תשמעו משהו.

מאיוש י

New member
תשמעו משהו.

בחנוכה כשהייתי בצפון נסענו לבקר את דוד שלי . לדוד היקר שלי יש לולים של תרנגולות ובסוף הביקור הוא שאל את ילדי אם הם רוצים לבקר בלול ולראות תרנגולות......אני התנגדתי וידעתי למה..... אבל הם הפצירו בי והסכמתי ומה קרה מאז.......................................הם לא מוכנים לאכול יותר עוף כלומר תרנגולת."הם כאלה חמודות איך אפשר לאכול אותם" הם אומרים לי מה עושים? אתמול הכנתי קציצות והם לא נגעו בהם................... אני מקווה שזה יעבור להם אבל הגדולה שלי מאוד רגישה לחיות וגוררת אחריה את הבנים איך מחזירים אותם לאכול עוף הם גדולים אי אפשר לעבוד עליהם.
 

יוכי68

New member
מאיוש, אכן בעייה לא פשוטה גם ילדיי

אוהבים לתרגם את הבשר המוגש להם למקור - מה זה שניצל? - עוף = תרנגול........איכס מה זה הבשר הזה? - פרה? מה אנחנו אוכלים פרה?! אז אני מתרצת שהקב"ה נתן לנו את העופות והבהמות הטהורות כדי שנאכל אותם וכשיבוא המשיח - כך אומרים כולם יהיו צמחוניים ולא נאכל זה את זה. האמת שבבית אנחנו כמעט ולא אוכלים בשרי - אבל מידי פעם מתחשק אז אוכלים ומנסים לא לדבר על המקור, אלא על הערך התזונתי שלו (מבלי להזכיר גם את הנזקים.......חחחחחחחחחחחח)
 

מאיוש י

New member
אני מקוה שזה יעבור להם מהר

והבת שלי אנמית ואני מסבירה לה שהיא חייבת בשר והודו שיש בהם הרבה ברזל , היא לא מוכנה לשמוע.....תשמעי עוד משהו ,כשלקחנו אותם בכרכרה בחופש הבת שלי ראתה שהייתה עליה בכביש והסוס האט כי היה לו קשה......היא התחילה לבכות.ממש עם דמעות מרוב רחמים על הסוס וכעסה עלינו שאנחנו שותפים להתעללות בסוס ולמה הכרחנו אותה לעלות איתנו.................מה את אומרת?
 

מאיוש י

New member
הולכת להכין לה לצהריים

קינואה עם גזר וקישואים.היא מסכימה לאכול קינואהבגלל שיש בזה ברזל ולנו מרק אפונה עם קרוטונים קררררררררררררררר מאוד אצלנו.
 
למעלה