תשמעו מה היה לי כרגע

gezer5

New member
תשמעו מה היה לי כרגע

אני חוזרת מאיזשהו מפגש קבוצתי שבו המנחה אמר שלפני שנתיים הייתה מישהי בהריון לפני שנה גם, והוא מקווה שהשנה גם תהיה מישהי והסתכל ככה על הצעירות (ובניהן עלי) . כמובן שישר קפצתי בצעקה שלא יסתכל עלי "בחיים" כולם כולל גברים הזדקפו וקפצו והיו חייבים להתעכב על האמרה המפוצצת שלי. באמת לא התכוונתי להדהים את כולם, אני סולדת שאומרים את זה ומצפים שאני אקפוץ בראש ואומר " הו........... הלוואי שכבר יבוא הזמן שיהיו לי ילדים" לא!!!!! אני לא רוצה ולא אגיד דבר כזה ואז כמובן שכולם קפצו ואמרו " אל תגידי גם ככה" לא משנה שייש שם מישהי עם שניים שאני מרחמת על הילדים שלה כי היא קצת מבולבלת בחיים ולא יודעת איך לצאת מזה

QueenOfMagic

New member
אוי אלוהים איזה חוסר טאקט!!

אין..לא מכירה עוד חוסר טאקט כזה...מה אם יש אחת שמנסה להכינס להריון ולא מצליחה? ומה אם יש עוד אנשים כמוך במפגש הקבוצתי הזה?? זה פשוט מרתיח אותי שאנשים דוחפים את האף מתוך :בדיחות דעת, דאגה לזולת, סתם מסיונריות... ובישראל זה הכי נפוץ ...באירופה למשל לא היית שומעת דבר כזה. גם לא בארה"ב אלא אם זו קבוצת תמיכה של נשים שלא יכולות להיכנס להריון. רק עשית טעות בזה ש"קפצת" אני משתדלת שלא לעשות רעש לגבי בחירתי. אני לא רואה סיבה לעורר נמרים ישנים משנתם...זה לא שהבחירה שלי היא דבר פופולרי...

gezer5

New member
צודקת

אבל לפעמים אני גם רותחת כשמסתכלים עלי בקטע של נו........??? אז יוצא לי לקפוץ

Anathema Device

New member
לא צריך לקפוץ

כשגיסתי הודיעה שהיא בהריון, אמרו לי שאני הבאה בתור. בחיוך ובחינניות (
) אמרתי - תשכחו מזה. סוף סיפור.

gezer5

New member
מצחיקולה

לא קפצתי פיזית וצרחתי או משהו אבל כמו שהם יכולים "לקפוץ בראש" ולהודיע לכולם שהם צריכים להיות בהריון ככה אני יכולה להגיד שלא יסתכלו עלי בחיים האלה

למעלה