תשמעו שאלה
חברה שלי מתקשרת

אתי@

New member
תשמעו שאלה ../images/Emo6.gif חברה שלי מתקשרת

עכשיו ומספרת לי שהשבוע יש להם חתונה, של איזו קרובת-רחוקת משפחה. בכל אופן, היא מתלבטת מה ללבוש. היא אומרת שהכלה נראית כל כך רע, שכל מה שהיא (החברה שלי) תלבש, היא פשוט תראה יותר טוב ממנה (מהכלה), ולא נעים לה...
שלא תחשבו שהיא שחצנית, ממש לא, אבל חשוב לה לא לגנוב את ההופעה של הכלה. מה עושים

אתי@

New member
אני יודעת שזו שאלה קצת מטופשת כי

היא לא "תתכער" לטובת החתונה, וכל הכלות יפות וכו´ וכו´... אני עניתי לה, שלמרות זאת, לא הייתי עושה מאמצי יתר בחתונה שכזאת... סתם רציתי לשתף אתכם במה שמטריד אותה

פשוט שלא תלבש לבן. לא נראה לי

שזה בכלל אפשרי "לגנוב את ההצגה" לכלה. בלי קשר ליופי חיצוני, לכלה יש איזה אור פנימי שנובע מההתרגשות האינסופית והרבה רגשות עזים. חברה שלך צריכה ללבוש משהו עם צבעים כהים ואני די בטוחה שזה יהיה בסדר. הכלה תמיד תהיה מרכז העיניינים

fila

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

קשה מאוד לגנוב לכלה את ההצגה כל עוד היא לא תלבש לבן או משהו פרובוקטיבי במיוחד אז אני מניחה שלא תמשוך יותר מידי תשומת לב- חוץ מזה זו לא אשמתה שהיא נראית מצוין!
[ הייתי בחתונה לפני שנה בערך והכלה לבשה שמלה ממש יפה ובכלל נראתה מהממת ביותר אבל לדעתי אחותו של החתן ממש גנבה לה את ההצגה בכך שהיתה הדבר המגוחך ביותר שהמוח האנושי יכול לחשטוב עליו בערב שכזה:
הייתי בהלם טוטאלי! היא לבשה שמלת כלה !?! אבל ממש מיושנת מבד דמוי ניילון מצועצעת לחלוטין! היא היתה מאוד שמנה ונראתה עם כל שכבות הטול והמלמלה שלבשה כמו בדיחה זה היה ממש מגוחך! אנשים התעסקו בזה ל הערב - לזה אני קוראת "לגנוב את ההצגה"

שירי71

New member
גם לדעתי לא לבן זה מספיק בהחלט

אין טעם שחברה שלך תכער את עצמה או משהו כזה (אני כמובן מקצינה) שתלבש משהו כמו שהיא היתה הולכת לו הכלה היתה יפיפיה. רק שזה לא יהיה לבן וזהו. אגב בחתונה שלי מישהי לבשה לבן לא שמלה אבל לבן ותאמינו לי זה לא היה מרוע זה היה מחוסר משווע בהליכות. כי לבן ביננו אלא אם זו מסיבת צהריים, לבן אם זה לא לכלה עצמה זה ממש לא בגד לערב!!!!

אתי@

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif כשראינו את התמונות של

החתונה, כמה חודשים אחרי החתונה, ראינו ברקע של אחת התמונות מישהי עם שמלה לבנה... אין לנו מושג מי זו, ואנחנו גם לא זוכרים שראינו מישהי בלבן בחתונה
אבל בתמונה היא הופיעה... ואני שואלת את עצמי, אולי זה כמו בסרטי מתח שמופיעים על התמונות אנשים שלא קיימים בכלל...

leahf25

New member
היי...

אני דווקא יכולה להגיד מה הכלה חושבת... בחתונה שלי, בגלל הפסוריאזיס, אז לא ממש נראיתי במיטבי (עד היום זה די מציק לי...) ואחות של בעלי (בעצם כל המשפחה שלו הם מאוד יפים) מאוד יפה והיא הסתפרה באותה מספרה איפה שאני עשיתי את התסרוקת והיה לי מאוד קשה בהתחלה עם זה שהיא פשוט נראתה מ-ד-ה-י-ם לעומת מה שאני הרגשתי... (במיוחד לאור העובדה שידעתי איך כן הייתי אמורה להראות...). עד שהגעתי לחופה כל הזמן עודדתי את עצמי ( חברות שלי ובעלי- שפירגנו בצורה יוצאת דופן עזרו לי מאוד...) עד שזה פשוט נשכח ממני והתחלתי להנות...

אתי@

New member
מה שחשוב זה שהרגשת טוב והיה מי

שתרם להרגשה שלך... בכל אופן קחי
על ההתמודדות הבריאה שלך עם העניין.

למעלה