תשמעו

תשמעו

שלום, בעלי ואני נשואים שנה וחצי ללא ילדים. אנו באים מתרבויות שונות. בגדול יש פערים גדולים בהשכלה ביני לבין משפחתו (פחות ביני לבינו מאחר והוא אינטיליגנטי מאוד והנדסאי). הוא מאוד מתעקש על אכילה בערבי שישי בכל שבוע אצל הוריו ואני מסכימה תחת מחאה. כל האירוע מסב לכולם סבל רב - אני כמעט ולא מדברת וגם הם לא מי יודע יוזמים שיחה. אימו כל זמן שאני שם אומרת "כואבת לי הרגל" "כואב לי הראש" כואב פה וכואב שם – מה שיותר מלחיץ כי אני חושבת שבגללי. בקיצור – מאוד משעמם לי ומרגיש לי כמו בזבוז זמן נוראי ואיום – הם מדברים על הבלי הבלים רוב הערב ואני שאנת לדבר על שטויות וזה משתק אותי. אני בוהה בטלוויזיה או שותקת ובמקרה הטוב – מרבה לצחוק מהשטויות במסווה של הומור משובח. אני אוהבת את בעלי אבל זו קריעת ים סוף עבורי כל פעם מחדש !!!! שגם נחוות כהנשאות מצידי על ידם וגורמת לי צרות גדולות וסיבוכים נוראיים אחר כך מולו !!!!! – ואיך שחווים אותי במערכת הזו !!!! איך יוצאים מהפלונטר ?

מפסיקים להתנשא, בראש ובראשונה על בעלך

(פחות ביני לבינו מאחר והוא אינטיליגנטי מאוד והנדסאי אם זו לא התנשאות אני לא שביל החלב והדבש. אחרי שתגמרי להתנשא על בעלך תתחילי לחשוב שמשפחתו לא פחות טובה ממך, ותתאמצי, קצת, להכיר אותם, לזהות את היופי והאנושיות שלהם, ולבסוף, תגידי לבעלך שלא בראש שלך לבלות כל יום שישי עם בני משפחתו, את מוכנה אחת לחודש. מה עם המשפחה שלך?

זמשוש

New member
לא מזמן קיבלת כאן שרשור מפוצץ

של תגובות... קראת אותו בכלל? שנה טובה!

אז מה אתם אומרים?

אין טעם להגיב לה לזאתי? למה לא בא לי לבזבז את הזמן בתגובה לאחת שחושבת שביקור אצל הורי בעלה נחשב ל "בזבוז זמן נוראי ואיום "....

ת ו ק

New member
רואים את

רמת האינטיליגנציה ..לפי סיגנון הכתיבה שלך..קודם תשתפרי בזה..אח"כלאט לאט תלמדי להכיר אנשים גם אם הם לא הטעם השיכלי שלך..

../images/Emo12.gifאני מקווה מאוד מאוד....

שאת ההודעה הזאת שירשרת אליי בטעות...והתכוונת בעצם לשרשר אותה מתחת לשואלת המסויימת ההיא....

ת ו ק

New member
לאו דווקא..

מה זה-"זאתי""למה לא בא לי"..אפשר גם אחרת (אפשר גם לא לענות אם זה כלכך מרגיז..אפשר גם לענות בנימוס על דברים מרגיזים)כי כשמתבטאים כך יש שמץ של התנשאות וזילזול..לא כל אחד חייב להיות בדיעה שלך..ואת יכולה להציג את דיעותיך בצורה יפה יותר..יש שיסכימו יש שלא..תרבות דיבור ידידתי לא הזיקה לאף אחד מעולם..וזה שאני מדבר יפה לא אומר שאני מתנשא..קטונתי..אני איש פשוט כמו כולם(..או לפחות חלקם..)

magenta73

New member
הפוסל במומו פוסל

אתה באת לפה, לפורום, לתת לאנשים שיעור באיך לכתוב, איך לשרש, איך לענות כמה ולמה? לא ידעתי שאני או תומר ביקשנו שיגיע אלינו מורה שכזה... מותר לאנשים לענות איך שהם רואים לנכון, אם זה פוגע מידי - יש אותי ואת תומר בכדי למחוק, כאשר מי שההודעה שנכתבה אליו, פוגעת בו והוא מודיע לנו על כך. מעבר לכך - שגם אתה השתמשת בביטויים מעליבים על אינטילגנציה זו או אחרת. וגם אתה יכול להציג את דעותיך בצורה יותר יפה.

עזבי מג'נטה יקירתי...

חבל על הדלק...
אני מעדיפה להישאר עם העמךָ... הכוללת את רמת האינטלגנציה הנוכחית שלי...
מאשר לטפס במעלה האי-קיו על מנת להתמודד עם אדם שמההתחלה שפט אותי על סמך סגנון הכתיבה האישי שלי.
ו"אין הנחתום מעיד על עיסתו"
אני אגיד כאן משפט אחד חביב שהמצאתי ( WOW היתכן
שאני במו מוחי והאינטלגנציה הירודה שלי , לא יאמןןןןןןןןן ...
) אגב ....המצחיק הוא שאת התגובה הזאת שמתי לאותה ה"שואלת" בהודעה זהה שהיא שמה בפורום אחר... גם שם אגב היא לא ענתה לאף אחד...
לא כל אדם שמחשיב את עצמו ל"אינטלגנט" הוא בהכרח בעל "יחסי אנוש" ! אגב את מאמי כבר מכירה אותי בניק אחר מזמנים ענתיקים לגמריי...חחחח

magenta73

New member
אני על המאק, אז אני לא יכולה לענות למסר הפרטי

אבל.. זוכרת!

magenta73

New member
תראי,

הפורומים מלאים בכל מיני סוגי אנשים. כאלה שעונים על בסיס קבוע לכל הודעה, ולאו דווקא פותחים שרשור משל עצמם (רוב הפורום הזה, נראה לי הוא כזה)... כאלה שגם עונים וגם פותחים הודעות. כאלה שבאים להתייעץ - ועונים לעונים להם. וכאלה שבאים להתייעץ - ולא עונים לעונים להם. אני, אישית, לא אוהבת לענות לאנשים שבאים להתייעץ (ולא רק פעם אחת), בלי שענו לעונים להם. סך הכל מהודעה אחת, את לא יכולה לדעת הרבה על כל הסיטואציה... והיה נעים ונחמד אם האדם המתייעץ היה מסביר/אומר את דעתו... סוג כזה של שלח לחמך על פני המיים, בלי לעזור למיים לקבל עוד קצת פירורים... לא יודעת...

צודקת 100% !!!

אני גם חושבת כמוך... לא הייתי רוצה להגיב תגובה רצינית שהתוכן שלה נועד לעזור ולהיתקל בחומת קיר...או אדישות... חחחחחחח הצחקת אותי עם הפירורים...חביב ביותר!

למעלה