תשמעו משהו...

ghony

New member
תשמעו משהו...

אומרים שבסרט 3 גברים ותינוקת, בסצנה שאחד הגברים מדבר עם אמא שלו, רואם ילד בחלון, הבעיה היא שזה צולם בקומה ה20 לפחות, ולא הייתה דרך להגיע לחלון! כלומר-ילד רוח!

zViper

New member
הקטע הנ"ל...

מזכיר לי באמת סרט ישן שראיתי: פולטרגייסט 3, החלק השלישי והאחרון בטרילוגית תופעת רוחות ושדים שתוקפים בני-אדם, ליתר דיוק משפחה מסוימת. הסרט הנ"ל בדיוק לאחר שהמשפחה עברה לגורד-שחקים גבוה ועד לשם הרוחות הגיעו ומצאו אותם, כמו שנאמר בסדרה כולה: "They´re Baaaack..." הצפע.

לא ראיתי את הסרטים האלה

אבל זה שטויות.... אם כבר קטע יפה אז זה בקליפ של אמינם "סטן" כשאמינם כותב לסטן את המכתב תגובה על כל המכתבים שלו ואז הוא קולט שסטן הוא בעצם זה שמת, אז שנייה אחרי שהוא מבין יש ברק בחלון וכשהברק מאיר רואים את הדמות של סטן בחלון. זה באמת יפה

zViper

New member
זה לא סטן בחלון../images/Emo13.gif

אלא השתקפות פניו של אמינם בחלון, בגלל האור מהברק בחוץ. אתה כיצד אור ותופעות-טבע יכולים לבלבל אותנו(האנשים:) הצפע.

זה כן סטן

ועכשיו אתה תלך, תוריד את הקליפ ותראה שזה אכן הוא

alro

New member
אם כבר מדברים על פולטרגייסט

אני לא יודע עם הדבר עלה אי פעם אבל נטען לא פעם שהסדרה הזאת מקוללת לפי מה שהבנתי הסיפור מבוסס באופן ממש חלקי על בית רדוף אמיתי (שסרט שרצו לעשות עליו קודם בוטל בגלל תקריות קודמות) בכל אופן נטען שבין הסרטים שחקנים ואנשי צוות רבים חלו, נפצעו ואפילו מתו כך שבסרט האחרון השתתפה מכולם רק הילדה ששיחקה את הדמות המרכזית בכל הסרטים אחרי הסרט הילדה נפטרה ממחלה קטלנית ונדירה וכך הושם גם הגולל מעל פולטרגייסט 4 (לא כי היא מתה אלא כי אף אחד לא רצה להשתתף)

zViper

New member
אם תבדוק...

די רשמתי זאת באחת ההודעות
לכן, אגב, כבר בסרט הראשון לאחר שהקללה החלה, סטיבן שפילברג החליט לא להמשיך הלאה, לכן כל יתר הסרט כל סרט במאי אחר ומפיק אחר... הסרט עצמו על תופעת הרוחות הרעות, כפי ששם הסרט נקרא: פולטרגייסט=רוח-רעה. הצפע.

1Tomb Raider1

New member
יאאאא יש לי

צמרמורת
זה כמו האיש ההוא שאמרתי(בפחדים שלנו) וזה ממש מפחיד!!! דמיינו לכם אתם משחקים במחשב פתאום אתם קולטים איזה מישו חיוור בלי עיניים,פרצוף כמו גולגולת. זה מפחיד

למעלה