תשמעו אני נהנתייייייייייייי

s e a g u l l

New member
תשמעו אני נהנתייייייייייייי

חבל"ז פשוט היה קשה להפרד... מושי , דורין,לזארוס,מותק ,מלאכית (ורק עומריקו לא בא כמעט
) נהנתי בחברתכם אנשים יפים ו...... נפגשים ב.... (ותודה לתפוז שהביאוני עד הלום
)

s e a g u l l

New member
אני לא מאמינה - זכיתי ב897 שח"

פעם ראשונה בחיי ואוווווווו תודה אנשים ושתדעו לכם עכשיו כבר מותר לי לגלות שאני עינת מפורום נומרולוגיה (17) ואיך שתמיד חותמת שם
שפע ו
עינת

מזל טוב!!!../images/Emo77.gif

עינת - כל הכבוד. תהני מהזכיה שלך וספרי לנו קצת חוויות מהבית...

איריס תודה

היה לנו ביית פשוט פצצה,ח´ברה מקסימים אחד אחד שפשוט היה כיף לצ´וטט איתם. ערב רב של גילאים,תחומי עניין,השקפות וכולנו פשוט התחברנו. סיפור הביית בכלל שיגע אותנו והלך למקומות מוטרפים לחלוטין בזכותה של דורינה המלאכית הסינית של צ´ארלי
אם תשאלו אותי? צריך להשמיד אותו - מהררררררררר חבורה של סוטים עם ראש
. לא נסגרו עסקאות,לא ניסינו לשכנע ,פשוט כל אחד הביא את עצמו. הפרדה היתה כל כך קשה עד שהחלטנו להחליף מספרי אי.סי.קיו וגם קבענו לנו חדר צאט משלנו כאן בפרדס ,בו נוכל להמשיך להפגש - הרי הרכב מנצח לא מחליפים בקלות... ואז? האמת? היה קשה לבחור אבל חייבים אז מצביעים ומחכים לראות מי הזוכה... תודה על חוויה מקסימה (והזכיה היא רק בונוס...)

מותק פה

New member
ניצת שושן - תרגמי את שמך

לשפת הג´וינט7. הבלו איש שואל מי את מהחברים בחדר?

אוחחחחח

כנראה שהדיאטה שלי חריפה מדי... לא ראו אותי בבית?!?!? אני לא קיימת???? היה אחלה כיף ברכות על הזכיה, שחפינה מסגניתך }{

zViper

New member
אגב...

על מה חשבתם שכתבתם את הסיפור המוזר ההוא בבית?
הצפע.

לדעתי...

עוד נזכה עליו בפרס התסריט הטוב ביותר מתישהו... האמת ששחפינה ואנוכי ניסינו כל הזמן להחזיר את הסיפור לפסים פחות אירוטיים.... אבל דורינה הייתה חזקה מאיתנו :)

s e a g u l l

New member
ואללה אחלה תסריט

תאמיני לי אפילו יו הפנר לא היה יכול לחשוב כל כך רחוק... אחחחח דורינה דורינה איזו בחורה
ואתה מה? הצצת לנו?

zViper

New member
מודה באשמה../images/Emo13.gif סליחה../images/Emo3.gif

אבל.. לא שזה סוד גדול כל-כך. זה היה די פתוח לרווחה, אז לא היה צורך אפילו להציץ
הצפע.

מותק פה

New member
טיZרית ומספרת סיפורים

מתי שעת סיפור של דורינה בחדר ה"סודי" בצ´אט מצלמות... ?

נו יה חנטרישים

הגעתי אתמול כמו שקבענו ואפ´חד לא היה
(בצאט הרגיל איזה מצלמות בראש שלך מתוקה
) תעבירו מסר לכולם עם שעה...

מותק פה

New member
אחלה משחק !!!!

גם אני נהנתי מכל רגע, לא היו מלחמות ושיכנועים, בעיקר היתה תקשורת מדהימה בין החברים בחדר. והסיפור... אחחחח הסיפור יצא פיגוזי! כל אחד מצא שם את מקומו. שחפונה... ברכות על הזכיה! ותנחומים לאנגלינה המקסימה! מה עם האנגינה? ותודה לג´וינט7 על החוויה המיוחדת. מי נרשם למשחק הבא? אני לא יכולה לחכות.

s e a g u l l

New member
ולי יש עוד חם....

כנראה מרב שהתנשקנו והתחבקנו...
אבל מה כ´פת לי העיקר שנהנתי

למעלה