ת'שמע 00000000000 סחטין על האתר

O F I R L

New member
ת'שמע 00000000000 סחטין על האתר

החדש של netaimstuff תודה רבה שאפשרת להוריד את הנושאים בתור קובץ וסתם ככה יצא הרבה יותר יפה ממה שהיה קודם - מה גם ששמחתי לראות שאתה גם מאפשר קישורים לאתרים דתיים. אופיר

זה חלק מהתרגיל שלו להטעות את

התמימים ונעבור לסיפור יפה: בשלהי המאה ה- 19 כיהן כרב בעיר בריסק "רבי חיים סולובייציק" שהיה גם ראש ישיבה. יום אחד הגיע לבקרו אחד מתלמידיו לשעבר. ורבי חיים גילה לתדהמתו כי תלמיד זה הקדיח את תבשילו והתפקר. פתח התלמיד ואמר לרבו לשעבר: "יש לי מספר שאלות וקושיות בענייני דת, אולי יוכל מורי ורבי לענות עליהם?" רבי חיים שתק. המשיך התלמיד והקשה על הדת עוד ועוד. ורבי חיים ממשיך ושותק. התלמיד לא נואש והטיח עוד שורה של קושיות ושאלות על הא-ל, על היהדות, על התלמוד ועל הדת. ורבי חיים ממשיך ושותק. לבסוף שבר רבי חיים את שתיקתו ושאל את התלמיד: "תלמידי, לאחר שסיימת את שאלותיך וקושיותיך, יש לי שאלה אליך: האם שאלות אלו עלו בדעתך לפני שרצית להתפקר, או שמא אחרי שרצית להתפקר?" התלמיד גמגם ולבסוף הודה:" כן.. שאלות אלו אכן עלו בדעתי לאחר שטעמתי מחיי העולם הזה וביקשתי להתפקר. אך מה זה קשור, הרי השאלות כה קשות, ואני בטוח שרבי הגאון יוכל להאיר את עיניי בהם!" נענה רבי חיים ואמר: "תלמידי לשעבר. אני יודע לענות תשובות על קושיות. גם על קושיות מהסוג שהעלית יש לי תשובות מפורטות. הבעיה היא, ששאלות אלה, אימצת לך כתירוצים להתפקרות. אתה לא מציג לפני שאלות, אתה מציג לפני תירוצים. 'על שאלות יש לי תשובות, על תירוצים אין לי תשובות!'".

מר לופ/מששה/לחבך/קלארק

הסיפור באמת יפה הוא מתאים לקהל הנבער של ש"ס שרוצה לחזור בתשובה. השאלות האלו של התלמיד אופייניות לכל מי שמחשבה ביקורתית מנקרת בראשו. סביר להניח שלא אתה ולא חבריך יכולים לחשוב על שאלות כאלו כי לא התקדמתם הרבה בסולם האבולוציה מאז הקוף.

אנא ממך, מסיונר נוצרי...

אתה משקר ללא בושה וטוען שאני מטעה את הציבור. בבקשה: הראה מקום אחד(!) שבו הטעיתי מישהו! לגבי הסיפור שהבאת, שים לב שהאתר שלי לא מתעסק עם טענות על היהדות, או הדת. האתר שלי מתעסק עם טענות מסיונריות נוצריות שהפכו להיות נחלתם של מחזירים בתשובה, רק בשנים האחרונות. מטרת האתר היא להוכיח לוגית שעבודת האלילים הזאת בשקר יסודה (להבדיל מן היהדות).

טוב שיהיה לך לבריאות

ומסיונר נוצרי זה בדיחה ישנה שלך אולי תחליף קצת את הבדיחות? זה טוב לצחוק במיוחד שעוד מעט פורים. לדעתי האישית אתה הוא מסיונר של הטעית הציבור שמציג עצו כאוביקטיבי על מנת להטעות את התמימים אבל גם התמימים כבר גילו אותך אז חבל לך להעמיד שוב ושוב פני תם גם MASORTI כתב לך וגילה את מערומיך אז אתה ממשיך להטעות רק את עצמך. כי כבר מכירים אותך ויודעים עוד יותר להזהר מהטעיותיך אתה תלמיד טוב של גוברנור בהטעיות אבל גם הטעיותיו נחשפו

למעלה