תשמעו תשמעו..........

תשמעו תשמעו............/images/Emo123.gif

פדרו השריף , עוד שנייה הבאתי לו מכות אחרי מה שהוא עשה לפני כמה פרקים לאיריס... כשהוא הכניס אותה עם השמלה למקלחת... ודרך אגב - למרות שאני שונאת אותה היא נראתה סוף הדרך עם הלבוש הזה!!

ראיתי אתר של השחקנית הזו

שלא בחלה בתמונות "פורנו" יפות ומשם היא התחילה.אין ספק שהיא חתיכה ומצחיק אותי איך היא מסתובבת עם הקוקיות ==עד לפני שהוע שבועיים כשהתחילה בטריפ של לפתות את פדרו ה-animal"

ים כחול

New member
גמני גמני רוצה אתר של איריס ../images/Emo13.gif

לא מסתדר לי הדמות שלה עם תמונות פורנו , את בטוחה שזו היא ? או שהתכוונת לשחקנית אחרת ? היא כזו ילדה מה הם מטורפים ???

ים כחול

New member
למה הבאתי ? ../images/Emo132.gif

ימושלום קור מציעה מילה חלופית - הייתי מעניקה לו מכות במלעיל ולא במילרע .... או הייתי מחטיפה לו מלקות - מצליפה על ישבנו באותה מידה שעשה לדודניתו בת דודו .... אפשר גם לתת מכות מלשון מתן - מתנה - מתוך אהבה . אלה היו 60 שניות על נתינה

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif==ימוש !!!!!!

אחרי שקיבלנו הזרקה שבועית אנו רגועות. אך,במחשבות מתרוצצות אפשרויות..... האם קמילה תלך לבדיקות? האם האסימון ייפול לפדרו ב-cabesa dura-"ראש קשה"=עקשן שאיריס היא פרח רענן ויש לו הזדמנות להיות גיבור של מישהיא..... מה תעשה קפיטו עם הדירה שאורלנדו ה-מגעיל בהחלט דוחה ובהחלט איכס רוצה לתת לה.האם נזכה לראות עוד פעם את דניליניו הממזר זז לקצב השיר שלו עם התופים=אחלה רצועה - מזכיר לי את הרצועה מ-"מלתעות""....... האם ריטה תיכנס להריון מהלילה הסודי ההוא? יוווווווווו איך נעבור השלום את הסופשבוע???????.

תראה....תשמע....תבין....

איריס נוטה לפיצול אישיותי חזק, מצד אחד היא רוצה להוכיח לפדרו כמה היא בוגרת ומוצי פוצי ומצד שני קוראת לכל דבר שזז ז'ודס, מתלבשת כמו בית קטן בערבה [או בקיבוץ?
] ורואים אפילו לפי התנועות גוף שלה-פשוט ילדה קטנה! ואיך שהיא נדפחה למסיבה של קמילה אצל אלנה,זה היה שיא החוצפה...זה היה עצוב,עלוב,משפיל. פדרו ב-כ-ל-ל מקרה אבוד, מסתובב כאילו הוא מלך החווה- מרביץ משפיל מקלל מה זה פה שוק?! אני הייתי מוציאה את האיש הזה מהחוק!

למעלה