"שירים ריטה" פלייבקים לשירים של ריטה..
ט טלטלונת המקורית New member 20/10/03 #3 לא יכולתי להתאפק מה לחכות עוד כמה חודשיים עד שאני אראה את ריטה שוב בהופעה אז דיברתי עם אבא שלי ובחודש הבא ב29.11 אני הולכת להופעה שלה בהיכל התרבות שורה 1
לא יכולתי להתאפק מה לחכות עוד כמה חודשיים עד שאני אראה את ריטה שוב בהופעה אז דיברתי עם אבא שלי ובחודש הבא ב29.11 אני הולכת להופעה שלה בהיכל התרבות שורה 1
T The Juck New member 20/10/03 #4 יופי!!! נפגש שם!!!!!!!! אני שורה 9! (שזה קרוב מאוד) אבל ב"לאן" הבטיחו לנו שורות1-3 שהזמנו חודש לפני עוד הודסו הכרטיסים! בסוף דפקו אותנו והביאו לנו שורה 9! ומאיפה השגת שורה 1?
יופי!!! נפגש שם!!!!!!!! אני שורה 9! (שזה קרוב מאוד) אבל ב"לאן" הבטיחו לנו שורות1-3 שהזמנו חודש לפני עוד הודסו הכרטיסים! בסוף דפקו אותנו והביאו לנו שורה 9! ומאיפה השגת שורה 1?
S starborn New member 20/10/03 #8 יש לי את הפלייבק של "עד שתעזוב" היי יש לי את הפלייבק של "עד שתעזוב" אם אתה מעוניין, שלח הודעה...
G Golden apple New member 20/10/03 #9 יש לי אותו אבל ../images/Emo51.gif בכל זאת..../images/Emo13.gif
N new2noam New member 24/10/03 #10 פלייבקים.... גם לי יש המון פלייבקים של ריטה, אז אם תרצה נוכל לעשות שיתוף פלייבקים....
N new2noam New member 24/10/03 #11 עלית לי בזיכרון... אפרופו פלייבקים, אני מחפש בנרות את הפלייבק של עלית לי בזיכרון... אתן תמורתו כל פלייבק של ריטה שיש לי. . .
עלית לי בזיכרון... אפרופו פלייבקים, אני מחפש בנרות את הפלייבק של עלית לי בזיכרון... אתן תמורתו כל פלייבק של ריטה שיש לי. . .
N new2noam New member 24/10/03 #12 "תשקר לי" מתוך ההופעה LIVE 2003 ריטה הוציאה סינגל לרדיו שנקרא "תשקר לי" מתוך המופע LIVE 2003. . . הסינגל נראה כך: אם יש למישהו את זה, אני אשמח לקבל את זה, כמו כן, יש לי גם שירים נדירים של ריטה. . . ICQ: 274762826 נועם
"תשקר לי" מתוך ההופעה LIVE 2003 ריטה הוציאה סינגל לרדיו שנקרא "תשקר לי" מתוך המופע LIVE 2003. . . הסינגל נראה כך: אם יש למישהו את זה, אני אשמח לקבל את זה, כמו כן, יש לי גם שירים נדירים של ריטה. . . ICQ: 274762826 נועם
T The Juck New member 24/10/03 #13 הסינגל יצא לפני כמה חודשים... יש לי גם תמונה יותר גדולה וברורה של הסינגל...רק שאני לא מוצא אותה עכשיו..
הסינגל יצא לפני כמה חודשים... יש לי גם תמונה יותר גדולה וברורה של הסינגל...רק שאני לא מוצא אותה עכשיו..
N new2noam New member 24/10/03 #14 אני אשמח לראות את התמונה בבירור... בכל אופן אנחנו חייבים להשיג את זה!