תתביישו לכם, מכוערים. >D מזל טוב לקסואי. 3>

תתביישו לכם, מכוערים. >D מזל טוב לקסואי. 3>

אז, למרות שזה בא באיחור גם ממני, אני מקווה שתסלחי לי. בכל מקרה, מזל טוב!!!111 ^__^ הרבה שמחה והנאה בחיים. 3> העלי והצליחי במה שתרצי, ואל תפסיקי לחייך. [: אוהבת. 3333>

אההה גומנסאי!!!

מזל טובבבב עד 1200000000000
חולה עלייך קסואי צ'אן! 3> שיהיו לך המון המון בישים ובישיות ויאוי ויורי וכל קרובי המשפחה שלהם 3= דאייסקי 3>

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo49.gifקסואי סאן

עד 124000000000000000000000000000000000000000 שנים וכול מה שתירצעי יגיע עליך אם בישים יאוי שונן איי שוג'ו איי ונאנא

Mana Sama

New member
תודה רבה מותק 3333>

ונה..סתם ביאס אותי שאף אחד לא זכר..בעיקר כשזו יומולדת 18 =/ [בבקשה אל תתרצו את זה כ"לא יכלתי/לא היה לי זמן לפתוח שרשור"..]

Mana Sama

New member
אגב..קיבלתי את המתנה הכי יפה בעולם..../images/Emo18.gif

חזרנו 3333>

Bakura

New member
דווקא כן זכרתי,

אבל חזרתי ממש לא מזמן מירושלים, מבית נטול מחשב, אחרי שיצאתי על הבוקר. בכל מקרה, אני מצטערת
בניתי על זה שמישהו אחר יפתח
~ אני שמחה שחזרת לחברה שלך,( למרות שאני לא מכירה אותה XD;; ) ומאחלת לך המון המון אושר ושמחה בהמשך חייך~ D: וגם יאוי וזה, כי זה מסורת XD~;; מזל טוב ועד מאה ועשרים, בריאות והצלחה D8~ אוהבת אותך, כפרה.
~

Mana Sama

New member
באקי צ'אן~! זכרת ^.^ תודה רבה 333>

חח,סאשי נראה כמו לטאה בפנארט =P [בתמונה הגדולה יותר]

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב!!!!1111 3333333333>

הרבה הרבה מזל טוב!!1 יום הולדת 18 זה באמת משהו מיוחד! את מסיימת ללמוד, מתחילה להיות עצמאית - מה לא? D: אז ראשית כל אני מאחלת לך הרבה אהבה, אושר, יושר, כושר\בריאות, עושר וכל מה שתרצי! תצליחי בכל מה שתרצי ותמשיכי להקיף את הסובבים אותך באהבה ענקית וטובה כמו שאת יודעת 33333>. שנית כל, אני מאחלת לך שתמשיכי ללמוד על החיים ולהפיק לקחים, ובכך תהפכי לבן אדם טוב יותר. תציבי לעצמך מטרות חשובות בחיים ותשיגי אותן בקלות, בשקט ובנעימות כמו שאת יודעת 3333>. תכירי חברים חדשים (כי זה באמת חשוב) ובטוח שתראי להם כמה את מיוחדת, אפילו בלי להתאמץ 33>. שלישית (כל?), תמשיכי לעשות רק דברים שאת אוהבת בלי שמישהו יכריח אותך. תהיי חופשיה להביע את דעתך בכל מצב ובכל מקום והיי פתוחה ועוזרת לזולת (משמע אל תשתני D: ). לבסוף, אני יכולה רק לאחל לך עוד הרבה אנימות, מנגות, שוג'וים ושוננים למיניהם, בישים ובישיות, וכמובן המון מתנות, ברכות ומזל"טים (דהה, מטוסים זעירים ללא טייס) מכל מי שאוהב אותך (וגם מי שלא D: ). אז באמת המון מזל טוב, תחיי עד מתי שיתחשק לך והמון המון אהבה ואושר (כי זה מה שבאמת חשוב). |דגש|אוהבת המון המון ולנצח נצחים
נעם.

Mana Sama

New member
אומייגאד את כזאת מתוקה~!!

תודה רבה,ממש גירש אותי לקרוא את זה אוהבת 3333333333>

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifאמג המונהמונהמונ מזל"ט ^____^

קודם כל אני נוראנורא שמחה שחזרתן :] ואמ. הכל הרבה מזל-טוב, ובהצלחה בהמשך החיים וזה. ^^" וכזה..את חוקית עכשיו XDD גם אני רוצה ;; ושתעשי מה שבא לך ולא מה שכופים עלייך. וזהו. 33333333333333333>

De-Panther

New member
../images/Emo99.gifאז איך הייתה היומולדת?|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שנים שלא דיברנו

למעלה