תשמעו,

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

Gdil

New member
תשמעו,

אני מאוד רוצה להמשיך את הפאנפיק אבל אין לי השראה או מוטיבציה (למרות שאני רוצה אין לי מוטיבציה), אז אם אתם רוצים פרק 2 תאלצו להעלות לי את המורל.

Gdil

New member
רק אם תסבירו לי בדיוק מב זה אומר.

אבל אור אסרה עלי לשים דברים R, מכיוון שלואיס הוא אדם אמיתי.

Athaclena

New member
נווווווווווווווו

רוצים רוצים רוצים רוצים please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please pretty please? Go gdil!

Gdil

New member
טוב...הנה זה בא...

זהזכירכם ולעידכונכם:
-לואיס
-הספרן
-סתמרוח אזהרה:פרק 2 קצר למדי עקב השעה. תקציר:הספרן הכריח את לואיס להיפגש איתו לבוא עימו לאוניברסיטה הנעלמת. פרק 2- (מיקום-נבכי מימד ס')
:אולי נבקש הוראות?
:אוק אוק!
:זה רק שני ראשים יותר מלי...
:אוק...
:זה רק ב-5 מטרים יותר גבוה ממני... |בננה:אוק.
:זה ישֵן
:אוק!
:שניים משלושה זה לא רע.
:אוי ואבוי! זה אוכל את העלמה הצעירה! מוכרחים לעשות משהו!
:מי זה אנחנו?
:אני והספרן.
:אה, טוב, תהנו.
:אוק. אוק?
:כן, זה באמת חלק מהפה שלו. הנה הספריה באופק!
:אוק?
:ניחוש פרוע...אה כן, והספרים שזזים.
:לא תודה, זה עושה לי עצירות.
:לא! אני מוכרח לעמוד בפיתוי! בפרק הבא:האם לואיס יטעם מהפרי האסור? ואולי פגישות מרגשות.

Gdil

New member
טוב נו...זה התבקש, לא?

באיזשהו שלב זה היה צריך לבוא...

לא מצחיק כמו הראשון

וגם קצר יותר... למה? ובכן, הניתוח המקצועי שלי: הקהל די מיצה את לואיס מדבר עם עצמו, כשלצדו ערימה כתומה שאין לה מהל תרום לשיחה מלבד "אוק". שיהיה ברור - הספרן הוא אחת הדמויות הגדולות, רק בגלל זה, אבל שים לב שזוהי הסיבה שטרי ממעט להשתמש בו. הבדיחות שלו נשחקות במהרה. אפילו דיאלוגים מורכבים שמנוהלים איתו, ממצים את עצמם די מהר, גם מבחינת תוכן וגם מבחינת הומור, גם בספרים. עשית טוב מאוד כשהכנסת את הספרן לעסק, אבל שמור עליו ועשה בו שימוש חכם! ואגב, סתמרוח נכנס ותוקע הערה צינית... זה.. כאילו... מצחיק, אבל... צפוי. יתרה מזאת, זה כאילו בזבוז של סתמרוח. הבאת אותו להופעת אורח של שתי שניות. מה אתה, ארז טל שמביא את אורנהבנאי בניסיון נואש להציל ריינטינג?

Gdil

New member
לא, אני סתם לא כ"כ אוהב את סתמרוח..

הוא לדעתי זה שממצה את עצמו מהר מאוד בגלל שהוא מאוד נחוש להיות פחדן וציני...אז אם אפשר להשתמש בו קצת וממצה אז בסדר.

Gdil

New member
"שלום לואיס"

"אני חבר בפורום שלך בתפוז והחלטתי לעשות סיפור בהמשכים בכיכובך ובכיכוב קוף-אדם בעולם הדיסק. נו, אז מה אתה אומר? הלו? הלו?"??

ויימס

New member
תנו לי ג! תנו לי ד! תנו לי נ!

קחו בחזרה את ה-נ! תנו לי י! תנו לי ל! ומה יצא? גדיל!!! יותר חזק! גדיל!!! עכשיו בשקט... (גדיל)... יותר בשקט... (גדיל)... להוציא ת'מיץ!!! גדיל!!!!! אתה יודע על מה לכתוב וסתם אין לך כוח, או שאין לך בכלל רעיונות?

limilu

New member
let me see your bugalo

אני צריכה להגמל מהמורל של הצופים. אררררררררררר

גו גדיל! גו גדיל!

תראה... לואיס עומד להכנס לעולם הדיסק! זה יכולה להיות תחילתה של הרפתקה מופלאה! ו... נוכל לבקש מלואיס לדאוג לתרגום!

למעלה