תשמעו קטע מצחיק:

תשמעו קטע מצחיק:

ההורים שלי התחרפנו... הם נסעו לנופש 3 ימים בהר תבור, הם גם נחים וגם מטיילים. אתמול בערב אבא שלי התקשר להגיד איך היה ביום הראשון, ומה הוא מספר לי??? הם כמעט לבדם מתארחים שם יש רק עוד 3 זוגות באכסנייה. אחר כך הוא מספר לי שהם יצאו לטיול והסתכלו על הנוף ומה הם רואים?! עיגולים בשדות חיטה...חרשו שם את השדות בצורה עגולה...הוא אמר לי שאם הייתי שם הייתי אומרת שזה מקום נחיתה לעב"מים... מה שמצחיק שבדרך כלל אני זאת שמתעניינת בנושא הזה בבית, הפעם הוא התחיל לדבר על זה, כי זה הזכיר לו את מה שרואים בטלוויזיה, אמא שלי לידו שומעת את כל השיחה ואני שומעת אותה צוחקת כמו מטורפת... נראה לי כשהם יחזרו בעוד יומיים הבייתה אני אחפש עליהם סימנים, אולי חטפו אותם חייזרים...

כריסטין

New member
שיצלמו את המחזה הזה.......

ותעלי את התמונות לפורום כאשר יחזרו

Majestic12

New member
אני מציע להם ../images/Emo206.gif

להרים טלפון במהירות לאבי גרייף (יו"ר המרכז לחקר עבמי"ם - 050-6935665) ולספר לו על האירוע. כמו כן - שיצלמו !!!!! ואני ממליץ גם שיגשו לשטח ויבדקו אם אין סימנים או חומרים מסויימים בקרקע באזור ההטבעות האלו...

אבא שלי לא מאמין בדברים האלה...

וזו קצת בעיה לדבר איתו על זה, אם אני הייתי שם הייתי מצלמת את זה, אבל הוא גם אם יעמוד לו חייזר אמיתי מול הפרצוף הוא יחשוב שזה ילד בתחפושת... הוא בטוח שהעיגולים האלו נעשו ע"י מחרשה, הוא אמר שזה מקום נחיתה לעב"מים רק כדי להתגרות בי, שאני לא שם ורואה את זה. אבל מה שהפתיע אותי במיוחד אתמול הייתה העובדה שהוא דיבר בצורה מוזרה בטלפון, ואפילו אמא שלי התחרפנה מזה... אני אנסה לשכנע אותו לצלם, אבל קשה לי להאמין שהוא יסכים...

למעלה