תשמעו משהו. אולי אני לא רואה טוב, אבל חושבת

מיכי 10

Member
תשמעו משהו. אולי אני לא רואה טוב, אבל חושבת

שפעם, היו סרגלים נוספים (או אחרים) בפורומים, ואפשר היה להגיע לקישורים שונים.
היום, אני לא יודעת מה קורה, וגם לא בא לי להטריד מדי את מי שמעלי, בבעיות טכניות שונות.
בקיצור, העליתי את פינת המילונים שדאנטה פתח לפני שבוע וחצי, ל"הודעות נבחרות". כלומר, את השרשור הזה:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=943&messageid=173809631

ביקשתי הוראות כדי להעביר את הפינה לנוחות כל חברי הפורום, בצורה הטובה ביותר והנגישה ביותר. קיבלתי הוראות שימוש בשתי אפשרויות שונות. אך דא עקא ששתי האפשרויות מובילות בדיוק לאותו מקום.
ולא זו בלבד: אני יכולה להיכנס לשם בלי בעיות, אבל לא מצאתי איך כל חברי הפורום המעוניינים יכולים להגיע לשם. כי לא רציתי להוביל אל מה שנקרא "טאגליין", שנמצא למעלה ומתחלף מדי כמה שניות. זה לא נראה לי כלי שימושי במיוחד.
רציתי שתוכלו להיכנס כל אימת שתרצו בכך, ולאן שתרצו.

חחח. נראה לי שכרגע מצאתי!

מיכי 10

Member
מצאתי
המילה "כלי" הציתה לי משהו בראש.

חבל לי למחוק מה שכבר כתבתי. אבל כשחשבתי על המילה 'כלי', נזכרתי שיש משהו בו אני לא משתמשת, והגיע הזמן להציץ בו
גם במכוון, ולא כשהוא נפתח בטעות.
והנה, ב"כלים ומידע", למעלה, יש אוצרות שלמים!
ב"הודעות נבחרות" תוכלו למצוא עולם ומלואו. כרגע הצצתי שם. אז הכל בסדר, ונוכל לשמור שם עוד פינות כבקשתכם.

מיכי 10

Member
כל כך שמחתי קודם על ה"אוצר" שמצאתי,

ועכשיו נכנסתי שוב לשם, והתאכזבתי: ההודעות הנבחרות אינן מסודרות לפי הא'-ב'. האמת, לא ברור לי לפי מה הן מסודרות בכלל. יתכן שזה אפילו משתנה מדי פעם באופן אקראי.

אולי אבקש שיסדרו אותן לנוחוּת המשתמשים, כך שאפשר יהיה להעזר בתכנים ללא חיפושים מיותרים.

למעלה