תשמעו יש לי שאל סוף סוף

OZEEVI

New member
תשמעו יש לי שאל סוף סוף

יש לי באקווריום צמחים מפסטיק כי אין לי זמן לכל הכאב רא הזה, אני רוצה לנסות צמח אחד ולראות איך הוא מסתדר, עכשיו אני לא רוצה צמח שצריך הרבה טיפולים וכאב ראש, אני רוצה צמח שלא צריך כמעט כלום למעט אור שאין בעיה בזה,מישהוא יכול להגיד לי אם זה אפשרי, או שאני צריך יותר דבהרים (אם אפשר אז לכתוב פירוט), כמה עולה צמח פשוט והכי קל לגידול, ואין לי מושד בשמות של צמחים אז אם אפשר לשרשר לי תמונה. הצמח לאקווריום 70 ס"מ עם 26 מעלות תודה

אורי-

New member
אני ממליץ אנוביות

מצרף תמונה של האנוביה ברטרי שלי , אלה צמחים נמוכים עם דרישה לאור לא חזק (יש לי שני פלורוסנטים באק', וזה נחשב תאורה נמוכה לצמחים. תחשוב עד כמה אור שמש מסנוור אותך - זה אור בריא לצמחים. כמו שאפשר לראות בתמונה , מצד ימין יש את הצמח המרכזי , ובצד שמאל שלוחה שלו שהפרדתי. אין שום דבר מיוחד בשביל הצמחים באק' , והם מוציאים מדי פעם עוד עלה. (הם כבר גדלו מעט מאז). הצמח נחשב ליקר יחסית , כ 25 ש"ח , כי הוא גודל לאט והמשתלה משקיעה בו יותר זמן מצמחים אחרים. צמחים טובים אחרים - וליסנריה , נראה כמו "בצל ירוק" אבל עם עלים כמו דשא. מפתח מהר מאוד שלוחות , מתאים לשמש "מסך" לחלק האחורי של האק'.

OZEEVI

New member
אבל אורי אני רוצה צמח שלא צריך

הרבה זמן בתחזוקה, אלה צמח מאוד מאוד פשוט וד"כ יש לי תאורה פלוסנטית אחת, יש לך משהוא להמליץ לי? וכמה הוא עולה?

אורי-

New member
זאבי , זה בדיוק זה

צמח שגודל לאט זה בד"כ צמח עם דרישות נמוכות. חוץ מלשתול אותם לא עשיתי איתם כלום... וליסנריה אגב , גם זול וגם פשוט.

OZEEVI

New member
אה אז אורי אתה ממליץ על ...

וליסנריה??? זה הצחמ שהיה בתמונה?? כמה עולה כזה צמח??? הדגים הטרופים שלי ויש לי דג זהב אחד הם יאכלו אותו??

Ph0enix

New member
מניסין אישי

לא הכי הייתי ממליצץ על הראיון לשלב צמחי ליסנריה עם דג זהב הייה ל תשילוב הזה מאק' ירוק לגמרי תוך יומים נשארו לי רק שורשים :(

Suikun

New member
כדאי באמת אנוביות,

האנוביות הם צמחים מאוד יפים לדעתי, לא צריכים הרבה אור, שורדים כמעט בכל תנאי, וגם לא נאכלים על ידי דגים. מצורפת תמונה של אנוביה מהאקווריום שלי, כדי שתראה באיזה צמח מדובר. (יש גם זנים קטנים יותר)

Suikun

New member
הוא צריך אור.

לא הרבה. אני חושב שמנורה אחת תספיק.

למעלה