תשמעו פדיחה.....

• פותח הנושא tiaa1
  • פורסם בתאריך

tiaa1

New member
תשמעו פדיחה.....

היה לי היום תור לדר' רהב בשעה 10:00 בקניון בים. עשר דק' מהבית... כשפקחתי את עיני הבנתי שהתעוררתי ליום זיפת. למה???ככה...לא הצלחתי להתניע את עצמי...כל פעם קמתי וחזרתי מיטה...וכשרק דמיינתי את עצמי מחפשת את המעליות לקומת המרפאנ חטפתי סחרחורת עוד בבית. חזרתי סופית למיטה וצילצלתי למרפאה...התנצלתי וכו' (הדר' עוד לא הגיעה כמובן),קיבלתי תור חדש....ל....5 לספטמבר. נהדר. חדשיים. לדעתי אני לא ממש צריכה רופא עכשיו אלר אסקימואי שיבנה לי איגלו בבית, או קברן טוב. אם אשרוד את שניהם אולי אגיע ל5 לספטמבר.....אבל אז כבר לא אזדקק לרופאים....לילה טוב

daud

New member
באמת בלאגן למצוא שם את המעליות

בכוונה בונים קנייונים בצורה מבלבלת כדי שאנשים ילכו לאיבוד בקניון ויקנו דברים שהם לא חשבו לקנות
ו על תדאגי את תישרדי בכלל אולי גם יהיה שיפור ככה זה עם רופאים שצריך לחכות לתור אצלם

tiaa1

New member
תגיד דוד, ככה כאילו...אם הייתי

מגיעה אליה...את התלונות כבר שלחתי בפקס לפני 5 שבועות,כשהיה נדמה לי שאני" בגראונד זירו" אחרי שכבר עליתי ברגל 50 קומות...., מה לדעתך היתה אומרת לי?סתם תיזרוק ניחושים מנסיונך??? חוץ מלתת לי חיזוקים על ההישגים שלי וכו', וחוץ מלעלות/להוריד(מחק את המיותר) תרופות...הייתי יוצאת עם "צידה" חדשה???נכון הייתי יוצאת מעודדת, והיא תמיד מאד מאד נחמדה אלי...ותמיד יש לנו על מה לדבר חוץ מרפואה...אבל בתחלס, אני עם הרגשה שפיספסתי תור אצל רופאה נחמדה אבל לא הפסדתי מידע....לעומת זאת ישנתי עד 12 בצהריים..... טוב נלך לישון. אגב לגבי המעליות שם בקניון....אולי אני אציע להם מדריך שיוביל את התוהים והטועים .אני מכירה אחד בצלן חסר תעסוקה...שמתמצא בכל הקומות בקניון...ועוד יוצא משם רענן....לילה טוב.

mira ker

New member
טיה ודאוד, אני מוצאת שללכת

לרופאים זה סבל גדול יותר מהמחלה. אפילו סתם לשמוע אותם מקשקשים על כלום, זה מעצבן אותי. עדיף לוותר עליהם. אם צריכים אוזן קשבת, כדאי ללכת לפסיכולוג, זה עדיף על כל רופא הכי מבין. לפחות אפשר להתלונן חופשי חופשי בלי נקיפות מצפון. וזה גם משהו.

tiaa1

New member
מירה בוקר טוב....ואל תשאלי אותי למה

אני ערה כ"כ מוקדם כשהלכתי לישון רק אחרי 3:00.... בעניין הפסיכולוג...יש באמת רופאים ועוד כל מיני שחושבים שהם פסיכולוגים.,ויודעים מה הכי טוב בשבילנו.אותם אני מנפנפת מהר,אבל עמוק בלב זה כואב כשלא מבינים. הנה השבוע הכנתי "ערכת הסברה"- שתי כתבות בעברית על מחלותינו ומכתב של חולת תשישומיאלגיה לחברים סביבה-מכתב שתורגם לעברית .(במקור הכותבת היא אוסטרלית) ולמה ערכה כזו? כי אני יושבת עם קבוצת הקוליגות שלי, שלדעת מנהלת היחידה,הן לא מבינות מה יש לי ואיך זה משפיע עלי. אז בעוד שבוע אני אדבר על זה.ובינתיים, רופא זה רופא, ופסיכולוג-כבודו במקומו. פסיכולוג לוקח מינימום 300 ש"ח ל50 דק' ואם נפלת למישהו טוב אז הנזק לא מגיע לאלפים....רופא רגיל- טוב לא אכתוב את כל דעותי המגוונות. ג.רהב היא רופאה מעולה ולפעמים בדר"כ גם "פסיכולוגית טובה. אולי בגלל זה צפוף אצלה...אבל באים לא בשביל הפסיכולוגיה.... ועכשיו אני הולכת לחנך את החתול רוני שהעיר אותי בדרך מאד לא קונבנציונלית הבוקר...וזה בבוקר היחידי בשבוע שלא עובדים בדירה מתחתי עם קומפרסורים.... סוקר טוב ישראל.

tiaa1

New member
מירה בוקר טוב,

שאלת בפורום של זוהרה מה קרה לי. למעשה הבוקר היה כמו כל הבקרים. ישנתי בלילה כרגיל-עם הקוקטיל הקבוע. הבקרים הפכו להיות קשים. אני קוראת לזה "קושי להתניע" אני מתעוררת, עושה פעולות אוטומטיות אבל נראה ש"ענן כבד" יושב עלי וברגלים יש בטון..ביום עבודה רגיל אני מכינה קפה, מסתובבת, יושבת קצת ליד המחשב, בזמן האחרון אנחנו מקבלים עיתון בבוקר(מעריב -בכוח) ורק כשאני קצת מתאוששת אני נכנסת למקלחת,יוצאת עיפה, נחה, ולעבודה. אפשר להגיד שמרגע שאני מתחילה לעשות פן, הנמשבר עבר. האזרח י' שיודע שאם אני "נשכבת לנוח רק לרגע" ונרדמת סופית...משתדל להעסיק אותי כדי שלא אמשך למיטה. ברוב הפעמים זה עובד. לעתים לא ואז אני מפספסת ימי עבודה. על כך אנחנו בדיונים עכשיו בעבודה ועל כך דיווחתי לרופאה...רציתי להתיעץ איתה ובסוף נרדמתי והתעוררתי בצהרים. עשיתי תור אחר והפעם לשעות הצהרים. יתכן שביום ג' כשתהיה שוב במרפאה אשלח לה פקס עם התנצלות(לא שחסרה לה עבודה בגללי-לדברי המזכירה) זהו בינתים. איזה באסה ששוב יש מטרידנים ברשת. כנראה ששוב אצא למנזר השתקנים...

daud

New member
טוב זו שאלת מליון הדולר

האם בכלל יש טעם לראות רופאים ?

למעלה