תשרין- ביקורת.

תשרין- ביקורת.

חיפשנו מקום לחגוג יום הולדת לאבא של בן הזוג.
העדיפות הייתה למקום קרוב לנצרת עלית.
חשבנו על קימל בגלבוע, אבל ראיתי ביקורות קוטלות ולכן ירד מהפרק.
על תשרין ראיתי ביקורות דיי טובות, גם בפורום ובמנוע חיפוש.
הזמנו מקום מראש וגם שאלתי לגבי שובר שהיה לי על סך 300 ש"ח ואישרו שהוא מתקבל במקום.
הגענו בזמן בו קבענו. שישי בשעה 18:00. המקום נראה טוב אם כי מעט ריק.. מלבדינו היו רק עוד שני שולחנות בהם ישבו זוגות. יותר מאוחר הצטרפה עוד משפחה של תיירים, ומאחורי הקיר כשיצאנו ראיתי עוד שני שולחנות מלאים.
קצת מבאס.. אנשים במסעדה מוסיפים לאווירה.
לראשונות הוזמנו-
פטריות שמפיניון ממולאות בגבינות ברוטב שום לימון- היה בסדר לטעמי.. יכלו להשקיע יותר בגבינה, הרגישה זולה. הפטריות קצת מימיות לטעמי (אני אחת שחולה על פטריות בדר"כ). הבן זוג אהב, אני פחות.
חציל בלדי שלם קלוי עם טחינה- שוב, בסדר. הטחינה לא הייתה מעניינת וקצת תפלה, אכלתי בבתי קפה גירסאות טובות יותר.
סלט תבולה- מעולה. אין מילים. נתחיל בזה אני אחת ששונאת פטרוזיליה בד"כ תמיד מעדיפה להוציא אותה מהמנות. אבללל הסלט היה מדהים, עשיר בליים שפשוט הקפיץ את המנה. הסלט היה גדול וארבעתינו נהנינו ממנו מאוד. הוא גם הגיע עם עוד פרוסת ליים שהאבא לקח, לא היה צריך לסחוט אותו למנה כי היא כבר הייתה עשירה.
לעיקריות-
אני הזמנתי קורדון בלו- יידעו אותי שזו מנה שלוקחת זמן הכנה ושאלו האם להוציא את כל המנות יחד, בחרתי שלא, שהם יקבלו את המנות ואני אמתין.
המנה הייתה טעימה. פעם ראשונה שאני אוכלת קורדון בלו, אבל הייתי כבר מפוצצת ואכלתי חצי מנה. את השאר ביקשתי שיארזו.
בן זוגי והוריו התלבטו הרבה, רצו בשר אבל לא היו החלטיים. ראיתי בתפריט משהו שכולל מנה שהיא שילוב משולש של צלעות כבש, סינטה ופילה בקר. כל אחד מהם בחר במנה זו.(היא לא מופיעה בתפריט באינטרנט ולכן אינני יכולה להעתיק את שמה).
בן זוגי ואביו אהבו את המנה, בעיקר את הבשר הרך מה שאני מניחה שהיה הסינטה?
האמא לא כל כך התחברה לצלעות ולפילה כי הם היו קשים יותר. המנות האלה הגיעו עם אורז עם ירקות מתוק להחריד ומיותר.
הם הזימנו בירת ווינשטפן ( שני חצאים ושלושה שלישים). אני הנהגת שתיתי שני בקבוקי בירה שחורה.
בגלל הביקורות המהללות הייתי חייבת להזמין לקינוח כנאפה, ואכן הייתה טעימה מאוד עם מתיקות עדינה- הזמנו את המנה הגדולה.
שני אספרסו ארוך, אחד קצר.
המחיר לא כולל שירות היה בערך 850+-.
המחיר טוב לדעתי, בכל זאת ארבעה אנשים, וזה כולל בירות, קינוח וקפה.
מזה ירד שובר של 300 שקל.
לסיכום, השירות היה מעולה, באמת מעל ומעבר. המקום נעים ויפה.
אני בטוחה שנחזור לסעוד שם בעתיד ולו רק בשביל סלט התבולה.
מינוס- התפריט הלא מעודכן באתר וגם חוסר פירוט המחירים באתר(זה משהו שאני כן מעריכה במסעדות).
 

trilliane

Well-known member
מנהל
פילה אמור להיות בשר נקי ורך; סינטה בד"כ בשר קצת יותר קשה

תלוי גם בדרגת העשייה. צלעות הן בשר די שומני, אבל אין לי ניסיון, מעולם לא הזמנתי.
&nbsp
תודה על הפירוט!
 

oreldi

New member
רק בשביל לוודא- היית בנצרת (בכיכר המעיין) או בנצרת עילית?

 
יש למסעדה הזו 2 סניפים?

לפי הדיווח הזה זה לא להיט. לחזור למסעדה רק בשביל הטבולה שלה, זו לא מחמאה למסעדה, רק לטבולה...
 
לא רק לטבולה אבל בעיקר בשבילה

לקחים שלמדנו זה להזמין שם את הפילה שהוא רך יותר ולא את השילוש,
לנסות שם עוד סלטים שאולי גם הם יהיו מדהימים.
הקורדון בלו היה טעים אבל לא באמת שווה לחכות בשבילו..
המסעדה עשתה לי חשק לנסות שם דברים נוספים.
&nbsp
 

oreldi

New member
גם אני אהבתי את הסלטים

הייתי גם בשבוע שעבר שם...ארוחה די בינונית זו היתה, אשתדל לפרט בהמשך..
סלט סברס ותאנים וסלט תרד איטלקי מומלצים מאוד. אבל גם הקורדון בלו שאכלתי בפעם קודמת לדעתי מוצלח ושווה להמתין לו.
לגבי המנה המשולשת כנראה פספסתי אותה בתפריט, מאוד יכול להיות שהייתי לוקח אותה.
 

החתולית

New member
על הדיווח

לחזור למסעדה כמו תשרין בגלל סלט טבולה, נשמע לא משהו.
&nbsp
לגבי הבשר - צלעות כבש אמורות להיות שומניות, הבשר לא אמור להיות קשה במיוחד. כך גם בפילה שאמור להיות נקי משומן ודי רך.
 
למעלה