תשמעו מה היה היום בגן ומה עשיתי

תשמעו מה היה היום בגן ומה עשיתי../images/Emo123.gif

בזמן האחרון מתן "לא אוצה גן" ובכל זאת שכנענו אותו ללכת לגן, חשבנו שזה אולי בגלל שאבא בבית, אבל כנראה שטעינו. גם בכניסה לגן הוא היה עוצר ומשתהה ובוכה, ומה שהכי הרגיז אותי היה שאף מטפלת לא ניסתה לדרבן אותו להכנס. לגן נוספו מספר ילדים חדשים, מה שעושה את העבודה למטפלות (הלא רגועות גם בימים רגילים) קשה יותר ואותן לעצבניות יותר. היום במיוחד ראיתי את חוסר הסובלנות וכשחזרתי הבייתה התקשרתי למנהלת הגן וביקשתי להעביר את מתן לקבוצה הבוגרת יותר, שם יש גננת (לנו אין)ושני ילדים שגדולים ממתן בחודש-חודשיים שגם הם עברו לשם. היא הסכימה ל"נסות". כשבאתי לקחת את מתן מהגן ופגשתי במטפלת הבכירה, היא שאלה מדוע אני מעבירה אותו וסיפרה ש"תדעי לך שהוא לא משחק תמיד עם חברים אלא עם עצמו" וכששאלתי אותה אם כך, מדוע תמיד כששאלתי ענית ל שהוא משחק עם חברים ושהכל בסדר ???(ושאלתי ספיציפית ולעיתים קרובות). בקיצור כנראה שהגברת "נפגעה" וניסתה להרוס קצת. כששאלתי מדוע עברו שני החבר´ה האחרים לגן השני, ענתה "טוב, הם יותר ח כ מ י ם ממנו" התעצבנתי (אבל לא הראיתי לה) והוספתי שחכמה לא נמדדת רק בכושר המילולי (היא הדוגמא השלילית)ושמתן חכם מאוד ושחבל שהיא לא ידעה להעריך אותו. ומה הפלא? מתן מדבר כבר משפטים בני שלוש וארבע מילים אבל משום מה היא טוענת שבגן הם מחכים שיוציא מילים (מעניין למה?!) באותו הרגע הבנתי כמה טוב עשיתי שהחלטתי להעבירו לגן אחר. חבל, חבל שלא העברתי אותו קודם. ושתדעו לכם שלרגע אני לא חושבת שבמה שאמרה יש שמץ של אמת אלא של רוע ונקם על שאנחנו עוזבים את "טפולה המסור" ומה שאמרה רק חיזק את ההחלטה שהוא צריך לעבור. הוי כמה שהיא טפשה ורעה.

רותי ע

New member
מכל מה שאת מתארת מצטיירת

תמונה ממש נוראה...
להעביר ומייד.... ושיהיה בהצלחה בגן חדש

popo11

New member
../images/Emo104.gif אוף !!

ולחשוב כמה אנחנו משקיעים בהם בשביל שתבוא איזה מטפלת עקומה ותהרוס. אוף !!! מזל שהוא עובר גן. אולי תספרי לנו איך קוראים לגן כדי שנדע להמנע !

תודה../images/Emo20.gif

למדתי לקחת את ההמלצות לגן בערבון מוגבל מהיום והלאה. הגן נמצא באיזור ראשל"צ ואם תרצי שם וכתובת מדוייקים, כתבי אליי למייל. תודה

popo11

New member
../images/Emo104.gif אני חיפאית

ובשעה טובה אתם עובדים גן. הרבה
!!!! סיון

הי אירית...

אני לא מצליחה לשלוח אלייך מסר... האם את יכולה לשלוח לי את שם הגן? רשמתי את אופיר לגן בראשל"צ מספטמבר... והייתי שמחה לשמוע אזהרות.... תודה גית

יונית ש

New member
החלטה מעולה ../images/Emo45.gif

להעביר גן ומהר אני מקווה שהגן החדש יצטייר כדבר הטוב ביותר ובכלל אל תקחי ללב מה שמטפלת טיפשה אמרה. אני בטוחה שהיכולת שלהם להבחין ילד חכם או טיפש לוקה מאוד בחסר. חבל שאין בחינות קבלה למטפלות וכאלה בלי טאקט ובלי לב אסור לקבל! המון בהצלחה בגן החדש

נכון.

אנחנו מפקידים את ילדינו בידי מטפלות שהם לפעמים (במקרה שלנו) כאלה "דפריות" שעלולות רק להזיק לילד. תודה על העידוד

גננת פשוט טיפשה.

ואת אמא חכמה. כל הכבוד לך - עמדי על שלך, תעבירי את מתן לגן החדש, גם אם יהיה לו קצת קשה בהתחלה. את יודעת שזה הדבר הנכון לעשות. ואת יודעת שהילד שלך הכי חכם, חברותי ומפותח בכל הגן הזה - וזה מה שחשוב. אל תתיחסי לדברים של גננת שלבטח לא סובלת מעודף טאקט ו - IQ.

מתן ילד נבון ומקסים../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif

ומה הגננת הזו מבינה מהחיים שלה? טוב מאד שאת מעבירה אותו כבר מחר! שיהיה בהצלחה! אירית-את אמא נהדרת|

קל להגיד אבל אין לך מה להתעצבן

מגננת שנשמעת מטומטמת לחלוטין. יותר חכמים? ברצינות. את יכולה רק לשמוח שלמתן יש אמא כזו חכמה ונהדרת, ואפילו רגועה מספיק כדי לא להראות לה שהתעצבנת (אני הייתי מתקשה...) עשית נכון ותהנו בגן החדש!!

אירית, זה נשמע ממש ממש רע

טוב שנגמר, ומחר מתן עובר גן. לא יאומן איך אנחנו חושבים שאנחנו בוחרים את הטוב ביותר ומאחורי גבנו מזלזלים בילדים... צריך להכין "רשימה שחורה" של מטפלות כאלה, ולברוח מהן

למעלה