תשמעו.. הודעה חשובה

תשמעו.. הודעה חשובה

אם נתחיל לחפש תאריך מסויים שבו כולנו נוכל לבוא, לא בהכרח נמצא. אני חושב שעדיף שכל אחד מאיתנו ינסה להתאים את עצמו לתאריך מסויים אחד שייקבע. לא צריכים כל הזמן להזיז ולשנות כי ייצא ככה שמרוב דחיות בחיים לא ניפגש (וכזכור לכם, בגלל כל הדחיות לא נפגשנו מאז תחילת פברואר). יש לנו כאן סיטואציה מאוד מציאותית, שברגע שמיכל מגיעה, סיון מתחילה ללמוד לתואר שני והיא אולי לא תוכל להגיע. אין מה לעשות, יש כאן סתירה, אבל אנחנו עדיין צריכים לדאוג לקבוע תאריך שיוכל להיות נוח לפחות לאחת משתיהן, ולכמה שיותר חברי פורום נוספים. לדעתי, אתם צריכים לבוא בגישה כזו: אם לא בא לכם להפגש, אחלה, אף אחד לא מתכוון ללחוץ עליכם להגיע למרות חוסר-רצונכם. אבל אם אתם כן רוצים ומוכנים להפגש, אז תעשו כמה שיותר מאמץ כדי שלפחות רובכם תוכלו להגיע. גם אם מדובר, לצורך העניין בלבטל שיעורים פרטיים, או בלצאת מהעבודה באותו יום שעה קודם. הפשרה שלי היא שנעשה בחודש יוני שני מפגשים: אחד בשבועיים הקרובים, ואחד בסוף יוני, אחרי שמיכל תגיע. אני מחכה לשמוע את דעתכם בעניין.

הנה זה ששולח לשרה מסרים כל

הלילה

../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif אני לומדת לתואר שני ולא

ידעתי? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תביאו לי מים! תואר שני על גופתי המתה! בקושי למכינה יש לי כוח. אבל שנה הבאה אני הולכת להשקיע במלוא המרץ אבל לא בתואר שני
וצביקה לידיעתך אני לומדת במכינה קדם אקדמית

למעלה