תשע וחמישה../images/Emo70.gif Time is tickin' out
שירשור זה מוקדש לש. ו. אימבר (אופס... קלאימבינג), כדי שלא ירצח אותי.
פינת התקווה
אני מקווה שזו השעה אצל תפוזנשים... פינת eBay בשיחה מיום 7-7-2003 בין כוחותינו לנציג האויב (אבא) הושגה הסכמה ללא ויכוח בנוגע למחשבשרת-חלונות-שישב-אצל-כוחותינו-בחדר. כוחותינו, בסיוע שגרירנו בלונדון (קרייג - גלעד יבין. הוא בד"כ בגלאזגו אבל הוא עובד עכשיו קצת ב-BBC), איתרו Mommy-Board של ג'יגהבייט ועליו כבר מורכב מעבד AMD K6-2 500MHz (זה הרבה יותר טוב ממה שאני מריץ עכשיו! זה גם יותר טוב ממה שקרייג הציע לי - הוא הציע כזה מעבד, אבל 400 מה"צ - זה למה שחיפשתי לוחות אם ל-Socket 7...). זאת אומרת, יהיה לי מחשב שרת פה איפשהו, בהנחה שהצד השני של האויב לא יתנגד נמרצות - עכשיו רק צריך לחכות ליום ראשון שהמכרז ייגמר, ואז כשזה יגיע נראה כמה זיכרון צריך להשלים ונקנה מארז
ASP אפילו שאני על לינוקס - Here I come
פינת ה
הארי-פוטר גירסא 5 שמיתוס ישלחו לי היא הגירסא הבריטית - hooray hooray!
שניר מבריז... לא תקבלו היום שיר משוגע במיוחד. במקום זאת, לא נוותר לו מחר, והוא לא ילך מהמפגש עד שהוא ישיר לנו X שירים שאורכם Y דקות. פינת השירשור לא נראה לי שיש לי כ"כ כוח לעוד כאלה שירשורים. אני כבר מיציתי. יש ביקוש לעוד? בכל אופן נראה לי שמחר לא יהיה שירשור תשע וחמישה - זה תלוי במתי שאני אהיה שוב בביתי במדבר. פינת הבעע שלום שלמה, פינה זו מוקדשת היום לאדמיני שמרוב שהוא
את לינוקס הוא לא יכול להפסיק להשמיץ אותה. אז ככה. אדמיני - הדפס ותלה בחדר:
. אני לא יורד עליך שאתה כ"כ מת על Win 2k+3. חוץ מזה,
שירשור זה מוקדש לש. ו. אימבר (אופס... קלאימבינג), כדי שלא ירצח אותי.