תשמעו קטע...

riktal

New member
תשמעו קטע...

קרו לנו כמה דברים לא נעימים בבית, אז הצעתי להורים שלי שאני אפזר מלח בכל החלונות והדלתות - כדי לגרום לרוע לעזוב אותנו.
ההורים שלי הסכימו ואני אעשה את זה היום. מי יודע, אולי זה יעזור....
בכל מקרה, שלא יגידו שהסידרה הזאת לא מלמדת כלום....

darklighter

New member
מקווה שהבעיות יפתרו../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif

ורק מהסדרה למדת את זה? אצלינו במשפחה יש את האמונות האלה שנים...נגיד שאם למישהו יש מזל רע מקיפים אותו בעיגול של מלח...[לא שבאמת מישהו עושה את זה אבל ככה מאמינים] או שאומרים שאסור להעביר מלח מאחד לשני כי זה עושה מזל רע חח אה וגם פעם שמעתי שאם רוח של מישהו רודפת אותך אז מפזרים עיגול של מלח מסביב לקבר של אותו בנאדם...

riktal

New member
זה לא רק מהסידרה ../images/Emo4.gif

גם לאמא שלי יש את האמונות הטפלות שלה שהיא הביאה מהבית - כמו למשל שאסור לפתוח מטריה בבית (זה מביא מזל רע), או שאם אתה מגהק זה אומר שמישהו מדבר עליך, ועוד כל מיני שטויות כאלה. יש לה גם אמונות שהתייחסו אליהם בסידרה עצמו, ואני יודעת שיש עוד אנשים שמאמינים בהם - כמו לדוגמא האמונה שצריך לחסות את כל המראות בבית אחרי שמישהו מת. בפרק של "בלדי מרי" התייחסו לזה. הם הסבירו שם שזה בשביל שהנשמה של המת לא תתפס בתוך המראה. האמת היא שבאופן כללי אני לא אדם שמאמין בכל הדברים הללו. למרות זאת, הסידרה עזרה לי לפתוח את הראש ולקבל אמונות שונות של אנשים שונים ממקומות שונים, אבל בכל זאת אני עדיין מסרבת להאמין בכל זה בעצמי. אני לא אומרת שאין חיים אחרי המוות, אבל להאמין שהחיים האלה יכולים לפגוע בחיים שלנו פה - זה כבר לא כל כך נראה לי. אולי אני טועה, מי יודע. בכל אופן - יום אחד גם אני אברר אם זה נכון או לא...
בכל מקרה - מה אכפת לי לנסות. אם זה יעזור יגידו שזה בזכות המלח. אם זה לא יעזור, אז סתם בזבזתי מלח...

darklighter

New member
המטריה זה גם אצלינו../images/Emo190.gif

זה עם המראות זה באמת לאנשים מוזרים שמאמינים ברוחות...אבל אני מעדיפה שרוח תרדוף אותי מאשר שאני אצא מהבית בלי להסתכל במראה ויראה כמו סרט אימה בעצמי
אני גם לא מאמינה ב95% מהדבהרים אבל זה תמיד נחמד ומעניין לשמוע, ואני אוהבת את האגדות וכאלה שיש בסדרה (הפינה של גיאה
) חח לא נורא מלח זה לא כזה יקר...ולי דווקא אמרו שמלח שנשפך זה מזל רע... כנראה מזל רע שלא קשור ברוחותXD

the covenant

New member
מלח זה תלוי לפי איזה אמונה

אני לא זוכר בדיוק מאיפה אבל היה נהוג בעבר(אולי גם היום) להשליח מלח מעבר לכתף ימין(ניראה לי ימין) בכל מני מצבים(שאני לא זוכר בדיוק כרגע) מתוך אמונה שזה יעוור את מלאך המוות/שד שעומד מאחוריך ויתן לך עוד זמן/יבריח אותו

למעלה