תשמעו מה קרה לי.......

רב1

New member
תשמעו מה קרה לי.......

אתמול בעבודה החלקתי על הצד. (להזכירכם אני בחודש שישי). נסעתי למיון, נשארתי להשגחה ללילה אחד. ועכשיו נכנסתי הביתה. (ברוך ה', הבדיקות בסדר). כואב לי במקום שקיבלתי את המכה (בצלעות). וקיבלתי 10 ימי מנוחה. אבל.........אני מורה, מחנכת כיתה א', ואני מתלבטת לגבי ה - 10 ימים. התקשרתי לרופאה שלי, ואמרו לי לבוא אליה ביום ראשון, ולהראות לה את המכתב מבית החולים. התקשרתי למנהלת שלי, שכמובן קיבלה את זה שאני אמורה לנוח, אבל אמרה שזה יהיה לה קשה.... נראה ביום ראשון מה תגיד הרופאה. אני אמרתי לבעלי, שאם ארגיש טוב, (בע"ה), וגם הכאב קצת יחלוף, אז אולי ביום שני אחזור לעבודה. כלומר תהיה לי מנוחה מאתמול, ועד יום ראשון (כולל ראשון). נראה מה הרופאה תגיד לי.........

Jen74

New member
../images/Emo201.gifתרגישי טוב, החלמה מהירה../images/Emo193.gif

לפחות בסופ"ש תראי איך את מרגישה וגם חכי לתשובה של הרופאה שלך לאחר הבדיקה. הבריאות שלך ושל העובר הרבה יותר חשובה

המון רפואה שלמה../images/Emo140.gif

ועם זאת.. חייבת להודות שעשית לי טוב... שמחה לראות מורים שמחשבות כאלו, על מה שעלול להיות בכיתה, אם לא יגיעו, עולות במוחם... ועם זאת... הבריאות מעל הכל, במיוחד בזמן הריון.. אז... רפואה שלמה ומהירה וחזרה מהירה ובריאה לשגרה!

כאמא לילד בכיתה א'

הילדים זקוקים לך מאוד!!! אבל הבריאות של העובר ושלך חשובה לא פחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה בריאות!!!!!!! נוחי הרבה בשבת וביום ראשון תחליטי...

רב1

New member
אני הודעתי למנהלת....

שביום ראשון לא אגיע. אני אלך לרופאה, אעשה מוניטור, כמו שאמרו לי בבית חולים. אני אראה לרופאה את המכתב ונראה מה היא תגיד. דרך אגב, היום הייתי אמורה לחגוג לילדה בכיתה יום הולדת. התקשרתי אתמול לאמא שלה כדי להודיע לה שלא אבוא. ושאלתי אולי הילדה רוצה לעשות את יום ההולדת עם המורה המחליפה. האמא שאלה את הילדה והילדה אמרה: "לא, רק עם המורה ריקי". ויום ההולדת נדחה.... הם כאלה חמודים, אני מתגעגעת אליהם. הם כנראה סיפרו אחד לשני שנפלתי כי אתמול התקשרו אמהות לשאול מה שלומי. נקווה לשמוע רק דברים טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה