תשמעו קטע!!!

תשמעו קטע!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

כידוע אני עדיין לא עובדת במשרה מלאה - רק מקבלת ילדים לצהרון ז"א מאחת וחצי עד ארבע - חמש מקסימום בינתיים .... - מה שאומר שחוץ מלארגן לנקות קצת לבשל ולטפל בנתנאל הרבה אין לי מה לעשות בבוקר . כל הרוטינה המעצבנת הזאתי וחוסר המעש בבוקר מוציאים אותי מדעתי ויש ימים שאני ממש מדוכדכת ומבועסת - היום הוא מן יום כזה . אבל מה קרה? הלכנו לשניה אל חמתי להביא ירק לקציצות (אני גרה אצלה מאחורה בדירה נפרדת ) ואמרתי לנתנאל שהיה על הידיים לעשות לממה (סבתא) בי בי - ופעם ראשונה הוא ממש עשה את התנועה המקסימה הזאתי עם היד כשביקשנו וגם בהתאם לזה שבדיוק יצאנו משם חחחחחחחחחחחחחחח בקיצור בשניה השתפר לי מצב הרוח - כאילו תקלטו כמה פתאטית אני יכולה עוד להיות? כל לידה ואחריה אני מרגישה שמצטמק לי המוח ועולים בו קורי עכביש - וכאן ההוכחה ...... אני פתאטית או שבגלל מצב הרוח המלנכולי שנפל עלי היום זה מותר מידי פעם ? אני מחשיבה את עצמי לאשה די משכילה ובטח לא רדודה או טפשה - רק העיסוק הבלתי פוסק הזה בילדים ובעיקר בהתפתחות שלהם לפעמים מכניסה אותי לתרדמת מנטאלית. מישהי מבינה למה אני מתכוונת? ולמה לעזאזל הערפל הזה לא רוצה לצאת לי מהמוח ? אני מרגישה כמו בתוך עננה של אפטיות .... מזל שזה קורה רק לעיתים רחוקות . ובזה אסיים נראה לי שבלבלתי קצת גם את עצמי - צריכה לעכל מה זה אומר ומה אני יכולה לעשות נגד.....

משוש30

New member
ואי בלבלת אותי לגמרי ../images/Emo12.gif

ולשאלה החשובה באמת: איך יצאו הקציצות?
נראה לי שאת צריכה למצא לעצמך עיסוק מחוץ לבית ולנתנאל זה באמת מנוון את התאים האפורים להיות כל היום עם הקטנטנים (בעיני) מקווה שקצת יצאת מהערפל בינתיים

הקציצות יצאו חבל"ז ../images/Emo70.gif

אין ספק שאני צריכה למצוא תעסוקה מחוץ לילדים - הבעיה היא שאני כל הזמן עייפה .... הערפל היה בדיוק ההרגשה שאת יודעת שאת צריכה לעשות משהו ומרוב עייפות אין לך כח לעשות אותו מכירה???? כנראה שבקרוב יהיה לי באמת עיסוק כזה - פרטים בהמשך אבל אני בהתלבטות אם להמשיך לקדם את המשפחתון או לוותר ולצאת החוצה - מצד אחד אני מאוד אוהבת את הטיפול בילדים ומצד שני גם לא ממשיכה קדימה - וזה קצת מתסכל ..... בכל מקרה תודה על התגובה והחיבוק - השיתוף כבר עשה את שלו . מחר יום חדש לא? הערפל התפוגג זה מה שחשוב חחחחחחחחח

אנידס

New member
אם הבנתי נכון, את נמצאת בבוקר עם

נתנאל ובצהריים מקבלת ילדים לצהרון ואז גם בטח מגיעים הגדולים. את באמת כל הזמן עם ילדים וסביבם. כל אדם צריך לעשות קצת הפסקה בשגרה ולגוון. לחלוטין לא פתטית, מובן מאוד. כנראה שזה איתות עבורך למצוא פינה עבורך בה תוכלי קצת לפתח את עצמך כעצמך (מקווה שהובנתי נכון). לגבי הדברים החדשים שהקטנטנים עושים, זה תמיד תענוג ומרומם נפש, ללא קשר למצב הרוח.

את מאמינה שהוא אמר הנה הוא?

הוא בן תשעה חודשים וכל אחה"צ לא הפסקתי לאמר לו הנה הוא שיחזור אחרי חחחחחחחחחחחחחחחחח פטאתית בטירוף - אבל זה רק מוכיח כמה שטוב לי עם ילדים וכמה מספקת העבודה הזאת - הבעיה שאין לי עוד כמה כאלה ואין פרנסה אז אין תמריץ - בגלל זה כל המלנכוליות .... אבל תוך כמה זמן אמור להיות שינוי לפה או לפה ואז נראה ... לפחות זה מחזיק אותי . תודה

אנידס

New member
../images/Emo6.gif, נו אז כנראה שלא הבנתי נכון

מדהים, גאון קטן - הם תמיד מחכים לעשות את הדברים הכי יפים כשאין מצלמה ליד. אני בטוחה שלאט לאט יהיו עוד ילדים ועוד עבודה. אין מה לעשות, כשאדם אוהב את העבודה שלו זה מידבק (כמאמר הפרסומת המעצבנת הזו) וזה יעבור מפה לאוזן. אבל ליתר ביטחון מחזיקה |אצבעות|.

מה לא הבנת נכון ? עכשיו אני לא מבינ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תודה על החזקת האצבעות אחזיר לך לכשתזדקקי בעתיד ..... ומה זה גאון קטן זו לא מילה - ומי היה מאמין שאחרי שגילינו באוטרסאונד שזה בן (בפעם השלישית) בכיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני לא מאמינה על עצמי - איזו טפשה הוא כזה מקסים שממש בא לי לאכול אותו (טפו טפו טפו ) .

אנידס

New member
לא נורא, העיקר שהסכמנו על הדבר

החשוב באמת: אין מה לעשות הוא גאון ותודה על התמיכה הפוטנציאלית, יתכן שאשתמש בה

חחחחחחחחחחחחחחח גאון של אמא

עכשיו חזרנו מטיפת חלב - לבדיקת שמיעה ! האחות פשוט התעלפה עליו
הוא פיטפט איתה ועמד ושיחק אותה באמת גאון של אמא
אמרתי כבר שאני מאוהבת בו

למעלה