תשמעו סיפור

דנדוש20

New member
תשמעו סיפור

חברה שלי התחילה להרכיב משקפיים לפני ארבעה חודשים. החבר שלה אמר לה לא מזמן שהוא רוצה שהיא תתחיל לשים עדשות בגלל שמתי שהיא עם משקפיים היא נראית אחרת לגמרי. היא קנתה עדשות למרות שהיא לא מתרגלת אליהן ומסתובבת איתם
אם חבר שלכם היה אומר לכם לשנות משהו בגוף, כמו לרדת במשקל, לצבוע שיער, להשתזף, איך הייתם לוקחים את זה?

נועם m

New member
נורא תלוי...

נתחיל מזה, שאני לא מוכנה שמישהו "יגיד" לי מה לעשות. אני לא כלב. מכיוון שזה מישהו שמכיר ואוהב אותי, אני בהחלט אתחשב בדעתו וארצה לשמוע אותה. אבל כמובן, תלוי מאוד באיך הוא יאמר את זה. יש הבדל גדול בין "מאמי, את לא יודעת איך את מדהימה בשניה שאת מורידה את המשקפים"; לבין "שימי עדשות אני לא אוהב אותך ככה". ולמרות זאת, זו עדיין תהיה בחירה שלי בסופו של דבר- זה הגוף שלי. ויש כאן עוד נקודה- עיניים זה משהו שלא משחקים איתו. אם היא מרכיבה עדשות למרות שהן לא נוחות לה, רק כי חבר שלה "אמר", אז תסלחי לי- היא פשוט מטומטמת. עדשות לא נוחות יכולות לעשות נזק לעיניים ולהעלות את המספר (מניסיון...). באמת שווה לפגוע בבריאות שלך רק כדי לרצות אנשים אחרים?

Cobe Anan

New member
צודקת.

למרות שאני חוטא בשתלטנות על דקלה בנושאים מסויימים...

יש הבדל בצורת הבקשה...

חוץ מזה אני חושב שיש הבדל בין בקשה שיכולה לגרום לנזק נגיד במקרה של העדשות למקרה של תספורת או משהו.. קיצר כל דבר לגופו.. למרות שהיא יכולה לשים עדשות לפעמים כשהיא איתו ולפעמים לשים משקפיים... אם העדשות ממש מפריעות... אז שלא תשים... חברים באים והולכים... העיניים ישארו שלה...

למעלה