תשעשעו אותי

תשעשעו אותי ../images/Emo205.gif

טוב, המגן בפיסיקה (שלי) נגמר ועכשיו חזרתי למצב השעמום התמידי שלי.. אז: אני פותחת כאן שרשור חדש שיעסוק, בתקווה, רק בדבר אחד - תיאוריות וניחושים. אני אסביר את עצמי- קרה לכם אי פעם שהתחלתם לנחש מה עומד לקרות בסדרה, פיתחתם את זה עד לשלב שאתם יודעים אפילו איפה הם עומדים למקם את המצלמה בשוט המכריע, ואז אחרי נגיד חצי שנה זה באמת קרה? טוב, לא בדיוק כמו שאתם אמרתם.. אבל מספיק קרוב. זאת הבמה שלכם לשתף את כל חברי הפורום בתיאוריות, ניחושים, ספקולציות שלכם בקשר לתוכנית. אה ועוד דבר אחד לפני שמתחילים... כדי שזה יהיה באמת מעניין בבקשה תוותרו על כל התאוריות הרגילות דוגמאת האוס יהיה עם סטייסי או קמרון וכד'. אנא כתבו דברים קיצוניים באמת כמו, למשל, האוס הקניט את צ'ייס פעם אחת יותר מידיי וזה הרג אותו (זה יכול לקרות...). את התיאוריות שלי בקשר לסדרה אני אכתוב אח"כ (כואבת לי היד מהמגן..). בהצלחה לכולם!!!

האמת שזה לא קרה לי

בהאוס אני אף פעם לא מצליחה לנחש או לפתח תאוריות לגבי מה יקרה, כי כעיקרון הסדרה מתמקדת פחות בעלילה עונתית ובד"כ הפרקים לא מאד קשורים אחד לשני [למרות שלאחרונה זה השתנה]

lovely max

New member
האוס יהיה עם סטייסי או קמרון

או ווילסון. :) נראה לי שהתסריטאים יתנו להאוס לעמוד בפני עוד בחירות קשות (כמו סטייסי). ואולי יפתחו את הקטע שווילסון בוגד באשתו (הוא כל הזמן מפלרטט). אבל מה שהייתי רוצה לראות? את כולם יוצאים קצת מבית החולים ומבלים בלונה פארק או על חוף הים... הו יה.
לא יזיק לקמרון קצת שיזוף. :) מישהו אמר לי שהיא דומה לאי.טי רק יותר חיוורת. תודו שיש בזה משהו!

למעלה