תשמעו את הסיפור הזה על שמלה

pumpkin

New member
תשמעו את הסיפור הזה על שמלה

אני ממש בשוק ! חברה שלי מתחתנת ביום רביעי הקרוב היום היא היתה במדידה אחרונה וגילתה שתפרו לה את השמלה בלי מחוך !!! ומסתבר שזו לא הפשלה הראשונה שהם עשו. הקיצר מחר אני נוסעת איתה לירושלים לראות את השמלה אני לא יודעת מה כבר אפשר לעשות איתה כי אי אפשר להכניס מחוך אחרי שהשמלה גמורה כי זה יוצא מכוער, ולא הייתי נותנת להם לתפור שמלה חדשה כי הם פילו כבר כל כך הרבה פעמים אז מה הסיכוי שהפעם זה יצא בסדר ביחוד כשאין כבר זמן לטעויות נוספות... האופציה שחשבתי היא חעזוב את סלון הזה (אחרי שאני יוציא עליהם את זעמי) ולפנות ליאיר זרמון כבר דיברתי איתו והא אמר שהוא מוכן לקבל את המשימה

pumpkin

New member
ושאלה לירושלמיות ../images/Emo35.gif

החנות נקראת סטייל לכלה מישהי שמעה חויות כאלה דומות ?

נעמה טל

New member
אני דווקא שמעתי על כמה מרוצות

אבל זה היה לפני יותר משנתיים כך שאין לי מושג מה קורה שם עכשיו.

הילית*

New member
רעיון מעולה !

כשהתחלתי לקרוא את ההודעה שלך ישר חשבתי עליו....וידעתי שהוא יסכים והנה אני קוראת שכבר חשבת על זה- איזה מקסים הוא. אני מקווה שדברים יסתדרו לחברה שלך. תעדכני אותנו (נשמע מאוד מלחיץ)

pumpkin

New member
ומה בנוגע לתשלום ../images/Emo12.gif

אומרים כפרה על המקדמה וממשיכים מקום אחר ? האם יש להם עילה לדרוש את כל הסכום למרות שלא ניקח את השימלה ?

סיגל2

New member
לגבי התשלום, צריך להתווכח איתם

על זה כי הם לא עשו את מה שהם התחייבו לו, אך אם הכלה לא מרוצה מהשמלה אז עדיף בכל מקרה ללכת למקום אחר שיעשו לה שמלה חדשה כי הכי חשוב שהכלה תהיה שלמה ומאושרת עם השמלה שלה ביום החתונה. יש לי חברה בעבודה שקרה לה גם כן שלא תפרו את השמלה שלה כמו שצריך, אז היא אמרה כפרה על הכסף והלכה ותפרה את השמלה אצל תופרת וזאת כשבועיים לפני החתונה. לצערי, ראיתי את ההודעה שלך רק עכשיו, אז עד שאני אשיג את הטלפון של התופרת זה יהיה מאוחר מידי. אך כמו שראיתי בפורום יאיר ז´רמון מומלץ מאד אז כדאי לנסות. שיהיה בהצלחה!

יעלי2

New member
לגבי מיקדמה על השימלה

בחורה מבית מסורתי מסודר, הזמינה אצל אחת המעצבות הגדולות (בדיזנגוף) שימלה מאוד יקרה 4 חודשים לפני החתונה ושילמה סכום עתק מיקדמה. כשחודש לפני החתונה שמתקיימת עוד שבוע, היא ראתה שלא מזמינים אותה למדידה ראשונה, היא צלצלה לחוצה למקום ודחו אותה בזה שיש עוד זמן. היא הבינה את היחס ואחרי דיבור צפוף עם במעצבת, לקח את כספה ועברה למעצבת שעושה לי, ותוך 8 ימים הרימו לה שימלה מיוחדת שמתאימה למידותיה המיוחדות. את הכסף - המיקדמה הגבוהה, היא מתכוונת לתבוע מהם.

pumpkin

New member
עידכונים מסלון הכלות הירושלמי

הגענו לסלון והיא מדדה את השמלה ואז היא מתחילה לדבר עם התופרת והיא מתחילה לצעוק עליה ! אמרתי לתופרת, שעומדת מולה כלה שהולכת להתחתן עוד 5 ימים ושהיא צריכה לדבר אליה כמו אל מלכה ושאם היא צועקת אז גם אני מתחילה לצעוק. בסוף היא השתתקה. בקיצור הבעיה שם היתה כל פעם שהיא ביקשה משהו הם היו מתחילות לצעוק עליה ולהגיד בסדר בסדר הבנו מה שאת רוצה כשלמעשה אף אחד מהצדדים לא הבין כלום ! ואז התוצאות לא היו לשביעות רצונה הכלה אני למעשה באתי לשם על תקן של מתורגמנית בין הצדדים

שמופית

New member
שיו ../images/Emo70.gif איזה עצבים ../images/Emo70.gif

טוב שהלכת בשביל לגבות את הכלה
איזה יחס מגעיל
אני כבר בטח מזמן הייתי מתחילה לבכות

pumpkin

New member
גם אני במקום הכלה הייתי מתחילה לבכות

חמשה ימים לפני החתונה העצבים גם ככה רופפים ובמצב כזה זה בלתי אפשרי להתמודד לבד . צדקו חכמינו שאמרו שאסור להשאיר כלה לבדה עכשיו אני מבינה למה.

pumpkin

New member
אני מתעלפת איזה נשמה היאיר הזה ../images/Emo24.gif

זהו בנות רשמית אני מאוהבת ביאיר
לא בסדר שכמוני ביום שישי לא הספקתי להתקשר אליו ולעדכן אותו הבן אדם השיג את הטלפון שלי והתקשר אלי על הבוקר ! איזה נשמה הוא התקשר לשאול אם הסתדר לנו ואם הכל בסדר כמה טוב לדעת שיש אנשים כמוהו יאיר אתה גדול !!!

הילית*

New member
יאיר, אם אתה קורא כאן ../images/Emo24.gif

רציתי להביע שוב את מידת הערכתי אליך גם כאדם וגם כאיש מקצועי ביותר. מאחלת לך רק הצלחה...ואושר כי פשוט מגיע לאדם כמוך... מאחלת לכל המתחתנות יחס כזה טוב ומקצועי כמו שאני קיבלתי ולגבי הסיפור של חברה של פמפקין זה רק מוכיח כמה שאתה מיוחד במינו... ודרך אגב, ולא שכחתי שאני צריכה להעביר לך תמונות שלי עם השמלה...

pumpkin

New member
דוגמה לאי הבנה ומיקצועיות

הכלה ביקשה שמתחת לחזה יהיה יותר צמוד אז הם מצרות לה מאחורה . עד שאני אומרת להם שיצרו את התפרים האורכים שיורדים מהחזה ואז שהם עשו את זה עם סיכות הן אומרות "באמת זה מה שהיא ניסתה להסביר לנו כל הזמן" כלומר הם היו כל כך אטומות שאם לא אומרים להם איזה תפר להצר אז הם לא יודעות מה הם צריכות לעשות. פשוט חלם... התחשק לי לברוח משם ליאיר אבל הכלה העדיפה לנסות לתקן את הקיים אני מקוה שיצא בסדר אמן אמן

למעלה