תשמעו, לאהבת חיי יש היום יום הולדת!

izzys

New member
תשמעו, לאהבת חיי יש היום יום הולדת! ../images/Emo65.gif

שיצי שלי, אז מה.. 18?
יקירתי, יש לי המון מה לאמר ולאחל, אבל זה יגיע באופן פרטי. עד אז אני רוצה לאחל לך המון טוב, המון אושר, שתקחי את הכשרון וההזדמנויות בשתי ידיים, שתחייכי. אבל חיוך שלך, אמיתי. שתאהבי ותפרחי, שלא תפחדי להיות. ילדה, אני אוהבת אותך. לא למילים לא לשירים לא לשטויות, פשוט אוהבת אותך. שיהיה יום ההולדת הכי שמח שאפשר.
מור שיץ. להגזים בברכות אנשים, לא כל יום יש כזה יום הולדת

מתנות

New member
ספירי...

איזו ילדת יומולדת מהממת.
בדיוק מצאתי את הטיוטה של הברכה שלך משנה שעברה.. במקרה השנה יש דברים לגמרי אחרים לכתוב לך, אבל תקבלי אותם כשאראה אותך בחמישי. ובגלל שהיום אני לא יכולה להיות איתך, אני מקווה שיש מישהו אחר שדואג ליום הזה, שיהיה טוב ואוהב כמו שמגיע לך, שתקבלי את הדבר הזה שאת צריכה כדי לדחוף למעלה, שתקחי את הזמן הזה ותתחילי
. מזל טוב, יפתי, אור שלי נצחי הלוואי שיכולתי לחבק אותך עכשיו.

ספירמהה שלייי../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב יא חוקיתתת
שיהיה לך יומולדת נפלא קודם כל,
עם הרבה חברים ומשפחה, כמויות של אהבה
והרבה חיוכים ושמחה.
תתגברי על המכשולים, תשיגי את מה שאת רוצה, תתמודי בלי פחד, ותדעי שתמיד יש מישהו בשבילך.
את בנאדם מדהים, כ"כ מיוחדת, אני אוהבת אותך המון המון.
מזל טוב יקירתי
תהני הכי שבעולם.

ליאןןן

New member
ספירי ../images/Emo13.gif

המון מזל טוב, ילדה יפה
. תחייכי, תאהבי, תפרחי, תשמחי ובעיקר תהני מהיום הזה. הוא שלך
. יום הולדת שמח
.
.

MamoOoshA

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

אני לא ממש מכירה אותך, אבל ממה שיצא לי לראות (ולקרוא פה) - את בהחלט אדם ששווה להכיר. שיהיה לך יום הולדת שמייח, עם המון חיוכים וחיבוקים. הרבה הצלחה, שמחה והנאה בכל רגע בחיים. "תעשי רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב"

The Kinslayer

New member
../images/Emo2.gifעלק 18!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יו, עכשיו הבנתי שאני מכיר אותך כבר הרבההה זמן... אני רוצה לאחל לך שתמשיכי לחייך, תמשיכי לסחוף אותי עם הצחוק שלך, תאמיני בעצמך, כי עד כה כבר ראינו כמה שזה משתלם לבסוף. הרבה אהבה, בריאות ואושר.

Tomer TR

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מאחל לך שתמשיכי להגשים את כל החלומות שלך ושהם יתגשמו לטובה תמשיכי להיות כזאת מקסימה כמו שאת המון מזל טוב ובהצלחה!

orian14

New member
ספיר יקירתי

המון מזל טוב! יומהלדת שמח! בריאות ואושר. שתזכי להגשים את שאר החלומות. למרות שאני מכירה אותך בערך חודשיים, תמשיכי להיות מדהימה כמו שאת. תודה על הכל פשוט. אוהבת אותך. ותבואי לבקר.
אוריאן.

יומולדת לספיר../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

גיל 18 אהה? כמו כולנו עכשיו את סבתא
ספיריק יקירתי אני מאחלת לך המון אושר אהבה, עושר, את היכולת להמשיך לשמח את האנשים סביבך. אני מאחלת לך עוד המון שנים של צילום ושל כשרון תמשיכי ליהיות מדהימה אני אוהבת ילדה המון
יפית

hagitos1

New member
ספיריD:

אוקי אז קודם כל...18!!!וואיי את חוקית
אז שיהיה לך את היומולדת הכי מקסים והכי כיפי שיכול להיות לבנאדם ומה אני יכולה לאחל לך?שתהיי בריאה ושתהיי מאושרת ושכל משאלותייך יתגשמו אוהבת
חגית=]

GaL 161

New member
../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב שיהיה לך קוקי בובו רק אושר והרבה הרבה תמונות!
גל.

יומולדת שמח!

שתזכי לעוד המון הצלחות, הנאות, אהבות וכיף, ושנזכה ממך לעוד המון תמונות מעולות!

Tom 7

New member
אני נשבע שהייתה לך כבר יומולדת.. חח

בכול מקרה מזל טוב!!! תהני כמה שאת יכולה ותביאי כמה שיותר תמונות מוצלחות..!!

ספירי שלי!

סוף סוף הקטנה של הגרעין, חוקית לעמוד בפני כל מכשול [מאבטחים שמבקשים ת.ז] שיעמוד בפנייך! סתם, נשמה שלי- המון-המון מזל טוב, הרבה אושר, והצלחה, והגשמה וכ-ל מה שתרצי לאחל לעצמך. ימים יותר מחוייכים, כי ככה עדיף, והמון הצלחה במה שאת עושה, כי את עושה את זה מצויין. אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולם אל תשכחי את זה NEVER!!!
אוחנפיצ.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifספיר!!!../images/Emo65.gif

18!!! חוקית! טוב, אז אני לא מכירה אותך אישית אבל אין לי ספק שאת מישהי מיוחדת ויוצאת דופן (אני אשמח להכיר מקרוב ולגלות את זה שוב) אז שיהיה לך יומולדת שמייייח המונמון מזל טוב! תשאבי מהחיים האלה כמה שאת רק יכולה ותנצלי כל הזדמנות שנופלת עליך מקווה בשבילך שתגשימי את כל החלומות שלך ואם אחד החלומות שלך זה צילום אז, לדעתי, את כל כך כל כך בדרך הנכונה! את באמת מוכשרת שיהיה לך יום מיוחד וקסום ובכלל, כל השנה!
לי

2shahar

New member
יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif

המון מזל טוב. שיהיה לך יום הולדת הכי מקסים שאפשר!
תמשיכי לצלם ולהיות מוכשרת.

למעלה