תשמעו

bell2002

New member
תשמעו

חמותי אומרת לי לפני כמה ימים " קראתי בעיתון שכתוב שרופאים נותנים יותר מדי אנטיביוטיקה כשיש דלקות אוזניים והחיידקים מפתחים עמידות" מה הרקע? בתי האמצעית סבלה מאוד מדלקות אוזניים כאלה שנוזלות, אז כשהיתה לה דלקת ולאחר לילה של צרחות שלה ונדנודים ובידיים שלי הלכנו לרופא, היא קיבלה אנטיביוטיקה. וזה קרה די הרבה בשנתיים הראשונות שלה. ואני שמכירה אותה מספיק זמן, לא עניתי בכלל. נתקפתי פתאום בחרשות עמוקה. לא היתה התפתחות נוספת. אז תגידו מה שתרצו, חזרתי הביתה והתרגזתי. כי זו ביקורת סמויה - היא לא מעיזה לדבר איתי כמו שצריך, היא חייבת לזרוק שטויות לחלל החדר. ולא, זו לא רגישות שלי. אני פשוט לא יכולה לסבול את הביקורת שלה.

maya1001

New member
תפתחי דלקת אוזניים גם לעצמך

שלום לך BELL2002! אולי אם באמת תפתחי דלקת אוזניים לעצמך, לא תשמעי כלום!! זה קשה ומסובך ומרגיז אבל אני בטוחה שאת עושה את הכי-הכי טוב לילדה שלך ומי היא שתעיר בכלל!! ת ת ע ל מ י אבל תחליטי בינך לבין עצמך שהעובדה שהיא מעירה הערות "לאוויר" ולא אלייך באופן אישי הן מתוך חולשה!! היא הרי לא מסוגלת להתמודד איתך אז הערה חאויר תשרא לאויר. מי שרוצה ליצור דיון לגבי אנטיביוטיקה כן/לא וכמה שיפני לפורום "רופאים".... לא ברצינות, חבל על העצבים!! קחי בקלות!! ב ה צ ל ח ה!! MAYA1001

bertap

New member
לבל שלום בקשר לבעיות באוזנים

באם הם חוזרים על עצמם היתי פונה לרופא פרטי מנסיון שלי בני סבל כשנה וחצי מדלקות באוזנים וכל שלוש חודשים חזרנו לאטיביוטיקה זה בטוח לא בריא לקחת תקו]פה ארוכה אני יודעת שרק אחרי שהלכנו לרופא פרטי נפתרה הבעיה אני מאחלת לכם ןלילדה הרבה בריאות

bell2002

New member
ברתוש תודה, בתי היום בת 4

ופתרנו את הבעיה ע"י רפואה הומאופטית ומניעת חלב ניגר ומוצרים שמכילים בוטנים. הלכנו לרופאה קונבנציונלית שהתמחתה ברפואה סינית, כמובן באופן פרטי, קיבלנו אחלה טיפול ומאז אין יותר דלקות אוזניים. אבל חמותי עדיין הייתה חייבת לבקר קצת, כי בלי בכלל אי אפשר.

ציפי ג

New member
מה שבמבה עושה לילדים...

לגבי חמותך, אולי היא אומרת את הדברים לא במטרה לשגע אותך דווקא? הרי המדובר בבריאות של הנכד שלה, איך את היית מגיבה, לו נניח אחותך היתה עושה משהו עם אחיין שלך, שאת קראת או למדת שעלול להזיק לו? לא היית מעירה על כך הערה? אצלנו המצב בדיוק הפוך, חמותי חולת אנטיביוטיקה. לטעמה אנטיביוטיקה היא תרופת קסם. כמה פעמים שמעתי על הניסים והנפלאות שהתרופה חוללה באן דהוא. אני פחות נוטה לתת לילדי אנטיביוטיקה, ואני משתגעת כשהיא חוזרת על השאלה: לקחת את הילד לרופא? למה הוא לא רשם אנטיביוטיקה ? אבל אני יודעת שהיא לא מעונינת להציק לי, אלא זו הדרך שלה להביע אהבה ולדאוג לילד. אבל היות וזה משגע אותי, אני פשוט הפסקתי להאזין לחצי מהדברים. לשמוע כן, אבל להאזין לא.

5שוש

New member
איך אפשר לשמוע בלי להאזין .

הלוואי וגם אני הייתי לומדת.

ציפי ג

New member
זהו טריק גברי ידוע

צריך פשוט ללמוד מהגבר. תתחילי לנהל איתו שיחה ברומו של עולם, על התכים ופנים שאת רואה וחושבת. תוך שלוש דקות עולה על פניו הבעת האזנה פעילה. עיניו פוזלות למרקע, לעיתון , לירח, לשמים , לציפורים הנודדות, אבל הוא מהנהנן בראשו בסבלנות אין קץ. אם תגידי לו, אתה בכלל לא מקשיב לי, הואידע לחזור כמעט מלה במלה על מה שאמרת לו. פעם נטיתי להתעצבן עליו על זה. אח"כ למדתי שזו בעצם יכולת מופלאה וחייבים ללמוד אותה. היום לאחר שלב הלימוד, חזרתי להתעצבן, כי עוד יותר קל לי לזהות את המבט הזגוגי הזה בעינים. הצליל הממ.. ומה את אומרת, ושלא נדע, באמת????? וכל מיני צלילים לא מחייבים כאלה, משמשים כלי עזר רציני בשיח חד צדדי מעין זה.

אמברון

New member
מהומה רבה על לא מאומה ../images/Emo8.gif

גם אני קראתי את אותה הכתבה בדיוק, ונראה לי שהיא ציינה את עובדת הקריאה. זה לא שהיא אמרה לך: "את רואה? אמרתי לך!...", היא פשוט סיפרה לך משהו שכדאי לתת עליו את הדעת. ושלא תביני לא נכון - אני לא מסנגרת עליה! אני סוחבת אחרי מפלצת פרטית משלי שאני מתעבת. עבדתי על עצמי באינטנסיביות, וגיליתי שאם אני לא ממש מחפשת אני לא באמת מוצאת. ייתכן שמה שאני עושה זה סוג של אטימה עצמית או התעלמות מחמותי, אבל ייתכן שגם למדתי לשלוט במנגנון הירי האוטומטי שאני מפעילה בכל פעם שאני רואה אותה. יכול להיות שהיא באמת רצתה לספר לך על הכתבה שהיא קראה. היא אמרה את זה בטון מאשים? את בטוחה שהיתה כאן ביקורת? אולי אנחנו בכוננות ספיגה מוגברת בגלל ניסיונות העבר הכואבים שלנו עם החמות? אני הגעתי למסקנה שזה גוזל יותר מדי אנרגיות ומיותר לחלוטין. בשבילי היא אוויר! היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה. אני מהנהנת עם הראש, לרוב לא מגיבה (כי אנחנו בקושי מדברות) וממשיכה כאילו כלום. רוצה להגיד? שתגיד. רוצה לבקר? (ביקורת ולא ביקורים - כי את זה היא עושה רק כשאני בחו"ל או לא בבית לכמה ימים), שתבקר. היא כל כך שולית שאני פשוט מתעלמת. ראיתי מה המלחמות איתה עשו לי באופן אישי ולזוגיות שלי באופן כללי, ואני מנסה, עד כמה שאפשר, לשמור על שפיות (לא תמיד בהצלחה). תנסי פחות להעלב או לחפש ביקורת סמויה. תתעלמי, ואז כמו זבוב טורדן שמזמזם ליד האוזן, זה ייעלם...

יישר כוח אמברון ../images/Emo45.gif

that´s the way הדרך שלך בהחלט "דרך המלך". תאמצו את השיטה בנות !!!!

bell2002

New member
בוודאי, אתן צודקות. לכן גם לא

טרחתי לענות לה. ולעניין האנטיביוטיקה - אני לא מחסידות האנטיביוטיקה, ויחד עם זה ראיתי כבר כמה ילדים שהסתבכו מזיהומים פשוטים שניתן היה למנוע אותם עם מוקסיפן.

למעלה