תשמעו קטע מפחיד שקרה לי היום

תשמעו קטע מפחיד שקרה לי היום ../images/Emo5.gif

כשמיכל מתקלחת לבד (כלומר, בלי יובל) היא יושבת בגיגית קטנה. הגיגית מאוד קטנה, כשמיכל יושבת, הרגליים שלה מגיעות עד הקצה והייתי בטוחה שהיא לא יכולה ליפול לתוכה (כמובן שזה לא גרם לי אפילו לרגע להוריד ממנה את העיניים). היום בסוף המקלחת פרשתי על עצמי את המגבת כדי להוציא אותה, עם עיניים עליה, כמובן, ופתאום, בעשירית שניה, היא התהפכה אחורה ונפלה לתוך המים, לתנוחת שכיבה, פרצוף בתוך המים, עיניים בוהות בי במבט שהוא שילוב בין תדהמה לאימה. כמובן שתוך פחות משבריר שניה נוסף היא הייתה מחוץ למים, נשפה פעמיים מים מהאף, שיעול אחד קטן וסמלי והילדה שמחה וטובת לב, כאילו לא קרה כלום. לי לקח משהו כמו חצי שעה לחזור לדופק תקין... ובשבריר השניה הזה כבר היה לי מול העיניים איך אני מתחילה הנשמה תוך צעקות לשכנה שתזעיק מד"א... שלא נדע
....

העיקר שעבר בשלום!

אמא של ים היקרה, מבינה את הרגשתך, בטח מאז רצות לך תמונות מפחידות וכדומה- אבל היה עבר והכל בסדר! תודה לאל כולם בריאים ושלמים. ככה זה הטבע- הכשיר אותנו להיות אימהות דאגניות!!!!! אני בטוחה שכנעט כל אימא יש לה איזה סיוט כזה קטן......אבל הכי חשוב שניגמר בטוב! ושוב תודה לאל! והרי כל התאונות תמיד קורות בשברירי שניות.... חמסה ענקית
נשיקה ענקית!

ענבל30

New member
באמת מפחיד ../images/Emo2.gif

לי עדיין אין אומץ לוותר על ה"דפני"... למרות שרומי כבר יושבת זקוף באמבטיה שלה, אני מעדיפה שתשב ככה בתוך הדפני, ואם היא תיפול לאחור, יהיה מה שיבלום אותה לפני שתצלול... חוץ מזה ככה נוח לי לחפוף לה - אני משכיבה אותה אחורנית, חופפת, ומחזירה אותה לישיבה. ובאמת מתי אפשר להעביר אותה לאמבטיה של הגדולים?

גם אנחנו עדיין עם הדפני

למרות שאורן כבר בת שנה +3 חודשים ועברה את משקל 9 ק"ג (המומלץ) מזמן. אנחנו עדיין משתמשים באמבטיה על הרגליים. כמו שאת אומרת - פשוט זה לא שובר את הגב, נותן הרגשה בטוחה ועוזר לחפוף את הראש בלי שייכנס סבון לעיניים. אני עושה לאורן אמבטיה באמבטיה שלנו רק ביחד איתי. בהתחלה היא קצת כועסת ואח"כ כמובן לא רוצה לצאת מהמיים. יושבת עליי ונהנית.

המלצה בנוגע לאמבטיה של גדולים

כשאתם מחליטים להעביר לאמבטיה של גדולים - תדביקו על הרצפה של האמבטיה מדבקות למניעת החלקה (ניתן להשיג ב ACE, הום-סנטר ושות´. זה מאוד מוסיף ליציבות שלהם באמבטיה, ומציל מהרבה החלקות. עוד טיפ: למלא את האמבטיה במים בגובה מאוד נמוך. אני ממלאת את האמבטיה, כך שכשאני משכיבה את הילד באמבטיה, המים לא עוברים את גובה הראש שלו (בשכיבה). כך שגם אם הוא מחליק עלהגב, פתחי האוויר שלו נשארים מחוץ למים. לגבי מועד ההעברה לאמבטיה של גדולים - לדעתי, כשהם יושבים בצורה יציבה ובטוחה.

דפני? בשכיבה?!?!

תומר מגיל שבעה חודשים יושב במין מושב לאמבטיה (אני לא ממליצה על ליפסקי, כשמוציאים אותו הרגליים תמיד נתקעות, ופעם אחת הוא נשרט באופן רציני!) בהתחלה עדיין באמבט עם הרגליים, עכשיו באמבטיה של הגדולים. אם אני רוחצת אותו, הוא עדיין במושבון, אם בעלי רוחץ אותו - הוא נותן לו חופשי חופשי להשתולל (ואני על סף התקף לב), ומדי פעם הוא בולע קצת מים. והכי הכי הוא אוהב לעשות אמבטיה עם אבא. מאוד ממליצה על מדבקות או גומי לרצפת האמבטיה, אחרת ההחלקות הן בלתי נמנעות ואין סופיות (וגם קשה מאוד לרחוץ ככה ילד משתולל) ולשכב? אין כזה דבר אצלינו מאז עברנו לישיבה. חופפים, ושוטפים עם כוס מים. ולהלן תמונה, עם אבא ובלי המדבקות על רצפת האמבטיה

תומרון פשוש אמיתי - אפשר שידוך??

התמונה השניה לא עלתה, אבל מהראשונה מתברר חתיך אמיתי. שמרי לנו מספר בבקשה בתור של החתיכות

עכשיו נזכרת?!?

כבר יש לו שידוך...גילי, החברה שלו מהגן. אבל בהתחשב בכמה מקסימה ומתוקה אורן, אני אשקול להחליף
בכל מקרה היא מיד נכנסת לרשימת ה - stand by (יחד עם איה...או שאנחנו ב - stand by של איה?) כבר הודעתי שזה ברור שאני בוחרת את הכלה, נכון? וחוץ מזה שהוא חתיך אמיתי, הוא גם חכם ומתוק ושובב! (ואני בכלל לא משוחדת...)

popo11

New member
לנו יש מושב בצורת ../images/Emo105.gif

מאד חמוד, אבל לא נכנס לאמבטיה הקטנה, ככה שזה נעשה די ענין אז זה לא בשימוש. תומר כל כך מתוק ! והרגליים ... טוב, על זה אין מה להוסיף. יש לי סט כזה גם
. עדי יושב באמבטיה הקטנה (שבתוך הגדולה) ואני לידו על שרפרף ו-700 עינים. הוא כל הזמן בודק מה יש מחוץ לאמבטיה. בכל הכיוונים. כל הזמן. אני יוצאת משם מחוקה מעייפות. אבל הוא מרוצה וזה מה חשוב באמבטיה. (טוב הוא גם יוצא נקי).

גם לך יש כזה סט רגליים????../images/Emo12.gif

אני מקווה שהתכוונת לבעלך... ואם בעלי היה יודע שפרסמתי ככה את הרגליים שלו....

popo11

New member
הי חשבתי שאת שומרת את מיכל בשבילי!

מה זה חוסר הנאמנות הזה ?!? נעלבתי בשם עדי !

הפולניה פותחת את כל האופציות...../images/Emo24.gif

אני פוחדת שיחטפו לי את עדי... נשיקה לכוכב גם לך!

פטל22

New member
מושב לאמבטיה נפתח

לי היה לילדים מושב לאמבטיה שהחלק הקידמי שלו נפתח מאוד בטיחותי ומאוד נח אני חושבת שזה היה של חברת ג´רי משהו מח´ול הילד היה יושב על המושב של הכסא ולא על רצפת האמבט בגלל שיש לי תאומים היה לי חשוב שאחד יתיד ייהיה במושב החזק והבטיחותי ואת השני הייתי מחיקה למרות שהוא היה גם במושב אבל הפושט יותראני לא בוטחת בהם..

איזה פחד!! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

העיקר שנגמר בשלום. גם לנו היו "טביעות" באמבטיה - גם בגדולה כשאני איתה וגם בקטנה שאיכשהוא היא החליקה מישיבה. אבל תמיד תמיד תמיד אני במרחק יד - כמו שאת היית - וצריך פשוט להשאר ערניים ולא לעשות הנחות. כבר קרה לי שרציתי נגיד לסגור את החימום או לעשות משהו במרחק פחות ממטר ותמיד ויתרתי (ומקסימום קיצרתי את האמבטיה) מה שבטוח...

למעלה