תשמעו קטע יפה...

שעומז

New member
תשמעו קטע יפה...

זה מתוך הספר "ללכת בעקבות הלב" וקוראים לקטע..........ללכת בעקבות הלב..שם מקורי... וכאשר ישתרעו לפנייך דרכים רבות ולא תדע באיזה מהן ללכת, אל תבחר אחת באקראי, אלא התיישב על מקומך והמתן, נשום נשימה עמוקה שופעת אמונה, כפי שנשמת ביום צאתך לאויר העולם, אל תניח לדבר להסיח את דעתך, המתן עוד ועוד שב במקומך, בדממה, והקשב לקול ליבך וכאשר ידבר איתך, קום ולך לאשר ישאך. ברגע שהנך ניצב אל מול החלטות הנקרת בדרכך, עצה לי אליך- לך בעקבות לבך... אני אשמח לתגובות על הקטע כי דעתי האישית היא שהוא מדהים והכי נכון שבעולם! יום נעים ומקסים ושבוע טוב מיכל

שעומז

New member
יהודה...

זה בסדר ההודעה לא הייתה מכוונת אליך כי מלווה ובעצם כולם, אחרי הייאוש משיעורי ספרות, הסכימו שלא תזהה ספרות טובה אם היא תקפוץ ותנשוך אותך בתחת... חחחחחחחחחחח שיהיה לך יום נעים ומקסים מיכל

מיכל...תעשי טובה...

כשאת רוצה להגיב למישהו על ההודעה שלו...תגיבי על ההודעה שלו ואל תפתחי הודעה חדשה. ז"א - תשרשרי! מה זה לשרשר? הכוונה שאם את רוצה להגיב להודעה שלי עכשיו את פשוט לוחצת על הלינק פה מתחת "הוספת תגובה" (או משהו כזה). אין לי כוח להכניס את ההודעות שלך למקומות הנכונים שלהם. פעם הבאה שאת פותחת הודעה חדשה במקום להגיב אני מוחק לך אותה.

שעומז

New member
אמיתי יא חרא מחקת...

לא נורא לפחות אני יודעת שאתה קראת את זה... אני סתם צוחקת מה אתה מתעצבן? נקמה קטנה נו באמת, אין לך חוש הומור? כשאתה הרסת לי את הספרים אני אמרתי משהו? לא, צחקתי וזהו אתה צריך לקחת דברים יותר בקלילות אמיתיוש ככה זה בחיים תמיד יעצבנו אותך! מה כל הזמן תתעצבן? חבל על הבריאות והפיוזים השרופים... חחחחחחחחח עכשיו ברצינות שיהיה לך יום נעים ומקסים... מיכל שמת לב איך שמתי את ההודעה במקום הנכון עכשיו? כל מה שהיית צריך זה לבקש יפה...

שעומז

New member
חחחחחחח

יא דפוק אחד וואלה מגניב! עכשיו הצלחת להצחיק אותי... קודם כל סחה על הזיכרון המדהים שלך לגבי אותו יום בכיתה א' אבל שאלה אחת לי אליך- הוא לא מצא את המימייה בסוף אותו יום אחרי שהזזנו את הדלת שהתיקים היו תלויים עליה? כי אני זוכרת שכשהדלת הייתה פתוחה לא ראו את כל התיקים והמעילים בגלל זה הוא לא מצא אותה, לא? זה מה שאני זוכרת והכי מגניב זה שאם תשאל את כל מי שהיה איתנו בכיתה א' מה זה פלאשקה ברוסית הוא יגיד מימייה! וזה בדוק כי כשסיפרתי לשרית את הסיפור הזה בבית הספר היא לא התעצלה ושאלה את כולם וכולם ידעו, אחד אחד.. כוחו של הנידנוד...

אני זוכר...

שהוא ואסתי יצאו החוצה וחזרו עם המימיה. כנראה היא הייתה בחצר. השאלה העיקרית שעולה לי עכשיו לראש..אם יעקב היה כל-כך קשור למימיה...איך זה שהוא הוריד אותה?

שעומז

New member
יוו נכון אתה צודק...

לא, אמא שלו הפילה אותה בחצר איפה שהאבנים בקצה של הבית ספר גם אני זוכרת את אסתי חוזרת איתו עם המימייה הוורודה אני לא אשכח את הפרצוף שלו עם המימייה הוא כזה מחבק אותה כאילו היא דובי והוא מחייך.... חחחחחח ויהודה איך אתה מצליח ללמוד בכלל? יש לך זיכרון של נמלה!

אני מחזק את הטענה שלך...

הזיכרון שלך באמת על הפרצוף. (יודה!!!!!!!!!! הספרים של אחותי יחזרו אלי מתישהו?! אני מתגייס עוד מעט קיבינימט. ושנינו יודעים שאני לא אראה אותך ב-4 שנים הקרובות)

למעלה