תשמעו סיפור!

limors2

Active member
תשמעו סיפור!

חזרתי היום מכמה ימים בלונדון (לא, לא הלכתי להצטלם עם הטארדיס בארלס קורט. אבל כן קניתי מרצ'נדייס ותמונות יגיעו בהמשך!), והיה לי תיקול קטן ומשעשע בבידוק בהית'רו

התיק שלי התעכב וראיתי שהבודקים מסתכלים על השיקוף ולוקחים אותו הצידה, ונזכרתי שיש לי בו גוש מתכתי גדול וחשוד למראה (לכל מי שלא יודע שזה השלט האלחוטי בצורת מברג. כן כן, קניתי אותו!!). כשקראו לי והתחילו לפתוח את התיק ולהוציא הכל אמרתי לבודק שזה המברג הסוני שלי. לא חשבתי שהוא מבין על מה אני מדברת אז המשכתי להסביר שזה שלט ולא מברג וזה צעצוע מתוך דוקטור הו ואין בו חלקים חדשים וזה לא מסוכן וכלום. פחדתי שיחרימו לי אותו. 60 פאונד!

כשסיימתי להסביר לו והוא סיים לסרוק הכל בתיק שלי הוא לקח את המברג כדי להעביר אותו שוב בשיקוף ואמר לבודק השני "זה המברג מדוקטור הו!" ושניהם התחילו עם ה"דה דהדהדהדה דו דו דוווווו!!!" של הפתיח

ואז כשהוא החזיר לי את המברג הוא טפח על הקופסה עם ספל הטארדיס המרובע שקניתי (קניתי גם ספל טארדיס מרובע!) ואמר "נראה לי שהיא קצת קטנה מדי". אמרתי לו ש"It's bigger on the inside" ושנינו גיחכנו לנו.
וזה היה אדיר

אז תמונות בקרוב. ברגע שאני גם אפתח את המברג ואנסה אותו. לא יכולתי לפתוח אותו בלונדון כי לא היה לי מברג

[ובנוסף קניתי (בפורבידן פלאנט!) גם דמות של הדוקטור ה11 שמגיעה עם הגוּ הלבן הזה ודמות לגו קטנה להרכבה (כמובן שקיבלתי את הדוקטור
), ובשוק התיירים בקמדן קניתי 2 חולצות]

ailag

New member

איך אני אוהבת את זה באנגליה.. עובדת רכבת אקראית שלא ראתה דוקטור הו עשרות שנים התלהבה מהמברג שלי, זה כאילו כולם הוביאנים! ברוכה השבה ותתחדשי על המרצ׳נדייז והחוויות.

jacobyd

New member
הם בודקים באקראי אחד מכל חמישה תיקים

אז זו לא המתכת
וזה לא שכולם הוביאנים אבל זה חלק מהתרבות ורוב האנגלים יבינו במה מדובר גם אם הם לא מעריצים
ובכלל יש שם כמה חברה טובים בבידוק של הרשות פה

limors2

Active member
זה לא היה במזוודה שלי, זה היה בתיק שעלה איתי

למטוס ועבר שיקוף. לא הייתי לוקחת את הסיכון שזה ישבר לי!

jacobyd

New member
התכוונתי לתיקי יד.

הם בודקים באקראי אחד מכל חמישה תיקי יד
את המזוודה הביטחון של אל על בודקים אם הם רואים צורך

נכון, אבל חוץ מזה גם כל תיק שמוזר בשיקוף.

אני יודעת כי עשו על אבא שלי חיפוש כי היה לו מלפפון בתיק ובשיקוף זה נראה כמו נשק, ודיברנו איתם בזמן שהם בדקו את התיק. :)

jacobyd

New member
מאיך שאני מכיר את תהליך העבודה שלהם

המלפפון בטח התריע במכונה בגלל שהוא מכיל נוזלים
והמלפפונים כאן מכילים מעט מאוד מלפפון ובעיקר נוזלים (לצערי)

נהיתה שיחה מאוד מעניינת על נהלי הביטחון של הרשויות פה באנגליה
חחח

לא יודעת,

כי בקבוקי מים נגיד זורקים, אבל את המלפפון נתנו לו להעלות למטוס... (בחיי שזה דיון משונה)

jacobyd

New member
מותר להעלות אוכל למטוס

כנראה שהמלפפון התריע כי הוא מכיל הרבה נוזלים.
אבל יכול להיות שהם בדקו את התיק רנדומלית

limors2

Active member
מרצ'נדייס-

ספל טארדיס, דמות לגו להרכבה, המברג-שלט (שעוד לא כיוונתי, רק שיחקתי איתו ועם האפקטים שלו. וזה הדבר הכי מגניב בעולם. אני אצלם סרטון בהזדמנות.), הדמות של הדוקטור (לא היו להם ריבר, התאכזבתי
) שהגיעה עם מסיכת FLESH ושקית GOO די מיותרת, ו2 חולצות.

limors2

Active member
האמת שעוד לא ניסיתי אותו, אבל אני לא רואה

סיבה שלא. שלט זה שלט!

למעלה