תשמעו קטע....

ניקול3

New member
תשמעו קטע.... ../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

אמא שלי מספרת לי אתמול שהיא פגשה בחורה בקופת חולים שאמרה לה:
, שמעתי שהבת שלך בהריון
(הכוונה אלי כמובן...) מה תגידו? כנראה הבחורה מסוג האנשים שחושבים שמי שמתחתן ישר נכנס להריון... אמא שלי כשחזרה הביתה מיהרה לבדוק איתי אם לא שכחתי לספר לה משהו במקרה
(ממש, אני אספר לכל העולם ורק אשכח את אמא... )

shelycat

New member
גם זאת שיטה......

זאת גם שיטה "לרמוז". אצלנו אחרי כמה ניסיונות נפל של רמיזה בכיוון, חמותי סיפרה לנו שחבר משפחה ותיק שלהם (קרוב מספיק כדי שעמית כעולל היה משתין עליו בקשת) כבר הודיע שהוא רוצה להיות סבא מאיתנו (עמית הוא הבכור של הילדים של הח`ברה).

ניקול3

New member
אההה, כלומר "מפילים" את זה על מישהו

אחר... מתוחכם, לא חשבתי על זה. אז מה, רומזים בתקוה שאם מספיק רמיזות מהסוג הזה אנחנו פתאום נחשוב "כנראה שאנחנו צריכים לעשות ילד" ? למזלם אנחנו באמת רוצים (כמובן בלי קשר לרמזים העדינים) והלאווי שבקרוב באמת יהיה מה לספר...

shelycat

New member
...............

ברור שמפילים את האחריות על מישהו אחר ככה שה הרבה יותר פשוט ובלי האשמה של "לחץ ישיר" של הלוחץ. חוץ מזה אני חייבת לציין לטובה את הבחירה של אימך או של אותה חברה בהנחה שזה כן סיפור אמיתי על הלוקיישן של הסיטואציה.....ידוע שבתור בקופת חולים תופסים הכי הרבה "מחלות" (זאת מחלה טובה כמובן).

ניקול3

New member
מצחיקה אחת ../images/Emo6.gif

אני מניחה שהסיפור הוא נכון, כי היא "האשימה" מישהי ספציפית שאנחנו שתינו מכירות... ויש לי גם חשד מהכין התחילה לה השמועה

נופר30

New member
מזכיר לי סיפור שהיה לפני הרבה שנים

אחותי התחתנה צעירה ( צעירה מאוד למרות ששירתה שירות מלא בצבא ) וכמובן היכן שאני גדלתי בחורות טובות מתחתנות מוקדם רק אם הן בהריון כעבור כמה חודשים אבא שלי מגיע לבית הספר ( נו טוב עשיתי קצת צרות ) ואומרים לו מזל טוב להולדת הנכדה ( כי הרי לא הייתה הזמנה לברית ) אבא שלי צחק ועזב את זה כעבור כמה חודשים אנחנו מחזירים את אחותי לשדה ומשיהי שם שואלת אותה מה את פה בלי הילדה? כמובן ששוב צחקנו ואמרנו אין ילדה אבל המצחיק הוא ששני האנשים האלו היו משני מקומות שונים בארץ ( רק תראו אך שמועות רצות להן ) אחותי ילדה כעבור 10 שנים את הילדה הראשונה שלה

למעלה