תשמעו

boya ka

New member
תשמעו

אנלא יודע איך להגיד לכם את זה... אבל הספרים של קרלוס שווים לתחת, המערכים והדמויונות שקיימים שם הזייתים, ומובילים את הקורא בהתאם... עכשיו, בטח תשאלו איך הוא יודע ? 5 וחצי שנים של קריאה, וחיפושים טיפשיים של מה שנמצא בכל מקרה פה ויתגלה לכולנו בשלב מסויים, הכל אשלייה. תעשו טובה לעצמכם ולעולם, תמנעו מהספרים הראשונים של קסטנדה מאחר והם חלק מהחניכות שלו, והאמצעים שצויינו שם התאימו לו או לדמיון שלו באותה תקופה, אל תאבדו את עצמכם... המלצה אישית שלי, 2 ספרים אחרונים שלו : גלגל הזמן, מכיל ציטוטים מכל הספרים בקשר לדרך. הצד הפעיל של האינסוף, ספר די מדהים.. לא מכיל תאורים הזייתים ומבלבלים בקשר לתפיסה יותר מדי.

Random Thoughts

New member
....

התיאורים ההזייתיים הם החוויות שהוא עבר, אין לאדם מה לחפש אחר חוויות של אדם אחר... בכל הספרים יש מה ללמוד לגביי החיים - טכניקות נהדרות, התבוננות עצמית, פקיחת הדמיון, פעירת הנסתר. בשבלך הם שווים לתחת כי כנראה ציפית למשהו משם ולא הצלחת להגיע אליו. אתן עצמי לדוגמא עוד לפני קריאת הספרים ידעתי על ניתוק השכל ולאן הוא יכול לקחת אותי מהספרים למדתי איך "לטהר" את ניתוק השכל ודרך זאת הגעתי לעוד מקומות, תובנות וכ"ו. חוץ מזה... למרות שכל הספרים מטרפים את הדמיון וסוחפים אותו למקומות מטורפים ויפים, אני משתדל לא להשתוקק לכלום, לא לצפות לכלום, להנות מהספרים, ללמוד מה שאפשר לנסות את אשר לא מזיק ולתת לדרך שלי להפקח בעזרתי. אפשר לכתוב עוד המון על העניין. צריך? גמר חתימה טובה ויפה

boya ka

New member
אכנצ'וק

לא צריך להוסיף עוד... כל מילה מיותרת. נניח ותחליטו לקרוא, תנסו להתחבר לדמויות הקיימות וכמה שפחות להשליך על המציאות הקיימת. השלכה בהווה מעצבת מציאות עתידית !

boya ka

New member
סיימתי

במשפט די סתום... ברגע שלא נמצאים לגמרי בהווה, ההתנסות מסתירה את ההשלכות האלה, כמה שפחות לחפש בריחה בספרים, סמים או כל התמכרות אחרת, תשחרר יותר מהר.

למעלה