תשמעו משהו..

הילית*

New member
אתי יקרה ! עם הצלחה אי אפשר

להווכח. וכנראה שהכל בא לאנשים מקנאה וצרות עין. אל תדאגי- השם שלך כ"כ טוב בעיני הלקוחות שלך והולך לפניך בזכות מה שאת ובזכות עבודתך המקצועית ודרך אגב- מזה הפורום הזה. תזכירי לי.... זה הפורום שלא זז ואף אחד כמעט לא משתתף בו....

rinutza

New member
אתי - אנשים רעים יש בכל מקום

ותמיד יהיו כאלה שרע להם עם הצלחות של אחרים. את מה שאת ואת הכשרונות והיכולות שלך אף אחד לא יכול לקחת. ואם יש אחד או כמה טיפשים שעושה להם טוב "ללכלך" עליך, שיבושם להם. אל תקחי ללב, יש מספיק אנשים שיודעים מי ומה את ולא יתייחסו למה שכתוב באתר (שממילא לא כל כך מתפקד...).

ציפורוש

New member
../images/Emo24.gif

אבל אנחנו אוהבות אותך! זוכרת מה שכתבת לי כשהחברים של עמי נידנדו לו והכל, ואמרת לי שיש אנשים שכנראה רע להם בבית ובחיים אז במרירות שלהם הם מציקים לאנשים שטוב להם... אז רק תדעי שיש המון אנשים שאוהבים ומעריכים אותך, ואת רואה שתמיד יוצאות תגובות נזעמות כל פעם שמישהו מנסה להציק לך... ציפורוש

kisses

New member
../images/Emo24.gifאתוש היקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מושג על מה מדובר. אבל למה להתייחס בכלל לאנשים שכל מה שהם אומרים הכל נובע מצרות עין. אני עדיין צריכה אותך הן בנושא האיפור והן בתור חברה.

שמופית

New member
../images/Emo24.gif ענק גם ממני ../images/Emo70.gif

אז בעצם הבנות אמרו את כל מה שרציתי להגיד, ואני מקווה שכבר נרגעת ושכחת והמשכת הלאה. אין מה לעשות - באנשים מצליחים מקנאים ! המזל הוא שעל כל אחד קנאי כזה, יש לך 10 שיפרגנו ויחבקו ! (ואגב, אני עדיין כן צריכה אותך בשביל האיפור
אני כבר איזה חודש מסתובבת עם כסף לבזבוזים מהיומולדת, יודעת בדיוק מה אני רוצה ורק צריכה לצאת מהפדלאות ולהרים טלפון...
)

נופר30

New member
אין לי הרבה מה להוסיף

חוץ מחיבוק ענק ולא להתייחס כי בעצם זהו מקום שלא יודע לפרגן

danaziv

New member
אתי!

אני לא ממש מכירה אותך כי התחלתי את דרכי כאן בפורום נשואים טריים, אבל מהפירגון,התמיכה והאהבה שאת מקבלת כאן אני מבינה עד כמה את בן אדם מקסים,מיוחד וכישרוני ומעצם ההתיחסות שלך לדברים שנכתבו עליך במתחתנים אני מבינה עד כמה את בן אדם רגיש,ישר ואוהב צדק. אז... אני יכולה רק להגיד לך מכל הלב שאין טעם שתקחי ללב כל כך כי יש כל כך הרבה אנשים שיודעים בדיוק מי את ואוהבים אותך.ותמיד יהיו את צרי העין, הקנאים שקשה להם לראות הצלחות של אחרים,אז תעשי טובה לעצמך ותתחילי לישון טוב בלילה בלי לתת לקנאים האלה להשיג את המטרה שלהם. וכמובן קבלי

תודה נשמות שלי. אין לי מילים כמה

חיממתן לי את הלב..וליאת היקרה תודה על הטלפון מלונדון. מתי אני אכנס לכאן רשמית? רק אחרי ה-26 לאוגוסט.

אתי@

New member
שימי לב לצירוף מקרים...

לי יש יום הולדת ב-26/8...
(דרך אגב, אומרים צירוף מקרים??? מרוב שאנחנו אומרים "הצטרפות מקרים" כבר שכחתי איך נכון לומר
)

הילית*

New member
חשבתי כבר 2 צעדים קדימה ../images/Emo9.gif

כמו שכבר אמרתי לך בע"פ מאחלת לך שהדרך החדשה תהיה טובה, מאושרת, מספקת ומסעירה (במובן החיובי). נראה לי שיש לכם את כל התכונות הדרושות לכך !!!

kisses

New member
אתוש המון בהצלחה ומבחינתי ואני

מרשה לעצמי להגיד מבחינת כולנו שאת תמיד תהיי שייכת לכאן

למעלה