תשמעו .. אני לפני גיוס ..

Yaniv_r

New member
תשמעו .. אני לפני גיוס ..

לפני גיוס קרבי. חשבתי על זה עמוקות .. כאילו עמוקות .. אבל עדיין .. תשמעווו .. למה שמישהו תרצה להיות חברה של אחד שבקרבי שחוזר פעם בשבועיים רק לשישי שבת וגם אז הוא מפורק מעייפות ויילך לישון ? האם אני צודק ? האם לחיילים קרביים אין בעצם חברה 3 שנים ?! לפחות יש להם משהו מהצד ? (הכוונה היא לזיון קבוע..).. אני לא צוחק .. אנחנו בנים וצריכים להיות מסופקים אבל זה לא הולך עם שירות קרבי .... הייתי שמח לשמוע תגובות של סדירים שמבינים בעיניין הזה. נ.ב אני מתגייס ככל הנראה עוד 3 חודשים. תודה !!

gershon17

New member
לבת דודה שלי יש חבר

כבר קרוב לשש שנים. מאז שהיו בתיכון. הוא שירת שירות קרבי לחלוטין, והם הסתדרו יופי.

ש-ב-י

New member
היי...

תשמע, לפעמים זה נכון שמי שמשרת בקרבי מאבד את החברה שלו כי הם נפרדים בגלל הזמן שהם ייפגשו שזה יהיה פעם ב..., וגם בגלל שהם לא יתראו הרבה, אבל יש כאלו שעדיין ימשיכו להישאר חברים, והחברה אפילו תתמוך ותעודד את הלוחם בכל מה שהוא יעשה... למשל, יש לי חבר שהתגייס איתי לשריון, עשינו ביחד קורס, ואחרי הגיוס שלו הוא נפרד מחברה שלו בגלל היותו לוחם, אבל לעומת זאת יש לי גם ידידה שיש לה חבר בצנחנים שבא פעם ב..., והם עדיין מסתדרים ואוהבים יופי... הכל תלוי בזוג, ולפעמים גם בחברה איך היא רוצה לקבל את זה...?! אם אלו השיקולים שלך לגבי שירות קרבי, תמחוק אותן, כי אני עם כל הכבוד לחברה שלי אם היתה, לא הייתי משנה את מחשבותיי להיות בקרבי ולעשות משהו מועיל למדינה שלי, אם היא אוהבת אותי ואני חשוב לה שתקבל אותי איך שאני... מקסימום תמצא מישהי אחרת אולי בבסיס שתגיע אליו?!
בהצלחה!!!!!!!!!!!! ביי... שבי.

למעלה