מזל טוב!!!!1111 3333333333>
הרבה הרבה מזל טוב!!1 יום הולדת 18 זה באמת משהו מיוחד! את מסיימת ללמוד, מתחילה להיות עצמאית - מה לא? D: אז ראשית כל אני מאחלת לך הרבה אהבה, אושר, יושר, כושר\בריאות, עושר וכל מה שתרצי! תצליחי בכל מה שתרצי ותמשיכי להקיף את הסובבים אותך באהבה ענקית וטובה כמו שאת יודעת 33333>. שנית כל, אני מאחלת לך שתמשיכי ללמוד על החיים ולהפיק לקחים, ובכך תהפכי לבן אדם טוב יותר. תציבי לעצמך מטרות חשובות בחיים ותשיגי אותן בקלות, בשקט ובנעימות כמו שאת יודעת 3333>. תכירי חברים חדשים (כי זה באמת חשוב) ובטוח שתראי להם כמה את מיוחדת, אפילו בלי להתאמץ 33>. שלישית (כל?), תמשיכי לעשות רק דברים שאת אוהבת בלי שמישהו יכריח אותך. תהיי חופשיה להביע את דעתך בכל מצב ובכל מקום והיי פתוחה ועוזרת לזולת (משמע אל תשתני D: ). לבסוף, אני יכולה רק לאחל לך עוד הרבה אנימות, מנגות, שוג'וים ושוננים למיניהם, בישים ובישיות, וכמובן המון מתנות, ברכות ומזל"טים (דהה, מטוסים זעירים ללא טייס) מכל מי שאוהב אותך (וגם מי שלא D: ). אז באמת המון מזל טוב, תחיי עד מתי שיתחשק לך והמון המון אהבה ואושר (כי זה מה שבאמת חשוב). |דגש|אוהבת המון המון ולנצח נצחים
נעם.