תשתית לצלחת קליטה של "YES"

RHGTI

New member
תשתית לצלחת קליטה של "YES"

אני עומד לעבור דירה לבנין חדש. הקבלן שבנה אותו הכין תשתית לחיבור לכבלים אבל לא לצלחת של "YES". ביקשתי ממנו להכין תשתית כזו והוא אמר שישמח לעשות זאת אך הוא זקוק להנחיות. פניתי לשירות הלקוחות של "YES" ואני עדיין ממתין לתשובה. שאלתי - האם מישהו בפורום יודע מה הם דורשים בד"כ - חשמל, הארקה וכו'. תודה.

צריך להשחיל צינור מהגג עד ארון

ההיסתעפות . על מנת שאפשר יהייה להשכיל כבל מהגג . ונקודת הארקת יסוד ליד הצלחת לא ארקה רגילה

asher40

New member
דרישות של חב' "ייס"....

שלום לך , הדרישות הן: 1. צנרת 1 צול + חוט משיכה ,מריכוז נק' הכבלים ,ישירות לגג. 2. צנרת 1 צול + מוליך הארקה של10 - 25 ממ"ר בהתאם לגודל מוליך הפאזה הראשי בביתך ( דהיינו ,אם המפסק הראשי בביתך הוא 3*25 A והמוליכים הם 10*5 ממ"ר ,אזי מוליך ההארקה יהיה 10 ממ"ר). את מוליך ההארקה יש לחבר לפס ההארקה של חב' "ייס". *** לאחרונה ,נציגי חב' "ייס" הודיעו לי כי אין צורך בהארקה לגג ,אך בשיחה שניהלתי עם חב' החשמל ,אין מנוס מלהכין את ההארקה ,כי זו דרישת תקן. המשך יום נעים , שטרן אשר.

מאגר

New member
על הקבלן להכין מספר צינורות ושקע

על הקבל להכין צינור בקוטר 29 מ"מ מהגג ללוח התקשורת +צינור לפס השוואת פוטנציאלים של הארקת היסוד במקביל לצינור קוטר 29 וכמו כן להכין שקע חשמלי בארון התקשורת בשביל המגבר של הצלחת

RHGTI

New member
תודה. וגם חזרו אלי מ-"YES"

ואמרו שיצרו קשר עם הקבלן וינחו אותו.

למעלה