תשמעו קטע: אתמול היינו אצל

מאי26

New member
תשמעו קטע: אתמול היינו אצל

חברים שהתחתנו לפני כחודש וחצי בגן אירועים מאוד מוכר במרכז הארץ. הם עברו ממש עכשיו למרכז אחרי שגרו כמה שנים בבאר שבע לצורך לימודים. בכל אופן, הבחורה שאלה במקרה בגן האירועים הזה אם הם מחפשים עובדים, והם לקחו אותה לעבוד שם כאשת מכירות. ממש משעשע, עכשיו היא עוסקת בעבודה הידועה של אנשי המכירות בגנים - למכור את המקום לזוגות, לסיים איתם וכו´... והבנתי שגם השכר שם ממש טוב. הייתן מסוגלות לעבוד במקום שבו התחתנתן ולראות כל יום זוגות אחרים מתחתנים שם? אני מרגישה שזה בטח היה גורם לי לצביטה קטנה בלב לראות כל יום זוג אחר שמתחתן במקום שמבחינתי היה "המקום שלי".

uti

New member
זה דווקא נראה לי מקסים!!!!

המעצבת שלנו למשל התחתנה במקום "שלנו" והיא כ"כ התרגשה והתלהבה, ותיקנה "טעויות" כביכול שהיא עשתה בחתונה שלה ואני הרגשתי ממש ממש בידיים טובות...זה דווקא נורא נחמד לזוגות. והיא לפחות כל הזמן אמרה וואו איזה כייף לכם אני מרגישה כאן כמו בבית ונראה לי שהיא דיי התלהבה מהנושא

זה דווקא מסתדר מצויין

כי אם התחתנת שם, סימן שממש אהבת את המקום- ואז גם תמכרי אותו טוב יותר. אני דווקא קופצת מדי פעם לגן הארועים שלנו (הבעלים הפכו להיות ידידים שלנו) ותמיד שמחה לראות חתונה. אני רק מתבאסת שהיום המקום הרבה יותר יפה ממה שהיה כשאנחנו היינו שם...

Hadar p

New member
ומה תגידו על זה שהיום אנחנו הולכים

לחתונה בירוק על המים שם התחתנו לפני כמעט 3 חודשים העניין הוא שהזוג מאד אהב את הגן וסגר שם מיד אחרי החתונה והחופה תיהיה החופה שלי שאגב היתה בעיצוב אישי שלי ושל המעצבת שיופיע במתחתנים של השנה הקרובה והתפריט מאד דומה לשלנו....והשמלה מיאיר (כמו שלי) אז נראה לי שיהיה היום שחזור של החתונה שלנו מבחינת המקום והתפאורה.... יהיה מעניין..... סתם כדי שתראו זו החופה שלנו...

אתי@

New member
אני לא מופתעת ../images/Emo6.gif

המקום מקסים. בערך חצי שנה לפני החתונה שלנו גם אנחנו היינו שם בארוע וכ"כ התלהבנו שהלכנו למשרדים לברר אם התאריך שלנו פנוי
לא היה לנו אכפת לבטל את מה שסגרנו ולהפסיד מקדמה קטנטנה, העיקר להתחתן ב"ירוק על המים". כמו שאת מנחשת - התאריך שלנו היה תפוס

Hadar p

New member
באמת? לא ידעתי! טוב בעצם איך אני

אמורה לדעת..... איזה קטע! אני התחתנתי בירוק על המים שזה היה המקום שללתי מראש ולא היתתי מוכנה ללכת לראות אותו כי אחותי התחתנה בו דוד שלי התחתן בו ולאחי היה שם בר מצווה אני זוכרת שרשמתי לך את זה פעם.... בסוף אחרי כ"כ הרבה חיפושים הבנתי שאין כמו ירוק על המים! ואני כ"כ שמחה שהחתונה היתה שם!

למעלה