תשעה חודשים

תשעה חודשים

תשעה חודשים

מפזרת אבקת כוכבים על רחם אם סופרת עם ויוולדי ושופן צורחת בלילות בשקט חרישי שרק לא יתעורר לו ילדי שומעת הדופק במכשיר פלא קטן מלטפת הבטן שיהיה רק חם גוזל קטן ישן בתוכי נומה נומה נשמה שלי ענבל

תום .

New member
ומי בודק את הדופק שלך...?

לעיתים דוקא זעקה חרישית נשמעת למרחקים... נומי נומי גם את,ואם אפשר גם בשלוה...את ראויה לכך... נ.ב - אני חייבת לשאול - כשכתבת את השיר חשבת על ``ארבע עונות`` של ויולדי?

תום .

New member
וכמו שקורה לי לפעמים....

מרוב שהתפלספתי את העיקר שכחתי... שזה כמובן להחמיא לך על השיר המקסים.

תום היקרה :)

ההשראה לשיר שלי אכן היתה היצירה ``ארבע עונות`` של ויולדי... ומוכרחה אני להודות שהפתעת אותי ! באשר ל``התפלספות`` - השיר נבע ממאווים פנימיים מאוד חזקים שיש לי לנושא הלידה (גם לנושא ההתחדשות והיצירה). לכן עיניין השלווה מאוד נגע לליבי מודה לך מאוד על הפירגון :) ענבל אגב - יש לך מייל B-)

הקשתית*

New member
מלאכית יקרה שלי... :)

הייתי רוצה לפזר אבק של מלאכים... ולהגשים משאלתך, כי אין ספק בליבי, על החום והשפע האצור בתוכך. ומאמינה ובטוחה אני,כי יום יבוא ועוד תצליחי למלא משאלתך. ולא נותר לי,אלא, להנות מעצם המחשבה בדמייני, את האמא המיוחדת,שאוצרת את בתוכך. מחזיקה אצבעות ואוהבת H-)

חברה מיוחדת שלי :)

את פשוט מקסימה... החום שלך עוטף אותי וזה מעניק לי את הביטחון לימים טובים יותר :) ואכן יבואו כאלה ! אגב מתוקה שלי... לאן ברחת ??? יש לי חדשותתתתתת - חחח אוהבת מאוד ! ענבל

תום .

New member
ואם כבר מדברים על שלוה...

נזכרתי בשיר של דליה רביקוביץ בשבחי השלוה בעוד ימים מאוד רבים אמצא את שבקשה נפשי אמצא לי את שלות נפשי אמשוך שלוה תשעה קבין ובעוד ימים מאוד רבים ארחק מתועבת נפשי ארחק מכעש אנשים חמת פתנים ועקרבים ובית מדות לי יבנה אם כה יתן לי אלוהים ואף יתר בו וחסר בו אין קרא אף אין עונה ועוף כנף עליו יהים ועף כנף כבודו שיער לא הייתי פה כמה ימים ושמחתי מאוד לראות שהיה לך ולכולם סופ``ש מאוד פרודוקטיבי,או ככה לפחות נראה... ואגב - גם לך יש מייל תום

saharur

New member
לענבל

יש משהוא שאני לא יודע שאת צריכה לספר לי עליו? או שזה היה בגדר המטאפורה בלבד.. מכחה לתשובה תומר.

לתומר

המממ... קצת עיצבנה אותי תגובתך... אתה שיודע על הבעיה ה``קטנה`` שלי... לעשות לך נו נו נו ??? אנא שום רמז מעבר לזה - כאן... ובכן אני חושבת שקיבלת תשובה B-) ענבל

צדפה

New member
למלאך

הערגה לילד שייולד הערגה היא לגבר שנאהב פרי בטני פרי זרעו ונתאחד בערגה קסנדרה

קסנדרה היקרה והמקסימה :)

ריגשתי אותי בתגובתך שתיתי בשקיקה את המילים תודה לך ! ענבל

shantya

New member
אהבתי....

אבל ממש :) טיפונת קשה לי כרגע-בזמנים אלו (האמת זה לא קשור כל כך לגיל אלא יותר למי שאנחנו...כרגע..או בכלל...) להזדהות- אבל מעצם היותי אישה- אני כל כך מבינה.... :) מקסים. (וחוצמזה, אמרנו כבר, שלהזדהות זה מה שבני אדם עושים בד``כ..לא?:))

FireAngel

New member
זוכרת???

זוכרת את השאלות שאת לא אוהבת שאני שואל??? חחח... מהמם מתוקה שלי!!!

Just Me

New member
כל כך אימהית....

יש בך כזאת אהבה ונשמה טהורה... את נותנת תחושה של אמא.. את מקרינה אהבה כזו שרק אמא יכולה לתת... מקנאה אני באותו התינוק הילד הבר מזל שייהיה לך לבן או באותה הילד שתיהייה לך לתינוקת.... אוהבת כל כך אני

תודה לך מקסימה שלי :) ריגשת אותי מאוד

תודה !!! תהני מהתמונה מלאכית קטנה אוהבת אותך מאוד... ושולחת נשיקה חמה :) ענבל

Just Me

New member
משקפת את השיר....

גם התמונה היפיפיה וגם את המדהימה משקפת את השיר .....

למעלה