תתביישו לכם...אני עוזב אתכם לשבוע

Benkok

New member
תתביישו לכם...אני עוזב אתכם לשבוע

וככה אתם מחלקים ניקים אדומים לכל המרבה במחיר? בושה וחרפה. התגעגעתם אליי? סין מסריחה. לא נהניתי. זהו. לא צריך להרחיב על זה את הדיבור. אני בבית, זה הכי חשוב. בן

saritoosh22

New member
אתה גם רוצה אדום?

חכה לסבב המינויים הבא. נסעת לבד או עם מון?

Benkok

New member
אני כבר שנים אדום...בלב ובנפש

למרות שקצת קשה להיות אדום אחרי עונה כזאת... נסעתי עם הבוס לתערוכה. כל היום סינים, רק סינים, המון סינים. סינים קטנים, סינים גדולים, סינים לבנים וסינים שחורים. תחשבי על עיר בגודל של גוש דן, ותנסי לדחוף פנימה 23 מיליון סינים...אז תביני מה עבר עליי השבוע... ולחשוב שהכל התחיל משניים סינים עם כינור גדול...

saritoosh22

New member
לא חביב במיוחד,

לי מספיק רבע שעה בצ'יינה טאון (הדגים שם טריים), כדי לקבל מהם בחילה איומה, אז 23 מיליון כאלו? לא יודעת איך עובד הקטע של צ'יינה טאון בערים אחרות, אבל בווגס הם ממש לא נחמדים, אם אתה לבן ועוד מעז לדבר אליהם אנגלית, בכלל לא עונים לך. אני קונה דגים בתנועות ידיים, כי אף אחד לא מבין אותי בכלל ואם חלילה חיפשתי משהו על גבי המדפים ולא מצאתי שום עובד לא יענה בשום אופן. אוי כמה כוס אמק שאני אומרת בדרך לצ'יינה טאון............. ועכשיו שאני חושבת על זה, אז יש לי כאן חברים אוריינטלים ואף אחד מהם לא סיני. יש פיליפיני, תאילנדית וקוריאנית, זה ממש מעניין.

Benkok

New member
יופי, הבנת, עכשיו תחשבי...

שכשאת יוצאת מהצ'יינה טאון את מגיעה לסטריפ, או הביתה, או לכל מקום שפוי אחר. עכשיו תנסי לדמיין שאת יוצאת מהצ'יינה טאון ישירות לעוד צ'יינה טאון, וכשאת מנסה לברוח לכיוון אחר, נחשי מה מחכה לך שם? נכון מאוד, עוד צ'יינה טאון... לפחות קניתי OMEGA De Ville חדש ב6$...ORIGINAL COPY... אה, והדבר היחיד שטוב אצלם - מותר לעשן ב-כ-ל מ-ק-ו-ם...במונית, במסעדה, בקניון...איזה כיף.

למעלה