ת'שמעו פיגור

ענבר29

New member
ת'שמעו פיגור../images/Emo3.gif

אתמול במשך היום אכלתי קצת יותר מדי ובנוסף אני במחזור אז בקיצור בערב התנפחה לי קצת הבטן ומרוב עייפות לא היה לי כח להכניס אותה. בדרכי הביתה עליתי במעלית והסתכלתי על עצמי במראה מהצד ובמקום כרגיל לחשוב "מה עם דיאטה?" הבלטתי עוד קצת את הבטן וחשבתי לעצמי "המממ... דווקא יפה לי הריון"... פסיכית לגמרי או שגם לכן זה קורה?

ענבר יקרה !

זה דווקא נשמע לי מוכר מאוד,אני מהפיסכיות האלו שבודקת את עצמה בכל מראה ואף פעם לא מרוצה מאיך שאני נראת.(אבל את זה אני ישאיר לפסיכולוגית שלי...) אבל בזמן האחרון גם אני מדמיינת את עצמי עם בטן ואפילו מכניסה כרית מתחת לחולצה ועומדת מול המראה וזה נראה לי מאוד יפה וכייף,אז ככה שאת לגמריי לא לבד.

פוקית27

New member
קורה../images/Emo35.gif ,ועוד איך קורה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

m i c h a l y

New member
ענברוש, אני חייבת לספר -

פעם, בגיל העשרה היתה לי מורה למחול שכאשר ראתה אחת הבנות עומדת עם בטן בחוץ היתה מעירה לה: " מה זה, את בחודש שלישי?" עם הזמן זה הפך לבדיחה, וכולנו היינו צוחקות אחת על השנייה (תכניסי את הבטן, את עוד לא בהריון....) אז היום חבל לי שזו לא בדיחה כי כשאני עומדת עם הבטן בחוץ זה פשוט כי אני עצלנית ולא כי אני בהריון..... המשיכי עם הדמיונות, הם לא מזיקים לאף אחד, ואני מקווה שבקרוב הבטן תתפח לכולנו כאן ולא מעצלנות... מיכל.

אפרסקה

New member
דווקא נחמד! ../images/Emo9.gif

דווקא רעיון נחמד, לא? לי יש בטנונת מיותרת לחלוטין (או שמא נקרא לזה כרס קטנה?), אבל גם אין לי יותר מידי כוח לדיאטות אז אני מסתובבת איתה. ופעם עמדתי מול הראי, במקום להתעצבן על איך שאני נראית, הבלטתי אותה עוד קצת, ליטפתי לי את הבטן ודמיינתי... והיה כיף!

מעיןבר

New member
זה כל כך קורה...

קרה לי המון בתקופה שניסינו ומאז שיש בטן אמיתית אני לא מפסיקה ללטף ולהתענג עליה...

למעלה