תשמעו משהו..

תשמעו משהו..

בא לי ממש להתפוצץ מרוב עצבים. אני כנראה מאוד מפריעה לאנשים מסויימים. בפורום של מתחתנים ברשת החליטו שאם אי אפשר להפיל אותי ברמה המקצועית הם מתחילים לדפוק הודעות שם שמספרים עלי דברים "מחשידים" ברמת האמינות. אני מתפוצצת.. בעיקר בשל העובדה שזה מפריע לי.. שאין לי אפשרות לדפדף את החארות הללו לאלף עזאזל ולהפנים לעצמי חזק חזק שעם הצלחה לא כל כך מתווכחים. אבל שמישהו יאשים אותי בכאלו דברים? אני ממש לא יודעת מה לעשות עם השטות הזאת..תסלחו לי שאני בוכה לכם כאן אבל לפחות בפורום הזה אף אחד לא יכול לבלבל לי שאני נחמדה בשביל הפרנסה.. אתם לא כל כך צריכים איפור עכשיו נכון?
אוף כמה עצוב לי..כמה אני לוקחת הכל ללב. אני מתה על העבודה שלי ..עושה הכל בכל כך כיף..רצה עם הכלות שלי כל כמה שאני יכולה.. חושבת עליהן כל הזמן, שמחה בשמחתן ועוטפת אותן עד שהן מגיעות ליום הזה ובסוף קם לו איזה פוץ שטוען שאינני אמינה ושישנם דברים מחשידים מאוד לגבי.. אוף

יעלי9

New member
למה לך לקחת ללב????

וזה לא רעיון שלי, אפילו כתבו על זה שיר... ועכשיו ברצינות, דברים כאלו תמיד פוגעים ובמיוחד במי שאכפת לו לשמח אחרים. ראיתי שבפורום מתחתנים נחלצו מייד להגנתך, לא היית צריכה אפילו להתאמץ. למרות ששהכרות ביננו הייתה קצרצרה, אני יכולה לומר שהכל שטויות. את באמת צריכה שיזכירו לך שוב את המשפט הנדוש, להתרגז פרושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים?

שריל

New member
אני מכריזה בזאת "מלחמה" בפורום

מתחתנים ברשת, רגע בעצם מה זה הפורום הזה בכלל? זה הפורום הדבילי ההוא שנכנסתי אליו כעוד לא ידעתי על הפורום בתפוז ולקח שבוע עד שמישהו שם ענה, כי נכנסים לשם בערך שניים וחצי אנשים בשבוע? אז אתי באמת אין לך מה להתרגש

רחלילי

New member
אתי, נשימות. 3....2....1

לנשום פנימה חזק. לנשוף לאט. ושוב. ככה עד 10 כאלה פנימה והחוצה. אתי יקרה חבל על האנרגיה. אגב ברגע שאת נהפכת לידועה אין לך ממש שליטה על מה אומרים עליך. לשמחתך יש לך מסךיק אנשים שיודעים עליך דברים טובים כמה שפחות לדבר ולספר ולעשות עניין יותר טוב. ואגב משהו "עסקי" עליו למדנו בשיווק פעם: פעם פורסם בארה"ב על איזה רשת מזון מאד ידועה שמצאו שיש להם תולעים בבשר (סילה על הפירוט) בכל מקרה כמה שהרשת ניסתה לפרסם הודעות שזה לא נכון שיש לנו תולעים בבשר, ככה השם שלהם הלך והתקלקל. ולמה? כי הקהל זכר את הפרסום של הרשת עצמה והפנים את הקשר של שם הרשת עם התולעים לעומת מצב בו להרשת לא היתה מגיבה בכלל! אז זהו. זה היה בשנות ה-60-70. לדעתי לרדת מזה חבל על האנרגיה. ולהם? מישהו כבר לכולם בסוף גם למי שלא מאמין. שיהיה לך יום טוב. והעיקר הבריאות.

תראי רחלי כמה שזה מחרבן לי את

ההרגשה.. העבודה שלי שואבת ממני המון אנרגיה. כשאני על יד כלה אני כמו בטרנס. אני חוזרת אחרי יום עבודה מרוקנת לחלוטין. לחזור ולראות את הדברים הללו..זה כואב. והלוואי ויכולתי לתת לזה לעבור מעלי. אם הייתי יודעת איך זה כנראה היה סותר לחלוטין את מה שכולם אומרים עלי. אני פשוט רגישה מדי ולא מסוגלת לתת לשום דבר לעבור מעלי. אוף אני לא מצליחה לישון.

רחלילי

New member
אז קדימה..

ככה אומרי לי כשאני לוקחת ללב דברים שאנשים מרושעים אומרים לעיתים מצרות עין. אומרים לי קדימה י לא לקחת ללב. אין לי מתכון אבל מהצד זה הרבה יותר קל לומר. אז אני אומרת לך. וחוצמזה מה את עושה ערה בשעות כאלה אני מקווה מאד שהנושא לא הדיר שינה מעינייך! אגב אין לי שום עניין ללכל ולחפש מה כתבו עליך (למרות שברמת הצהובון זה דווקא כן מושך ) פשוט האתר של מתחתנים ברשת מבחינתי נשרף עוד הרבה לפני שהתחתני. אני יכוללה לכתוב עליו מאמר שלם. אבל אתי יש לך חברה שעובדת שם וכולבת שם לא תוכלי לנסות לברר שם דרכה אולי איך מאפשרים לאנשים לכתוב דברים כפי שאת מציינת שכתבו עליך?

אתי@

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אתיל´ה

המזל שלך, זה שעל כל מרושע שמנסה לפגוע בך, יש עשרה שבאים לעזרתך
תראי כמה חברים יש לך, ואנשים שאוהבים אותך, ושאכפת להם ממך... אז במקום לראות את הדברים הרעים שכותבים עליך, תמיד תסתכלי על כל החברים שלך שתומכים בך, דואגים לך, אוהבים אותך. כשיש כל כך הרבה חברים אוהבים - מי שם לב לאויב אחד או שניים
שיהיה לך יום מקסים ואל תהיי עצובה
אתי.....

לאתי וכולן

אני לא יודעת אם אני החברה שכותבת במתחתנים - כי אני כבר לא - או העורכת ענבל- כי גם היא כבר לא, ובכל זאת אני מגיבה כי אתי יצרה איתי קשר... קראתי את חילופי הדברים שהלכו במתחתנים, ואני מסכימה עם מה שנאמר פה - הביקורת היתה של אדם אחד, הייתה לא רלבנטית בכמה מישורים ואחרים הגיבו הן על הביקורת עצמה (מי מאתנו שאלה מאפר/ת אם יש לו תעודה ?) והן על איכות העבודה של אתי. לכן, עם כל ההערכה והחיבה לאתי, אני מאוד מקווה בשבילך שתצליחי להתגבר על העלבון... כמנהלת פורום וכמי שמאפרת הרבה כלות באותו פורום וכמי שיש לה אישיות מדהימה אבל מאוד דומיננטיות, את באופן טבעי נמצאת בקו האש... זה מה יש, זו מי שאת, ואין לי ספק שאת לא רוצה להשתנות רק בגלל כלה עצבנית... ודבר אחרון - כולנו יודעות שהמלצה אחת בעייתית לא מונעת מאיתנו לבדוק משהו - כמה ביקורת שמעתי על האחוזה (כולל מאתי, אגב), על שוקי סמוכה ועל עמנואל לפני שהגעתי אליהם... ובכל זאת סגרתי איתם. למה ? קודם כל כי ההתרשמות שלי הייתה אחרת, וגם כי היו מספיק ביקורות מאזנות לכיוון האחר. אז במקום להגיב בפורום מתחתנים ישירות סביב הויכוח (שכבר דעך), כלות שאתי איפרה מוזמנות לרשום חוויות בלוחות פורום חתונות בתפוז, וכך לוודא שיש עליה מלים טובות במקום "יציב"... מה דעתכן ? בתקווה שלא הרגזתי ובטח לא פגעתי (במיוחד בך, אתי) הילה

ואגב מתחתנים

גם לי יש לא מעט ביקורת על האתר - הפורום פעיל יותר בחודשים האחרונים, אבל מופעלת בו צנזורה וזה ידוע (הם אומרים זאת בגלוי)... וגם מאוד נפגעתי מהם - כתבתי בשבילהם בחינם (!!!) במשך יותר משנה וחצי, ואחרי החתונה לא קיבלתי אפילו איחולי מזל טוב מהמנהל... אמנם הם הציעו לי לערוך את האתר אבל סירבתי, ומאז פשוט העורכת החדשה פרסמה את הטורים ששלחתי לה, וזהו... אחלה יחס, הא ? אז למען הסדר הטוב אני לא הכי מחבבת אותם שאפשר...

למה שלא תקבלי תשובה ?

סביר להניח שהם ידעו (העורכת ודאי ידעה), ובכל מקרה תמיד אפשר בדיעבד, כשקוראים את הטור האחרון... אבל זו לא הנקודה - הנקודה שלי הייתה, שלמרות שכתבתי במתחתנים, יש לי לא מעט ביקורת, אבל מעט מאוד השפעה, על מה שקורה שם...

רחלילי

New member
לא אקבל תשובה כי

בשרשור של לפני כמה ימים שאלתי אותך על הלימודים שלך ולא ענית. אז הנחתי שזה מה יש. ולעניין עליו כן ענית, מאד מוזר . כשהתחתנת, כבר לא עבדת שם? האם התכנון היה שאת כותבת להם רק עד החתונה וזהו או מה? לא ידעתי שאת כבר לא כותבת שם. וכן, הכוונה שלי כשכתבתי לאתי היתה לגבייך כי אני זוכרת שבזמנו מאד התלהבת לספר על זה שאת כותבת שם וגם ביקשת שאנו נכתוב כדי שתפרסמי שם.

לא שמתי לב ששאלת, סליחה

הכניסות שלי לפורום הן בעיקר נגזרת של ימות השבוע - יש ימים כמו היום שאני פנויה ובד"כ לומדת בבית ואז יש לי גישה לאינטרנט, ויש כמה ימים שאני בכלל לא נמצאת ואז אני מפסידה דברים או לא שמה לב אליהם... בקיצור- מה שאלת לגבי הלימודים שלי ? לגבי מתחתנים- לא ממש עבדתי, כתבתי עבורם, ובאיזשהו שלב עשיתי טובה לעורכת דאז ענבל וחיפשתי סיפורי חתונות, אבל ענבל עזבה ואני התחתנתי ובזה נגמר העסק...

יעלי2

New member
ומי בכלל אמר שזו כלה שכתבה? זו

בקלות יכולה להיות מאפרת מתחילה/או לא מתחילה שנכנסה לפורום מתחתנים בתפוז, ראתה את גלי האהדה כלפי מנהלת הפורום והחליטה לשתוך הודעה פיקטיבית. אז אתי, באמת שחבל לך על ההתרגשות (מה שמרגיז את הראש מרגיז את הגוף-ואז יש בעיות). אז קודם כל תרגעי. ולדעתי (ולא קראתי את ההודעות במתחתנים ברשת), אם לא מגיבים להודעה, היא דואכת. אם לא אחרי יום-כי קצב ההודעות איטי שם, אז אחרי כמה ימים. אבל כשמדליקים ומלבים את הנושא, הוא יוצר יותר ענין ורואים שאת לוקחת ללב. אז חבל. ונ.ב. כל אדם שנמצע בלב סערות-הוא אדם מענין. תסתכלי על זה ככה.

ואולי אני רגישה מדי ובכל זאת...

יש הבדל אם מבקרים בעל מקצוע בשל אישיותו או מקצועיותו. אין לי בעייה עם זה ועם זה אני דוקא חיה בשלום. יש הבדל גדול מאוד כשמוציאים דיבתו של אדם בקשר ל"חשדות" ו"אמינותו".. מקורות מוסמכים כאלו שוכחים שאני מבלה בביתם של אנשים וסוגרת אותו כשהם יוצאים לשמחתם!!! הבדל מאוד מאוד רציני. אני זאת שכתבה לא פעם שכל הסיפור זה כולה.. איפור. הרבה מעבר לזה מסתתר באישיותו של האדם העומד מולך. ולך תוכיח שאין לך אחות!!!

מסכימה איתך על אישיות...

באמת, בחירה של מאפרת ביום כל כך חשוב מאוד קשורה באישיות, ואת נורא נורא מעורבת רגשית עם כל כלה וכלה... אני חושבת שזו יכולת מדהימה, שנובעת ממי שאת ומה שאת רוצה ומאמינה שצריך לתת... יש כאלה שלא מסוגלים להתמודד עם זה (וזה לא משנה אם זה מתחרות או כלות), ויש כאלה שתמיד יקנאו וילכלכו... לך יש את הכלות-לשעבר שלך, שמדברות בשבחך, וזה לוקח תמיד את כל המשמיצים למינהם... ולכן אני מקווה שתדעי לא להיפגע יותר מדי, לתת לזה לזרום "מחוץ לפורום" (כלומר להיעלם מהדף) ולזכור שתמיד יש מישהו שמנסה להרוס, השאלה איך לוקחים את זה. אז לא יכולים להגיד שאת מאפרת גרועה (כי את לא), אבל יכולם להגיד "שאין לך תעודה" (ממש משנה) או "ששמעו מחברה של חברה של חברה שהאיפור לא החזיק" - לעומת עשר כלות אחרות שמרוצות... נו, אז יגידו... אתי, את יודעת שאת בסדר, כולן מסביב יודעות שאת בסדר... אל תקחי ללב !

לאתילה

האמת אין לי מושג על מה את מדברת כי לא נכנסתי המון זמן למתחתנים , אבל הבנתי בערך מדבריך על מה את מעוצבנת. אני רוצה שתזכרי דבר אחד: 20 % מהאנשים הסובבים אותנו הם אנשים מדכאים, אנשים שרע להם, ולא רוצים להיות לבד ומנסים לעשות הכל כדי שגם לאחרים יהיה רע. את צריכה תמיד להתרכז ב- 80% שסובבים אותך, שאוהבים אותם , שיודעים טוב מאד מי את באמת , שמעריכים אותך כ"כ. תסתכלי מסביבך ותראי כמה זה נכון מה שכרגע קראת . אז יאללה תמשיכי לחייך למעם כל הכלות הבאות בתור ולמעננו. ואני שמחה שמצאת לנכון לשפוך את ליבך אצלנו . אוהבת.

dorlim

New member
../images/Emo24.gifאתי יקרה

לאן שלא נפנה תמיד נגלה שיש אנשים טובים ויש אנשים שלא... למזלך, לא על אותם חורשי רעות נסמכת פרנסתך. זה לא סוד שיש "תחרות" בין הפורומים השונים ועד כמה שידוע לי הפורום בתפוז לוקח את כל הפורומים בתחום החתונות בגדול, ולי באופו אישי נראה שמישהו שם ביקש לתקוף אותך גם בחזית אחרת... כמה שזה כואב, תשדלי להתעלם מהנאמר שם. הלוואי ותמיד תדעי פרנסה טובה ותמיד תפגשי באנשים טובים

למעלה