תשעה באב תשס"ה יזכר בהיסטוריה

תשעה באב תשס"ה יזכר בהיסטוריה

כהיום שהתחיל חורבן בית השלישי. היהודים בעצמם מסרו שטחי מולדת לגרועים שבאויבי העם היהודי. אלהים לא סלח להם על הבגידה הזאת במולדת ובשלבים גירש אותם מארצו. איזה חוצפנים וכפוי טובה העם הזה. מתפללים 2000 שנים לקבל חזרה את ארץ ישראל. אחרי שהתפילות נענו וקיבלו חזרה את ארץ ישראל הם בורחים מפני כמה מאות רוצחים ומפקירים בידיהם שטחי מולדת.

miamor18

New member
החליטו לפנו את כל ארץ ישראל!? מתי!?

תירגע. לא חורבן בית ולא בטיח. המתנחלים בקושי מהווים בקושי אחוז מהאוכלוסייה היהודית בארץ... עוד 100 שנה זה יכתב במשפט אחד בספרי ההיסטוריה, אם בכלל.

נגיע גם לזה אם תמשיכו בדרך שלכם.

לא יעזור לך להטמין את הראש בחול. ידידיך הערבים לא מוותרים על פלסטין הכבושה מהנהר עד הים. יגיע גם התור שלך להתפנות.

miamor18

New member
מכיר את המשפט נחיה ונראה?

בוא לא נצא מפרופורציות. גם אם הממשלה שלנו תחליט יום אחד לפנות את כל הארץ לטובת ידידיי הערבים, העולם (כלומר,ארה"ב) לא יתן לזה לקרות. אז עד שיפנו אותי, אפשר להוציא את הראש מהחול בינתיים

אתה סומך על העולם וארה"ב? איפה

הם היו שהגיעו להם התמונה הזאת-----> ולמה סירבו לעשות משהו בנדון? העולם רק נהנה לראות מחזות כמו שראינו אתמול בערב על גירוש יהודים מבתיהם.

מסכים איתך...

הרי ראיתם את הערבי הזה שדיבר על זה שהם ניצחו אותנו והם אמרו שזה לא יספיק להם הם רוצים עוד... אנחנו לא נוותר צריכים להמשיך להלחם! אבל קודם צריך לתת למצב להרגע לראות מה יהיה הלעאה מה שכן אם ישראל מפנה עוד שטח אנחנו מפסידנים ולא סתם אלא מפסידנים גדולים ולערבים אל דאגה מה שמשמח אותי הקשר שנוצר בין האנשים שגרו/גרים ברצועת עזה (אני לא מתכוון לקרוא להם מתנחלים) והחיילים שלנו שזה היה אחלה קשר ולא היה אלימות לפחות לא כמו שחלק ציפו כל הכבוד על כך וזה מה שחשוב שלא יהיה אלימות בינינו לעולם. שיהיה לכולם יום טוב ויעבור עלינו בשקט!

miamor18

New member
סליחה, אני לא מרגישה "מפסידנית"

תתפלא לשמוע שלא כל יהודי חי ומרגיש במושגים כאלה, של "הפסד" ו"רווח". 50 שנה אנחנו במלחמה בגלל שלא יצאנו מהשטחים האלה.. צריך להמשיך להילחם נגד כל אותם טרוריסטים ואויבים שחושבים שהם יכולים לקבל את כל המדינה זה לא אומר שהיה צריך להישאר בשטחים הכבושים האלה..כל הדם שנשפך שם...כל הכסף שהתבזבז שם...בשביל מה ? בשביל להגיד "לא נצא פראיירים"? אם זה מה שעושה לך טוב...

Princess Galush

New member
ליתר דיוק..

המתנחלים מהווים 0.00114 אחוז מאוכלוסית מדינת ישראל. רק שהם עושים רעש כמו מליון..

itaym02

New member
אתה חמוד - האנשים כאן כבר חושבים

שאתה רציני
לא הגיע הזמן שתגלה להם מי אתה?

למעלה