תשמעו "קטע" של פאדיחה..מיתר רואה

mevav1

New member
תשמעו "קטע" של פאדיחה..מיתר רואה

חמותי ומיד בוכה..רק היא מתקרבת אליה וישר בוכה בכי כאילו מה קרה. חמותי יש לציין משוגעת על הנכדים(כי רק הם הנכדים שני ילדיה רווקים שמתחילים "להזקן" ולא נראה שיהיה משהו באופק)..בקיצור,היא מאוד נעלבת מזהואני מה זה צחקתי כי חשבתי שחמותי חשה מעין רגשי,אבל לא!! מיתר באמת בוכה רק שהיא תתקרב אליה וחבל"ז. בקיצור,מיתר בת 5 חודשים ו 9 ימים..האם זה ייתכן בגיל כזה לבכות ככה מסבתא שהיא רואה אותה כל יום ולעתים יותר(אנו גרים באותו הבניין. ואגב,מחמי או אמי או אבי היא לא בוכה,אבל מרוב הזרים היא גם בוכה. בקיצור,מה זה?????זה גם אבל גם אשמח לשמוע מה דעתכם ומה זה אומר. תודה, מירב.

comfi

New member
אני הייתי שמחה אם הייתה בוכה

כשרואה את חמתי אולי היה נופל לסבתא האסימון והיא הייתה עושה קצת יותר מאמץ לראות את רז ולא רק פעם בשבוע לשעה/תיים. וזו בדיוק התשובה שלי אולי לחשוף אותה יותר לסבתא?

RONA LDO

New member
כל כך קטנה וכבר מבינה ש....

עם חמות אסור להיות נחמדים

mevav1

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח הרגתן אותי../images/Emo6.gif

האמת היא שחמותי די סתומה שכן היא רואה אותה ולא נותנת לה לקלוט איפה היא וישר היא קופצת עליה במילים כמו.."שלוםםםם..איפה מיתר????????????? מיתררררררררררר איפה רן????? איפה רןןןןןןןן? איפה רןןןןןןןןן? ככה עשרים פעם(בחיי שאני לא משקרת)
עד שחטפתי עליה עצבים ואמרתי לה.."רחלללללל דייייייי שיגעת אותי ואת מיתר...
והיא כזה לא הבינה מה אני רוצה ממנה,עד שהסברתי לה שמעתה כשאנו באות אליה שתתן לה קודם כל לקלוט איפה היא ומי נגד מי וכו' ורק אז כשהיא תראה אותה אז רק אז שהיא תיגש אליה ובעדינות. בקיצור,חמותי נעלבה ממיתר ומקודם היא אמרה לי"ככה היא עושה לסבתא שלה???????"בנימה כאילו נעלבת למרות שהיא מודעת לעצם היותה תינוקת

שרי30

New member
אולי....

אולי הילדה מרגישה שאת עצבנית על חמותך והיא מגיבה בהתאם? הילדים מאוד רגישים למצבי הרוח שלנו וממש קולטים אותנו. אם המפגש בינהן מלחיץ אותך זה גם מלחיץ את מיתר. כדאי לעודד את היחסים בין הסבתא לנכדה. אפשר להסביר לחמותך בעדינות איך לגשת לילדה שלא תיבהל, להראות לה איך להחזיק אותה ולתת להן זמן משל עצמן.

גם אצלינו זו היתה התגובה לחמי ולחמו

תי (שאותם היא רואה כפעמיים בשבוע) בסביבות הגיל הזה. זה כמובן היה מאוד לא נעים כלפי חמי וחמותי שמאוד התגעגעו וניסו לנצל כל רגע למיצוי הביקור ולא ממש הזדמן להם, עם הזמן זה עבר וכיום ברגע שהיא נכנסת אליהם הביתה היא עוברת בשמחה מיד ליד ומפזרת חיוכים.

לא נעים ../images/Emo10.gif

לדעתי זה לא נעים כי בסך הכל הסבתא באמת רוצה שמיתר תחייך אליה ונשמע שהיא מאוד אוהבת אותה ועושה את זה מתוך אהבה ורצון לקרבה . לדעתי את צריכה לנסות להרגיע את הסבתא (לגבי מיתר אין לך כל כך מה לעשות, זה בסוף יעבור ) אבל תנסי להיות נחמדה ולנחם אותה , ולהציע לה מה לעשות כדי שזה לא יקרה למשל אם את יודעת שמשהו שאת עושה מצחיק את מיתר תלמדי אותה גם לעשות את זה . אם תרדי לחייה של חמתך ותאמרי לה שהיא לא בסדר לדעתי היא בסוף עלולה להרתע וחבל כי כל הרעפת אהבה על מיתר זה רווח שלה נטו !

למעלה