חוח האחד והיחיד
Well-known member
למה הכוונה תתביישו לכם? לכם כעם. כחברה. לא לבנות האלה שהן חיילות של צבא הבושה לישמעאל.
לכם לחברה הישראלית.
אני כבר הסברתי לכם שמה שקרה ב7.10 זאת תבוסת הצבא שלכם. הבנות שלכם נפלו בשבי כשהיו על משימתן להגן על אזרחי מדינת ישמעאל.
אין בזה שום דבר הירואי , אין בזה שום דבר מלבד בושה כלפי הצבא שלכם כלפי ההנהגה שלכם.
כחיילות של צה"ל הן לא נחטפו הן נפלו בשבי עת הצבא הישמעאלי הובס תבוסה נוראית ומשפילה. אם אני הייתי רמטכ"ל באותה עת הייתי תוקע לעצמי כדור בראש ומשאיר מכתב ובו בקשת סליחה מעם ישראל . עצם העובדה שהרמטכ"ל הזה וכל צמרת צה"ל ממשיכים להלך ביניכם כאילו ולא קרה כלום ולקשקש ולברבר דברי סליחה מראה את עומק ההסתאבות את חוסר האידאולוגיה וצדקת הדרך ומראה את הבלוף הגדול שהעם היהודי בילף את עצמו עת קרא לחור הזה מדינת ישראל מדינת העם היהודי.
התשקורת שלכם היא תשקורת שקר וכזב. אין בתמונות השחרור שלהן מהשבי שום דבר הירואי . יש רק בושה וחרפה.
מה לומד ילד יהודי קטן מהמראה הזה? ומה לומד ילד ערבי קטן מהמראה הזה? ילד יהודי קטן לא לומד כלום וילד ערבי קטן לומד שכשהוא יהיה גדול הוא יחטוף חיילים וייקח אותם לשבי כדי לשחרר את האחים הרוצחים שלו בכלא.
ילד ערבי קטן לומד שהטרור משתלם.
תראו מה הקופירייטרים של התמונה הזאת עשו. הם שמו את הבנות האמיצות על במה ומאחוריהן מתנוסס דגל ישראל.
אין שקר גדול יותר מזה. הן עמדו שם מושפלות מול העזתים מנופפות להם שלום ומחייכות כי ציוו עליהן לעמוד מול ההמון ולא היה שם דגל ישראל מאחוריהן.
תתביישו לכם . איבדתם את הכבוד שלכם . אתם חברה רקובה משחיתות מוסרית ומפוסט ציונות.