תשמעו חברים.... זה מחר........

tamar111

New member
תשמעו חברים.... זה מחר........

נכון שאני מגיחה רק מדי פעם, אבל משתדלת להשלים את כל הפערים.... יפעתי, החתונה שלך נשמעת כל כך קסומה, התרגשתי עד דמעות , ממש ככה. כל בכבוד על ההפקה אני מאושרת בשבילכם שהכל היה כל כך מוצלח, נראתם מדהים, והאזור... אין לי מילים. זהו, עוד כמה שעות אני אורזת תיק קטן, ונוסעת להורים שלי, בערב אני אלך למקווה, ואח"כ אשן אצלהם (אני מקווה שאני ארדם... גם ההתרגשות ועוד בלי בועז לידי). ומחר... מספרה.. איפור... צילומים... (הבטן שלי עושה גגררררר וקקחחחח). אתמול בלילה סיימנו להכין את הפתקים עם מקומות הישיבה וזהו, ברוך השם, הכל כמעט מוכן. ואפילו זכרתי להגיד להורים שלי יום נישואין שמח (היום). תודה רבה לכל הבנות והבנים שעזרו לי פה עם עצות וביקורת והערות בכלל... והמון מזל טוב ובהצלחה לכל מי שעומד/ת להתחתן בקרוב. תמר.

צוקה

New member
תמרי, שיהיה לכם המון המון מזל-טוב

תהנו מכל הרגעים הקטנים לפני החתונה וכמובן מהחתונה עצמה. מאחלת לכם את כל האושר בעולם וחיי נישואין מלאי אהבה
ואני כבר מחכה לסיפורים שלך... המון המון
צ´וקה

*שיר

New member
תמר, שיהיו לך יומיים נהדרים וחתונה

נפלאה!! שתהיה חתונה שמחה ומאושרת!!

dorlim

New member
המון המון מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo39.gif

שיהיה לכם יום קסום מלא אושר שמחה ואהבה. ואל תשכחו להנות מיום הרווקות האחרון מזל טוב

tamar111

New member
המון תודה לכולכם ../images/Emo23.gif

אני מקווה שהכל יעבור בשלום, ושב"ה לא ירד לנו גשם... אני כל כך אתבאס אם ירד גשם והקבלת פנים והחופה יהיו בפנים
ביקשתי מבועז שאולי הוא יקפוץ להורים שלי היום בערב (אחרי שהוא יקח מת"א את המסגרת לדגם מהפלסטלינה), אולי נצא עם המשפחה שלי למסעדה או משהו כזה, ויהיו לי עוד כמה דקות איתו עד מחר.... הוא מקרין כזה רוגע וההורים כל כך היסטרים, שאני די מתבאסת שאני לא אבלה במחיצתו את הלילה... טוב, במקרה של נדודי שינה קשים אני פשוט אכנס לפורום ובטח אקבל מכם זריקת ואליום

סיגל2

New member
תמר111 הרבה מזל טוב ../images/Emo49.gif ושיהיה

לכם יום מאושר ומקסים מחר ושתהנו מכל רגע ורגע. אנו עכשיו נמתין לסיפור החתונה כמובן בימים הקרובים.

יפעת22

New member
תמרי, המון המון מזל-טוב! מנסיון טרי

זה כל-כך כיף ומרגש ופשוט תהיי מאושרת שזה עוד לפנייך! תהני, תתרגשי, תשמחי ותחזרי לספר חוויות....

שירי71

New member
תמר, מזל טוב!

שתהיה לכם חתונה מומלחת שהכל ילך כמו שרוצים, ואולי אחרי החתונה תשובי ונשמע מה בדיוק היה וכאלה ...!!!!

למעלה