תודה רבה על התגובות!.
ל לוטוססססססססססססס New member 26/12/06 #20 שמואל ../images/Emo99.gif אני מקנאת האנשים כמוך עם כישרון כזה... שיר מקסים !! [כרגיל נו..] ..וזה בטח מה שאביב היה אומר.. אם הוא היה שומע את מה שהבאתי לו
שמואל ../images/Emo99.gif אני מקנאת האנשים כמוך עם כישרון כזה... שיר מקסים !! [כרגיל נו..] ..וזה בטח מה שאביב היה אומר.. אם הוא היה שומע את מה שהבאתי לו
ק קרן א ו ר הירח New member 28/12/06 #22 מוכשר שלי אתה שר כלכך יפה ... תמשיך עוד ועוד ועודדד.. אני כל פעם שמחה לשמוע שירים שלך.. אתה מוכשר בטרוףף מואהה
מוכשר שלי אתה שר כלכך יפה ... תמשיך עוד ועוד ועודדד.. אני כל פעם שמחה לשמוע שירים שלך.. אתה מוכשר בטרוףף מואהה
M MENTER New member 28/12/06 #24 שמואל יקירי תענוג לשמוע אותך עוד יצירה מרגשת מולחנת נהדר מילים חודרות עמוק ואפילו צמרמורת קלה... למרות שאתה זונה אני אוהבת אותך,סיון
שמואל יקירי תענוג לשמוע אותך עוד יצירה מרגשת מולחנת נהדר מילים חודרות עמוק ואפילו צמרמורת קלה... למרות שאתה זונה אני אוהבת אותך,סיון
S shmuelr New member 28/12/06 #28 שאני לא אזהה אותך ? את מיוחדת את. אין עוד כמוך. תשמרי על הילדים כשלא אהיה
ד דנדי פלוצקי New member 28/12/06 #29 מדהים מדהים מדהים מדהים!../images/Emo99.gif המילים, הלחן, הקול... פשוט מוכשר יש עוד שירים ?
S shmuelr New member 28/12/06 #30 בוודאי גם בוודאי.../images/Emo13.gifאת מוזמנת להכנס לאיסיקיו ולשמוע ואולי גם להתחבר.
ד דנדי פלוצקי New member 28/12/06 #31 אין לי אייסיקיו.. תקנו לי תמחשב והכל נמחק ושכחתי תססמא שלי.. גם ככה בקושי הייתי מחוברת.. בקיצור..חחח יש מסנג'ר?
אין לי אייסיקיו.. תקנו לי תמחשב והכל נמחק ושכחתי תססמא שלי.. גם ככה בקושי הייתי מחוברת.. בקיצור..חחח יש מסנג'ר?