל להאמין בזה
)

Nich92

New member
רגע , לא הבנתי כ"כ

התסריט של הפיילוט זה כמו שחברות שלך נגיד באות אלייך ואומרות מזה PSYCH? ואז את מסבירה להם? או שזה תסריט של כל הפרדים של הסדר :S

riktal

New member
אז ככה

הכוונה היא לתסריט המקורי של הפיילוט - לא לאיך אני מסבירה מה זה PSYCH, אלא לתסריט המקורי שכתב סטיבן פרנק (היוצר של הסידרה) שלפיו הוסרט הפיילוט. תבדקי את הלינק הזה: http://www.leethomson.myzen.co.uk/ יש בו תסריטים של הרבה סדרות, כולל PSYCH וכולל אבודים ועוד סדרות נפלאות שכאלה. קראתי לא מעט תסריטים ממנו וזה נחמד לראות איך פרק נראה בכתב לפני שהוא הופך לפרק ויזואלי. אני קניתי את התסריט של PSYCH מודפס בצורת מחברת עם החתימות של סטיבן, דולי וג'יימס
עליה ואני אקרא את זה כמו סיפור. אם עוד לא הבנת אותי, אל תהססי לשאול. בכל מקרה - כשאקבל את הפיילוט אצלם אותו ואעלה את התמונה לפורום, כדי שתראי למה אני מתכוונת
.

Nich92

New member
וואי זה אדיר!

ורגע הזמנת את של כל הסדרה או רק של עונה / עונות מסוימת/מסוימות?

riktal

New member
רק של הפיילוט

כלומר של המקור של הסידרה, אבל קראתי כבר תסריטים של פרקים נוספים. חשוב לזכור שבגלל הייחוד של PSYCH והייחוד של ג'יימס
, התסריט המקורי שונה מאוד מאיך שנראה הפרק בסופו של דבר, כי ג'יימס
מאלתר המון במשך הצילומים ובגלל שסטיבן אוהב אותו כל כך, הוא מאשר לו לעשות את זה ואז הפרק יוצא אחר לגמרי מהתסריט. הם מדברים על זה כל הזמן בראיונות - שבמהלך הצילומים הם יוצרים מחדש סצינות ובסוף הפרק יוצא אחר לגמרי מהתסריט המקורי.

למעלה