תשמעו מה קרה לי

תשמעו מה קרה לי

בדיזינגוף סנטר יש חנות שאני לא יודעת איך קוראים לה, חנות של קוסמטיקה זולה מהיצרן לצרכן או משהו כזה. החנות נמצאת על קינג ג'ורג', בתוך הסנטר, אבל הכניסה מהרחוב. בחנות יש שני סטנדים - אחד עם הקולקציה המלאה של שיק ועוד סטנד אחד עם לק מיובא תוצרת ארה"ב שאין לי מושג איך קוראים לו. קניתי מהסטנד "המיובא" לק כחול כהה מהמם ביופיו, שהיה עלי ביומיים האחרונים. תמול התחלתי להוריד אותו (עם מסיר מהס"פ שנקרא קיוטקס או משהו כזה, וכל היד שלי נהייתה כחולה!!!
למישהי יש רעיון למה? יכול להיות שהלק באיכות ירודה? אולי הלק והמסיר לא הולכים טוב יחד? רעיונות מישהי?

mgirl

New member
לפעמים זה קורה עם לקים בצבע חזק

נגיד אדום. הפתרון הכי טוב הוא פשוט להספיג צמר גפן נקי בקצת מסיר לק ולנקות את הידיים איתו, ואח"כ לשטוף אותן טוב טוב.. אצלי הצבע יורד גם במקלחת.

ענבל30

New member
ידי דרדס נהיו לך? ../images/Emo6.gif

אני צוחקת אבל זה בדיוק מה שקרה לי עכשיו.... הורדתי את ה-artistic azure של חברת finger paints - לקים שנחשבים באיכות סבירה בהחלט - וכל האצבעות שלי כחלחלות. אני אגב השתמשתי באציטון רגיל... בכל אופן אני מאמינה שזה ירד במקלחת הקרובה (ממש קרובה - אני מיד נכנסת!) ורק צריך לזכור לא להוריד אותו, נניח, שניה לפני שצריך לצאת מהבית לאיזה מקום פומבי...

Marble Arch

New member
זה קורה הרבה עם לקים כחולים כהים ../images/Emo6.gif

אם יש לך אצטון תנסי להשתמש בו, זה לא אמור להיות משהו ממש היסטרי....

1Unicorn1

New member
את!!!!!!!!!!!

איזה נזק את עושה לי עם הבלוג שלך! אני כ"כ חומדת עכשיו את ה RODEO FANATIC בגללך!

Marble Arch

New member
חחחח אבל הוא כ"כ שווה את זה!!

באמת, אני לא מפסיקה להסתכל על הציפורניים שלי.....

1Unicorn1

New member
קורה לי מלא פעמים

גם עם לקים מאד איכותיים, כל האצבעות אח"כ כמו של דרדס
תעברי אח"כ על האצבעות עם אצטון נקי, תשטפי היטב את הידיים במים חמימים ונגמר הסיפור

סקרמנטה

New member
זה מה שקרה גם לי עם הלק הכחול של טופביוטי

לק כחול מטאלי מהמם, שהורדתי אותו אחרי 24 שעות כי עדיין לא התרגלתי לצבעים שכאלה... כתבתי עליו בבלוג שלי. כולל תמונות כמובן. של איזה יצרן הלק שקנית? כמה הוא עולה? אגב, החנות הזו די פופולארית... הייתי אומרת.

אין לי מושג איך קוראים ליצרן

דווקא יש שם מגוון די עצום והלק נראה לי באיכות סבבה... לא הצלחתי לפענח מהכיתו על הבקבוק את שם המותג. אבל כמו שכתבתי, יש שני סטנדים, אחד של שיק, ועוד אחד. אז זה מהשני (כל הלקים בו מאותה חברה).

CheshireKitten

New member
הלקים בסטנד הם של le chat

אני פשוט מגיעה לאיזור הזה המון ואני מכירה את החנות טוב (ובמיוחד את דוכני הלקים...מכורה שכמוני). שמעתי שהם טובים. יש להם גם מבחר גוונים יפה.. מה שקרה לך קרה לי גם עם צבעים כהים. בד"כ אחרי שאני מורידה עם אצטון, אני מעבירה צמר גפן חדש עם אצטון על היד כדי לנקות את הכתמים הסוררים וגם בשביל לעשות מעבר על איזורי הציפורן שלא נוקו באופן מושלם. הלקים הכהים/חזקים גורמים לטיפהלה יותר עבודה מהרגיל. אבל אנחנו כמו מכורות אמיתיות נתמודד גם עם זה! :)

mayane21

New member
יכול להיות שהוא של- eve cosmetics?

מכירה את החנות שדיברת עליה, יש שם לקים של ש'יק ומהחברה הזו ודווקא הם איכותיים...... ניסית עם מסיר לק אחר?

פנרה

New member
אני יודעת שזה קורה...

אבל לי אישית לעולם לא קרה. נו, לפחות יש יתרון אחד לזה שהלק מתקלף לי מהציפורניים!

למעלה