תשמעו, לא רוצה להשמע קטנוני..

תשמעו, לא רוצה להשמע קטנוני..

אבל שום דבר לא זז פה.. הפורום גוסס אנשים ומן הסתם שמתם לב לזה. (זהו, רק אומר, לא מציע כלום. לא רוצה להשמע חתרני.) לילה.

Death of Rats

New member
אי אפשר לקטול בלי להציע שיפור -_-

זה כמו להתלונן שלמרק אין טעם בלי שמוסיפים לו מלח. אני לא מאוד טובה בדימויים >_< בכל אופן.... ממממממממ... למישהו יש הצעות שיפור? אני אישית מתכוונת לכתוב בזמן הקרוב (חודש בערך
) טופיק על מורט, כי יש שם כל מיני דברים ששמתי לב אליהם, מין רמזים מוזרים כאלו... השורה התחתונה שלי ("..נו, איך אתה מתאר את זה בשפה העשירה שלך... התחתית של השורה...") היא ש("הים פשוט מלא מוחות ואף אחד לא עושה עם זה כלום!")אי אפשר לבוא ולהתלונן סתם ככה שאחרים עושים משהו לא בסדר. צריך לבוא ולתקן אותם

The Mad Hatter

New member
(חסר נושא)

המ...היה לי משעמם אז התחלתי להעביר בוק ריפורט שלי על מסקרייד לעברית. נו, זה לא שיש משהו טוב יותר. ו...אמ...אני קוראת שוב את הוגפאת'ר. גם שם יש כמה דברים מעניינים (כמו המחשבות הזהות של סוזאן ופונדר שצצות מידי פעם. טוב, פעם אחת-אבל גם זה משהו). טוב, אז זה לא מעניין כל-כך. אמ... מה עם "טורניר הפראצ'ט הגדול" (כן, בטח)? אמרת שבסביבות פסח ו...אהמ, זה כבר עבר. זו גם דרך...P: לפתוח כל יום דיון שמציגים בו אחת מהסדרות של עולם הדיסק ומפרטים קצת על כל ספר. כל אחד בוחר את הספר האהוב עליו מהסדרה המסוימת הזו וככה לוקחים את ה"נציגים" של כל סדרה ועושים סקר ומוצאים את הספר האהוד ביותר בסדרה (כן, בטח). נו, כמו שכבר אמרתי-גם זה משהו...:/ מקסימום אפשר לפתוח עוד שרשור עם רעיונות לרענון הפורום. או לפרסם עוד פאנארטים. *_*

The Mad Hatter

New member
יכול להיות P:

לא יודעת אם אני הייתי באה לאחד...נראה. נראה לי שקצת מוקדם לעשות מפגש פורום. אנשים כאן לא מכירים יותר מידי טוב אחד את השני. עוד כמה חודשים, אולי, זה יכול להיות ריעון די טוב.

Lord bigfoot

New member
לגבי מפגש וגם תגובה לסקר המלכותי

מהיכרותי עם המדיה הזאת, זה ממש מוקדם מדי למפגש. אבל אפשר לארגן מפגש וירטואלי, שאנשים יכתבו דרך הפורום בשעה מסויימת. ולגבי הסקר של המלך ברק ה-I - אני זכר, נשוי + 1 בן 32 (ושבוע)

The Mad Hatter

New member
אוי,

למה יש לי הרגשה שאני הכי קטנה כאן? :/ נו, טוב-לשם הגיוון. אני בת 16.

Death of Rats

New member
הנני כאאאאן... ../images/Emo8.gif

ואני חושבת ש*אני* הכי קטנה פה (כמה משעשע...). חמש עשרה ושבעה חודשים בדיוק היום.

dino_din

New member
נראה לכם ??

יופי :) 24, מאה אחוז זכר, סטודנט לתואר ראשון במדעי הפראצ'ט

ParanoidA

New member
../images/Emo101.gifאפשר לבנות מילון מושגים

כל פעם בוחרים אות ומחפשים מושגים קשורים באות הזאת

Meselfoh

New member
אני בן 18 ואולי הבוק רפורט שלי יעזו

ר. אם הייתי מוצא אותו. בהנחה שהוא טוב מספיק.

למעלה