תשמעו!!!!!- צריך כח!!!!!

shiran lee

New member
תשמעו!!!!!- צריך כח!!!!!

צריך לבקש מערוץ הסרטים לשדר את המספריים של אדוארד. בטח יש להם אותו...וממש בא לי לראותו. ראיתי אותו כמה פעמים שהייתי ממש קטנה ואני לא זוכרת הרבה. וזה סרט מ-ע-ו-ל-ה. ג'וני אמר שכשהוא קרא את התסריט בפעם הראשונה הוא חשב שזה הדבר הכי עצוב ויפה שהוא קרא בחיים שלו ולכן הסכים לקחת את התפקיד. אוקיי אז לעניין- [email protected] זו הכתובת של ערוץ הסרטים תכתבו להם שזה יביא להם אחוזי צפיה רבים ובלה בלה בלה... צריך להפעיל עליהם לחץ...קודם לא יכלתי לעשות את זה כי לא היתה לי גישה למעריצי ג'וני גפ...

היום ראיתי אותו בוידאו ../images/Emo3.gif

ואי כמה בכיתי
איך אני בוכה בסרט הזה זה משהו. סרט מקסים. ולא נראה לי שהם יתייחסו אני שלחתי בקשה שישדרו את האיש שבכה והם הגיבו ואמרו שישקלו את זה וזהו. (אמממ מישהי רוצה לעזור לי ולבקש שישימו שוב runaway אחותי?
מישי? בשביל ניקי
?)

WiNo FoReVeR

New member
יש לי אותו בוידיאו ..

אוף איזה סרט עצוב.. אתמול היו לנו שעתים בצפר שהתבטלו אז עשינו חפלה אצל חברה וראינו את הסרט הזה.. אוף אני עדין בדיכאון בגללו.. איך עיצבנה אותי הדמות של וינונה ריידר בסרט...וגם יש יש יש אני לומדת קולנוע ואנחנו לומדים עכשיו על ג/אנר של סרטי אימה את במורה שלנו יראה לנו את המספרים של אדואד ואני אצטרך לסכם על הסרט------) זאת העבודה הכי כיפית בחים שלי!!!!!!!!

למה עצבנה?

למרותש אאני לא משתגעת על השחקנית ועל המשחק שלה היא דווקא הייתה דמות חביבה, היא אהבה אותו לא משנה מי שהוא היה והייתה בין היחידים שקיבלו אותו למרות התקריות שהיו להם בהתחלה

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifשי אם שמים אותו בערוץ

הסרטים את מקליטה ונותנת לי לראות-רייט?? יס המזויינים

swan k

New member
ראיתי את הסרט לפני יומיים!!

וגם שהייתי קטנה.... זה עשה לי את השנה זה הסרט הכי יפה הכי עצוב הכי מצחיק הכי מדהים.(נקודה) ואני דווקא אוהבת את וינונה ריידר

מיצי007

New member
אני ראיתי אותו בדיוידי לפני

כמה ימים היה כיף ומדהים לראות את זה על מסך ענק

Runaway Train

New member
יש את זה בהמון ספריות וידאו ודיוידי

בדיוידי כמובן,עדיין לא נתקלתי בקלטת וידיאו אבל יש את זה המון בדיוידי עדיף שתתחילי לחפש ולשכור,כי הם לא יקשיבו בזמן הקרוב יש להם כבר תוכניות לשידור

מיצי007

New member
לא

תתפלאו אבל אין את זה בארץ כל כך בדיוידי ראיתי את זה בבית של מישהו שרכש את זה מחו"ל...אני בטוחה שיש באוזן השלישית אולי אבל גם זה לא בטוח... ותאמיני לי,אני חיפשתי

Runaway Train

New member
כן

מה לא? אני ראיתי ב 3 ספריות וידאו/דיוידי באשדוד (שזה יחסית חור!חור החורים!)ובת"א בספריית וידיאו/דיוידי נדמה לי באחת הרחובות ליד דיזינגוף גם..

מיצי007

New member
בלוקבאסטר אין בגרוש

זה לא עוזר לי בספריות וידיאו דיוידי אחרות

Runaway Train

New member
אני לא דיברתי על בלוקבאסטר(ד)

! למה לא עוזר לך בספריות אחרות?איפה את גרה<?

למעלה